Nu kūū, ėmėm vieną iš pelkių. Nelabai kas gavosi, bet... Vakar iš vakaro su kaimynu sustrateguojam , ką ir kur imam. Nusprendėm kad šaunu būtų mokslo ir žinių šventei pasičirškinti lydekėlę prie

Nuvarom iš ryto į numatytą pelkę, o ten du gaurikai išlindo iš mašinos, valtis šalia. Klausiam tai tinklus užsimetę ar ką. Ne, tik skritulių turim. Nuo kranto nesimato, bet manau tikrai ne 8- turėjo. Klausiam kaip kibimas--vakar tikrinom du kartus anei spakt, net žuvienės sako neturėjom iš kuo išsivirti. Perkalbam su kaimynu, tiek to paliekam ramybėj. Koks malonumas tarp skritulių žvejoti. Buvau nužiūrėjęs dar vieną balą, kurioj dar nebuvom mėginę. Varom.
Vandens yra gan nemažai

ilgis apie 0,5 km. vienu žodžiu tinkama.Pučiam valtis. Darom po 10 g. iš remkomplekto
Laikas plaukti,o bagažinėj inkaro tai nėra, blyn ir vėl palikau. Kaimynas jau plaka vandenį , o aš su plyta ....knisuosi
Gerai kad sodyba šalia buvo, tai radęs bobutę ant kiemo bent plytą pasiskolinau

. Bobulei net stalčius atvipo kai atvažiavęs plytos paprašiau

. Na viskas gerai baigėsi . plaukiu ir aš. Vaizdelis
Plakam ilgai ir nubodžiai, anei spakt. Apie 11 v. žadėjau jau į namus skambinti kad gaspadinė iš šaldiklio lydį išluptų, tik jops--sėdi tokia tik 3-cm legalumo žymą praaugusi. Deja , jos likimas jau buvo iš vakaro nulemtas
Po pusvalandžio pririšu dar vieną. ši jau net 5 cm. už pirmą ilgesnė

Apie 13v. baigiam žvejybą nusprendę kad šiam kartui gana. Laikas jau žuvį smožinti

vakarui. Kaimynas ir vėl tuščias

Parplaukė garsei keikdamas---su grasinimais kad jau imstrumentus pradės išpardavinėti ir į pensiją eis

Tai tiek