• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Kas, kur kimba?

Kas, kur kimba? 2012-10-16 18:44 #67886

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Lydekų pats gaudymo sezonas prasideda, tik netingėkit, jų visur pagauti galima :cooll:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Kas, kur kimba? 2012-10-17 17:48 #67948

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Buvau sekmadieni nulekes i Muniskiu uztvanka.Kibimai gana atsagus ir vos matomi,nors ir su pintu valu gaudziau.Tiesa,dugna pasitikrines pamirsau pasikeisti virsunele,o kai jau susirisau sistema ir pradejau zvejoti,tai tingejau vel viska ardyti ir keisti i jautresne :) Kibo nedideles kuojikes ir tai po pasiserimo pralaukus vos ne 2 valandas.Po tos balos nuvaziavau prie Nevezio.Zuvies yra,bet irgi gan smulki.Su pludine geriau gaudesi,nei man su pikeriukiu.Rytojaus planuose Nevezis.Gal kas prisijungs.
Astrus....

Kas, kur kimba? 2012-10-18 08:28 #67969

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Draugas nusipirko kamerą prisegamą prie kepurės ar tai kito daikto, tai dabar filmuoja :cheer: Paėmiau truputėlį medžiagos iš jo žvejybos :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Kas, kur kimba? 2012-10-18 19:59 #68006

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Dolcai,liuks!Tik gal prie Video temos perkelk.Ta kamera,kaip matyti, ir po vandeniu filmuoja.Gal gali kokia nuoroda apie ta kamera patalpinti.
Astrus....

Kas, kur kimba? 2012-10-24 15:04 #68307

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Šiandien taip išėjo, kad išplaukėme žvejoti tik per pietūs.Tikslas žinoma lydekos.Su Maironiu nusprendėme žvejoti išskirtinai guminukais.Vanduo super aukštas, todėl drožėme tiek priekrantėse, tiek ir giliau.Aš turėjau 6 kibimus, Maironis 5.Po du realizuotus, bet dydis neįspūdingas, kaip aš sakau standartas, tai yra 48-52cm.Pas visas kabliai buvo vos vos įsikabinę, be to, keli kibimai buvo tokie, kad po poros metrų traukimo lydekos atsikabindavo.Kas žvejojo su gyva žuvele, net jomo nematė.Nors ir nepranešė lietaus, deja buvome šiek tiek nuprausti :) Šiaip žūklė visumoi pavykusi :)
Paskutinis taisymas: 2012-10-24 15:05 nuo Dolcas.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, Arutis, baubas, ANRI, senukazz, selmis

Kas, kur kimba? 2012-10-24 15:20 #68308

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Voo, tai jums dar pasisekė. Man tai net žiauru blyn. Atmojavau 3-val., anei spakt. Ir ko tik aš nemėginau, atidirbau sažiningai. Prieš važiuodamas užmečiau akį į barometrą. Slėgis stovėjęs tris dienas šendien iki pietų krito apie 10 atmosferų. Bet galvoju gal dar nebus ilgaveidės suregavusios. Deja, suregavo :evil: . Lietaus praskalbė kailiuką ir man.
Jums padėkojo šie nariai: ANRI, Murmeklis

Kas, kur kimba? 2012-10-24 15:49 #68309

• Murmeklis
  • Murmeklis avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 148
  • Gauta padėkų: 38
baubas parašė:
Voo, tai jums dar pasisekė. Man tai net žiauru blyn. Atmojavau 3-val., anei spakt. Ir ko tik aš nemėginau, atidirbau sažiningai. Prieš važiuodamas užmečiau akį į barometrą. Slėgis stovėjęs tris dienas šendien iki pietų krito apie 10 atmosferų. Bet galvoju gal dar nebus ilgaveidės suregavusios. Deja, suregavo :evil: . Lietaus praskalbė kailiuką ir man.
:cha: :good: :clap: :ty: :lol: :lol: :lol: linksma su tavim baubs :cheer:
Born to be wild

Kas, kur kimba? 2012-10-24 16:21 #68311

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
AAaaa vat kur šuo pakastas :lol: Sakau ko tas Murmeklis , kai pats negalėjo važiuoti, tekinas link bažnyčios nuskleipė. Matyt mišes užpirko kad man nesisektų :uj: . Galvoju kad per N.. metų neprisimenu kada taip buvo kad nei kibimo nebuvo :cha: . Na o dar rem komplekto nebuvo , tik mineralinis :uj: O šeip bala tai super graži. Visko yra ir gylio ir seklumų. O svarbiause tik dvi viečikės žvejų pratryptos, reiškiasi nenualinta :good:

Gaila kad jau nelabai šiemet ten besugryšiu. Nebėra kada.

Kas, kur kimba? 2012-10-24 16:27 #68313

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Dabar žinosim "vaistus" Baubui :cha: . Sėkmės linkėjimas nepadeda, bet va mišias užpirkus suveikė :good: :lol:
Aš dar neuždarau kol kas sezono. Dar turiu vilčių volungiškių tvenkinį pakedenti :fishing: :f: , o gal dar ir nemunas kokį lydį atiduos :f: ;)

Kas, kur kimba? 2012-10-24 18:23 #68334

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
ee,vaikai,lydeku sezonas tik prasideda,o jus jau panikuojat :uj:

Kas, kur kimba? 2012-10-24 18:42 #68335

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
girinis37 parašė:
ee,vaikai,lydeku sezonas tik prasideda,o jus jau panikuojat :uj:
ir tęsis iki sausio 1 d., kas blizgiaus dar ilgiau. :cooll: :cooll: :cooll:

Kas, kur kimba? 2012-10-26 14:55 #68411

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Pagal pavadinimą, niekas niekur nekimba :evil:
Ryte atsibudus pasitiko sniego apklotas.Kad ir nestoras, bet tai sniegas.Pasėdėjus valandą prie kompo ir pamačius kaip gražiai šviečia saulė, žvejo siela nerimsta.Nors ir pučia stiprokas vėjas, bet vis tiek renkuosi žaislus ir pirmyn prie upelio.Rytas pasitinka kaip ir turėtų būti :)

Drožiau apie 3 val. atsakančiai.Išbandžiau ne vieną spalvą, įvairius dydžius, bet fortūna buvo negailestinga.Pasakiau sau, kad be žuvies foto nuo upelio neisiu :) Užsispyriau daugiau nei tikras žemaitis, todėl atsisėdęs ant kranto drožiau negailestingai savo guminukus ir pagaliau pavyko :sokis:

Ešeriukas žinoma gyvena toliau.Rytoj lygtais praneša ramesnį orą, tai neskaitant šiandienos fiasko, ryt startuosiu vėl ;)
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, baubas, ANRI, simka, zvejyskolia, Megėjas

Kas, kur kimba? 2012-10-26 15:23 #68419

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
visą dieną su Pokštu atmėtėm tiek Šėtos karjere,tiek Kapliuose tiek dar vienam prudely ir nei krapst...
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Kas, kur kimba? 2012-10-27 06:00 #68447

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
velniava kazkokia :ohmy:

Kas, kur kimba? 2012-10-27 07:58 #68457

• zvejyskolia
  • zvejyskolia avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 508
  • Gauta padėkų: 669
Velniava man patinka :oo: norejau pasakyti, kad ramiai galiu grizti gaudyti skumbriu, tik gaila, kad LT tik pora dienu pabuvau :( . Nei zvyno visiems, susitiksim ziema :vooo:

Kas, kur kimba? 2012-10-27 14:01 #68471

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • žveju netampama o gimstama
  • Žinutės: 1025
  • Gauta padėkų: 467
sveiki :bye: sendien nutariau pabandyt kaip kimba lydziai :fish: atsikeliau su tamsa bet neskubejau isvariau is namu 10:30 tik atvaziaves i vieta pirmu metimu ir lydeka krante o galvoju bus sende :clap:
bet deje tik viena ta ir buvo legali 980g kiek meginau zaist su spalvom nekalbejo su manim nors tu ka :batas: sory foto ner kita kart veiksmas vyko cia www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=504641;6129461;Pa%C5%BEym%C4%97tas%20ta%C5%A1kas;&xy=504506,6129376&z=5000&lrs=hybrid,stops,zebra :joint:
vakar kibo ir kibs ritoi...
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, Kabliukas, Maironis

Kas, kur kimba? 2012-10-27 14:40 #68477

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Šiandien ir mes su Maironiu atidrožėm atsakančiai.Žvejybą pradėjome 10val., o baigėme 16val.Pas mane trys lydekos, pas Rimą dvi.Lydekos kibo labai vangiai, nes kiek kibimų turėdavome, tuoj atsikabindavo o ir ištraukus kabliai buvo vos vos įsikabinę.Beja, dvi pagavau ant baltos blizgės.Lydekos neįspūdingos, vos peržengusios legalumo ribas, todėl nuotraukų net nedariau.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, Gintaras, ANRI, nerijus, simka, zvejyskolia

Kas, kur kimba? 2012-10-28 11:15 #68536

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kadangi iki krepšinio yra laiko, šiandien vėl su Rimu pabandome laimę.Tik išplaukę, mano blizgę griebia lydeka apie 1,800gr.Rimka deda voblerį, ir neužilgo jam pakimba gerokai virš kilogramo lydys.Praplaukiojom apie tris valandas.Aš daugiau nei kibimo neturėjau, tuo tarpu Rimka ant voblerio iškrapštė viso penkias lydekas.Dvi nelegalios gyvena toliau.Šiandien neturėjom nei vieno tuščio kibimo.Manau todėl, kad atsisakėme guminukų.
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, ANRI, Kabliukas, zvejyskolia, mode

Kas, kur kimba? 2012-10-28 17:53 #68553

• saulele
  • saulele avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 125
  • Gauta padėkų: 108
šiandien bandem laime spiningaujant Leitėje.Žvejojom keturiese iŠ valčiu.Mano rezultatas lydeka 1,7 kg ešerys 1,0kg ir keletas ešeriokų 0,2- 0,3 kg,mano kolega 2 vnt lydeku po 1,0 kg ir keletas ešeriokų, kitoje valtyje dvi lydekos 1,1 ir 5,0 kg ir keletas ešeriokų, beje ta 5,0 kg lydeka buvo prieš užkimbant prarijusi kilogramine kuoją, o paėmė ant mikriko.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, ANRI, Dolcas, donce999, saulius67, fox, donatasx3

Kas, kur kimba? 2012-11-03 16:16 #68991

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • žveju netampama o gimstama
  • Žinutės: 1025
  • Gauta padėkų: 467
senden bandziau su mikro masaliukais rast ir pagaut eseriu , nes kazkaip rudeni velyva nelabai sudirba man mikro masalai :batas: vazinejau per visokius tiltukus uztvankeles na beveik visas viltis buvau prarades :( uztikau viena tilta prie kurio nesupratau kas daros vienas po kito eseriokai neperdidziausi bet smagu vienas po kito didziauses 200g :fishing: labai daug jau ju buvo ir taip tryse paskui pakilo vejas pradejo lyt ir psio jomas dingo dar nuvaziavom prie vieno tiltukour vakar sake iki 700g eserius gaude su ziemine meskerele bet :batas: pradejo stipriau lyti ir namo gailejaus isties kad neturejau zieminukes su marmiska kitaip pernai rudeni neblogu eseriu pagavau su marmiska tai tiek :joint: sory foto ner kita syki bus ;)
vakar kibo ir kibs ritoi...
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.062 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family