• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nemunas

: Nemunas 2011-10-09 07:32 #30982

• greitis2
  • greitis2 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 37
  • Gauta padėkų: 29
sveiki :) DEDUKAS nenustoja stebinti laimikeis.sio ryto laimikis 2.5kg [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img]
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, baubas, tukas, Reimis, EdisJ

: Nemunas 2011-10-09 08:47 #30984

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
Galma butu pries fotkinant ir ismaudyt jarsi, kad ne murzius butu nes foto tai :no:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

: Nemunas 2011-10-09 12:16 #30991

• greitis2
  • greitis2 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 37
  • Gauta padėkų: 29
ZIUPKA parašė:
Galma butu pries fotkinant ir ismaudyt jarsi, kad ne murzius butu nes foto tai :no:
sakai su sampuniuku pavaryti ir bantuka uzristi tai gal dar tau ir ant lekstutes pateikti.neperriebu butu :pop: :eat: :cha:
Paskutinis taisymas: 2011-10-09 14:44 nuo greitis2.

: Nemunas 2011-10-09 13:42 #30995

• arassssssss
  • arassssssss avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 80
  • Gauta padėkų: 208
neblogas :joint: ir cia cia nemune
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, girinis37, tukas, greitis2, Gražvydas

: Nemunas 2011-10-09 13:58 #30996

• Gražvydas
  • Gražvydas avataras
  • Pradedantysis
  • Nei žvyno, nei karosiuko!
  • Žinutės: 111
  • Gauta padėkų: 67
Buvau Nemune ir vėl su spiningu. Buvau nuo 8val. iki 12val. ir nuo 14val. iki 16val. :fishinggg: Deja visiškai tuščia. :( Žvejų daug, bet dauguma ant plūdžių žvejojo smulkmę. :batas: Aš ką turėjau, tą dėjau, bet visiškai nieko, nei vaikymosi nemačiau. :zip: Tikiuosi,kad plėšrūnės labiau suaktyvės, nes dabar visai prastai. :oo:

: Nemunas 2011-10-09 15:26 #31017

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Planai tikriausiai kuriami tam, kad vėliau juos pakeisti. :blush:
Šiam sekmadieniui, po darbinės bemiegės nakties buvo planas su plūdine mėginti jamti Nemuno karšį :f: bet,....
Pakilau iš lovos tik prieš pietus, susikroviau mantą į auto ir še tau kad nori,-mano visi masalai karšiams "gatavi", t.y visiems AMEN, numiro :angry: Nebėr musės lervų, tik kokonai, vietoje sliekų tik traškučiai, nebent prie alaus tinkami... :( Vo blyn,- karšių jau prisižvejojau :batas: Po nedidelės reformos auto bagažinės turinys pakeistas spininginiais pribumbasais. Vietoje karšio teks jamti lydį :f:
Dar buvo mintis pavažiuoti iki didesnių duobių,bet susiskambinau su pažįstamu,- šnipštas. Per visą ryta du kibimai ,viena pagauta net kilo nesiekia. Kagi, nevažiuosiu niekur. Pasišvaistyti spiningu :ikio: galima ir prie namų tėviškės apylinkėse.
Puse pirmos prie vandens. Vandens lygi super žemas bet šiukšlių šiukšlelių,- košmaras :kkk: . Ir visas šis turtas plaukia būten mano pakraščiu :evil: . Toliau nuo kranto švaru, vagoje taip pat. Na yra šioks toks pietys vėjukas tai visą tą brudą ir supūtė į mano pakraštį.
Taikydamas tarp plaukiančių šiukšlių pradedu "darbą" :fishinggg: Pažįstamo rutinės žūklės rezultatas aišku iš anksto nuteikė kad nieko blatno jau nebus bet,- yra... Smulkutė pacankė jau rankose. Po keletos minučių vėl ataka, -pakirtimas, vėl yra ir vėl nepilnametė pacankė. Nors tai net neimamos šaudyklikės bet nors kažkoks kibimas yra. To labiau ir pasiilgau per visą savaitę.
Gal dėl to kad daugumą kibimų sudarė tik pacankės, turėjau gana daug tuščių atakų. Truputi pakaitaliojau masalus, bet nieko naujo. Arba tuščia lydekinė ataka, arba rankose spurda pacaniukė. Matyt jų čia visa banda susirinkusi. Vėl eilinė twisteriuko ataka,- pakirtimas. Yra, ir čia jau ne pacankė. Liuks :good: nors viena normalesnė papuolė. Po sakyčiau gan ilgokos kovos krantą pasiekia visai padorus lydekiukas :f: . Namuose pasvertas 1.9kg. :yes:
Vėliau vėl pacankės, bet tarp jų vėl normalesnis pasipriešinimas kitame gale. Antra normali lydekutė - 1,6kg, :yes: tuoj pat po jos dar viena puse bėdos lydekaitė 1,2kg. :yes:
Daugiau toje vietoje nieko normalesnio be pacanikių nepapuolė. Na o tų pacankų rankose palaikyti teko manau virš dešimties.Manau ten kur yra normalesnės duobės turėtų gerai kibti normalesni lydekiokai. Va ir pasitikėk žiniomis iš pažįstamų. Gal ten, tose duobėse, kur jam nekibo, būtų buve pagauta visos normalios vietoje šių pacankių. Na yra kaip yra.Kartais gerai ten kur mūsų nėra.
Likau visai patenkintas gerų dviejų valandų žūkle. Laimikis kaip rudenį mano valdose labai neblogas. Laikas prabėgo šauniai. Nors tai ne karšiai pagal planą, ir nieko labai rimto bet smagus dažnas lydekinis kibimas vėl visai darbo savaitei pakrovė "akumuliatorius" teigiama energija.

Tokios ir panašios pacaniukės nuolat atakavo guminuką

Šios dienos mano "gigantas" :cheer: 1.9kg

O šita tikriausiai buvo pati "gigantiškiausia" :lol:

Ir vėl pacankės

Atroji normalesnė lydekutė. 1.6kg

Nesusilaikė ir vienas Nemuno "ežiukas" :cheer:

Na ir paskutinioji lydekaitė 1.2kg

O kaip karšiai ???? :unsure:
Pasisekė šį kartą karšiams :cheer: kad mano masalai numiro :evil: . Masalai numiro, bet karšiai išliko :fish: , jei iš vis bent vienas mano mano apylinkėse plaukioja.

Smagiai pažvejojau :uj: :joint: :t: . Per trumpą laiką turėjau tikrai įspūdingą kibimų skaičių :clap: , na o kad tai ne monstrai, tai jokia problema. Svarbiausia veiksmas :t: , judesys :fishing: , kovos :ikio: ir super prabėgusios tos dvi valandžiukės gamtoje prie vandens :good: :good: :good: .

Tai tiek iš kuklios ir trumpos žūklės Nemune... :vooo:

: Nemunas 2011-10-09 15:37 #31019

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Mes visi žvejojame,kas daugiau,kas mažiau,bet Audriaus reportažai SUPER.Žmogus net nepagaudamas reportažą sukurs.Čia tai :good: Kad pagavai,tai tikrai :good:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Nemunas 2011-10-09 15:43 #31020

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
0 kazkas sake,kad pas ji rudeni su lydzeis xana :cha: ,gerai cia pazuvojei,tai ne mes :joint:

: Nemunas 2011-10-09 15:46 #31021

• arassssssss
  • arassssssss avataras
  • Naujokas
buwau ant pludziu tai 3 sapalai apie 1.5kg ant batono labai puikiai kimba :good:
tik reik nutaikyti vieta kur nestipri srove ir kliowas :f: bet kas valanda kliowas kaskur buna :zip:

: Nemunas 2011-10-09 15:57 #31024

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
o as tvenkiny net kliovo nemaciau :S blyn.Audriuks kaip visada,man net nieko keisto kad pagavo lydziu :good:

: Nemunas 2011-10-09 17:13 #31040

• Gražvydas
  • Gražvydas avataras
  • Pradedantysis
  • Nei žvyno, nei karosiuko!
  • Žinutės: 111
  • Gauta padėkų: 67
Net pavydas sukilo skaitant Audriaus reportažiuką :hub:

: Nemunas 2011-10-09 17:18 #31041

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Ne visi broliai zvejai,bet visi zvejai broliai
  • Žinutės: 812
  • Gauta padėkų: 505
Audriau tu nors kada grizai nuo Nemuno nemates nei kliovo?Nu gerai atsakymo nereikia :cheer:
NEVISI BROLIAI ZVEJAI,BET VISI ZVEJAI BROLIAI!

: Nemunas 2011-10-09 17:28 #31042

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
aha ,cia jis tiek pagauna,kai tipo pas ji nekimba :cha:

: Nemunas 2011-10-09 18:16 #31052

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
arassssssss parašė:
buwau ant pludziu tai 3 sapalai apie 1.5kg ant batono labai puikiai kimba :good:
tik reik nutaikyti vieta kur nestipri srove ir kliowas :f: bet kas valanda kliowas kaskur buna :zip:

Aš šiandien irgi mėginau plačiaburnius batonu vilioti, bet pasirašė tik nedičkai, apie 300 g. Draugelis paėmė pora normalesnių, apie kilogramą. Labai daug reiškia vieta. Radai - atsišauks iš karto. Dar ant varliukės kažką buvau neblogo įkirtęs, bet toj vietoj vandenyje yra likęs geras valo šmotas, tad jis kaip peiliu maniškį valą nupjovė :angry: Aplamai paėmus, diena buvo ne iš kibiųjų. Tik mačiau, kad lydekėlės labai sukilę - šalia sustojo vaikinukas su dviem lydekinėm meškerėm, tai per pusvalandį keturis gružlius jam nunešė :nerd:

: Nemunas 2011-10-10 08:58 #31073

• arassssssss
  • arassssssss avataras
  • Naujokas
jei ant warles tai geras usas galejo nes tie pyzdukai nesidomi varle :)

: Nemunas 2011-10-10 09:04 #31074

• arassssssss
  • arassssssss avataras
  • Naujokas
bent as tai ant dugniniu dedu wisada bet viena warlyte bet nediduke tai td kai kerta tai nei warpelio nereik ir taip matyt :good:
o jei netoli bukta yra tai ir samas ateina per naktele :f: :joint:

: Nemunas 2011-10-10 09:32 #31075

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
arassssssss parašė:
jei ant warles tai geras usas galejo nes tie pyzdukai nesidomi varle :)

Ir 300 g šapaliukas prarys nedidelę varlytę, neabejok :eat: Ten buvo ramus užtakis, tad greičiausiai buvo lydeka arba šapaliokas. Gaudžiau su plūde.
Prieš keletą metų ant varlytės su plūde tekę palupti šapalų vo tiek va :good: Labai smagi žūklė. Tačiau su batonu - patogiau gaudyti :cooll:

: Nemunas 2011-10-10 13:20 #31087

• arassssssss
  • arassssssss avataras
  • Naujokas
na man toki ant warles nekliuwo :sokis: neprisisnekejus :t: bet jei nera srowes tai tikrai ne usas :lol:

: Nemunas 2011-10-10 16:19 #31091

• vikis_s
  • vikis_s avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 339
  • Gauta padėkų: 66
buvau sendien prie nemuno,tai as neskaitant tu eskiu tai pagavau tik 1 plaky.o vienas nuo 13h iki 15h pagavo nemazai karsiu,poto kibimo jau nebuvo
Jums padėkojo šie nariai: greitis2

: Nemunas 2011-10-11 06:47 #31127

• arassssssss
  • arassssssss avataras
  • Naujokas
As ir buwau snd ant nakties bet teko pabuti tik iki 11 h nes sukilo wejas ir pradejo lasnoti tai kokia ten zvejyba apie 9 h uzplauke samukas 4,7 kg... tai jau tikejausi kliowas bus ir viegeles sake jau ima tai galwojau pajemsiu kokia bet taip ir neisejo :zip: :good: su mobu blyn neryskios tos foto kai knisa :nerd: :eat:
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, AudriusM, baubas, greitis2, vikis_s, Gražvydas
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.116 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top