• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Jaukai ir įvairios masalų rūšys

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-06-19 17:34 #90141

  • Plano
  • Plano avataras
  • Offline
  • Naujokas
  • Žinutės: 69
  • Gauta padėkų: 31
Sveiki, o kokie skirtumai praktine prasme dėl kvapų miltelių ir skysčio pavidalu? Kokį renkatės jūs? :)
Lietuvi, rašyk lietuviškai!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-06-19 18:10 #90142

  • Vincas
  • Vincas avataras
  • Offline
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 257
  • Gauta padėkų: 461
na visada naudoju skystus, nžn, gal tiesiog dėl įpratimo, morališkai atrodo labiau pasklindantys po jauką :)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-06-19 22:02 #90154

  • Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Offline
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Plano parašė:
Sveiki, o kokie skirtumai praktine prasme dėl kvapų miltelių ir skysčio pavidalu? Kokį renkatės jūs? :)

Skirtumas didelis.Milteliai naudojami baziniam jaukui suteikti norimą kvapą, tešlai minkyti, blynui kepti.Skystas papildas naudojamas vandeniui suteikti kvapą, o ne jaukui.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Plano

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-06-19 22:36 #90163

  • Vincas
  • Vincas avataras
  • Offline
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 257
  • Gauta padėkų: 461
va, naudinga info :) paprastai jaukaus jau turi kazkoki kvapa, jei sakykim, as naudoju jaukui drekinti su vandeniu sumaisyta slieku, ar koki kita kvapa, ar nesigauna taip kad paskui vienas kita uzgozia ir taip tik pablogina kibima? Daznai pilu melasa arba slieku skysta kvapa, priklausomai ka zvejoju...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-06-19 22:39 #90164

  • chrustik
  • chrustik avataras
  • Offline
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
dauguma jaukų jau turi pridėtų kvapų, bet yra tokių, kurie yra tik bazė ir į juos reikia dėti papildomai. O kvapai mano galva nesipjauna, nes tarkim naudoju matylio kvapo jauką, į jį įdedu tarkim vanilės sauso priedo, o vandenį praskiedžiu karamele ir viskas kuo puikiausiai dirba B)
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-06-19 22:45 #90165

  • Vincas
  • Vincas avataras
  • Offline
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 257
  • Gauta padėkų: 461
aciu!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-06-19 22:58 #90168

  • Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Offline
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Yra kvapai, kurie labai pjaunasi.Tarkim česnakas su braške.Cinamonas aplamai nepakenčia jokių kitų kvapų, kaip beja ir pats blogiausias kvapas.Karamelė, medus, vanilė puikiai dera su motylio ar slieko kvapu.Tarp kitko, didelė koncentracija vienodo kvapo gali tik viską sugadinti.Tarkim perkate jauką vanilės kvapo ir dadedate dar vanilės papildo.Tai jau gali būti blogai, bet jei pilsime skysto priedo skirtą karšiui, kuojai ar tarkim lynui, jaukas suveiks puikiai.Nepamirškime, kad perdrėkintas jaukas veiks dvigubai prasčiau nei tinkamai paruoštas.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Plano, Vincas

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-06-26 21:24 #90436

  • Plano
  • Plano avataras
  • Offline
  • Naujokas
  • Žinutės: 69
  • Gauta padėkų: 31
Gal kas bandėte Dovit jauką? www.martis.us/produktai/pasarai/dovit-smelly.html Vertas dėmesio ar galima rasti geresnį už +- tokią kainą? :fishing:
Lietuvi, rašyk lietuviškai!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-06-27 08:05 #90447

  • Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Offline
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Bandžiau kelias rūšis.Nepatiko.Tikrai yra geresnių jaukų už panašią kainą.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-07-08 08:46 #90974

  • Tomas B
  • Tomas B avataras
  • Offline
  • Naujokas
  • Žinutės: 69
  • Gauta padėkų: 30
sveiki, norėjau daugiau patyrusiu patarimo.turiu linų sėmenų žadu jų truputi dėti į pašarą.Kaip manote ar bus koks rezultatas, :oo: ir gal reikėtų jas pirma pakepinti ar dar ką padaryti. :ty: už nuomones ir patarimus.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-07-10 14:46 #91046

  • Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Offline
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Gal kas netyčia bandėt?Man čia primena Ultrabyte reklamą, kur irgi žuvis turėjo veikti beprotiškai, bet gavosi šnipšt.
www.getzem.lt/Pub/default.aspx
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-07-26 09:12 #91933

  • dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Dolcas parašė:
Kadangi žuvys darosi vis aktyvesnės, tai nusprendžiau išsikepti blyną ir tikiuosi suvilioti karšį.Šis receptas jau ne kartą man pasiteisino.Kimba tiek kuojos, tiek karšiai.Esu pagavęs ir karosų bei lynų.Išsikepti paprasta, greita, o svarbiausiai, kad užtenka vieno blyno savaitei laiko.Taip iškeptas blynas šaldytuve ilgai negenda, tik būtina jį suvynioti į polietileninį maišelį, kad neišdžiūtu.Kas nei karto dar nekepėte, tai tikrai nėra sudėtinga.Tešlą reikia daryti kiek skystoką, nors tiksliai pasakyti labai sudėtinga, paprasčiausiai jau išmaišyta tešla turi būti labai tąsi.Kiek esu bandęs, tai labai pasiteisina lenkų firmos tešlos milteliai.Jų būna visokių kvapų ir kelių spalvų.Aš dažniausiai renkuosi karšinį geltoną.Tada blynas įgauna ne tik malonų kvapą, bet ir labai gražią gelsvą spalvą.
Taigi, imame šiuos priedus, dar vandens ir pirmyn maišyti :)



Iš pradžių, aš sausus miltus ir tešlos miltelius sumaišau tarpusavyje maždaug santykiu 5 valgomieji šaukštai miltų ir vienas šaukštas tešlos miltelių.Po to užpilu vandens ir maišau tol, kol nelieka tešlos gumuliukų.Gaunasi kažkas panašaus į geltoną tešlą :)



Įpilame aliejaus į keptuvę (tam tikslui aš esu nusipirkęs pačią mažiausią keptuvę kokią tik radau pirkti ), palaukiame kol aliejus įkais ir supilame tešlą į keptuvę.Kepame ant lėtos ugnies retkarčiais perversdami kol visas paviršius gražiai paruduos.Turėtų gautis kažkas panašaus :)



Iškepę blyną, neskubėkite jo pjauti, nes vidus kartais būna nedakepęs, skystokas.Pastovėjęs ir atšalęs, blynas sukietėja iki reikiamo lygio kad būtų galima pjaustyti.Taip blynus galima išsikepti norimo skonio ar spalvos (tam tinka ir valgomieji dažai).Be to, pasakysiu rimtai.Kas turite mažų vaikų, nepalikite blyno lengvai pasiekiamoje vietoje.Kadangi jis ne tik gražiai atrodo, bet ir labai skaniai kvepia, susiruošę į žvejybą paprasčiausiai galite jo nerasti.Man taip buvo :cheer:

Va, gal kam reikia mažos keptuvėlės Dolciškiems blynams :pop:

pigu.lt/virtuves_buities_apyvokos_prekes/virtuves_ir_stalo_reikmenys/keptuves/mini_keptuve_12cm?id=3804161

Ir blyno forma erotiška bus - kiškis arba žvaigždutė :uj:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: ANRI, Dolcas, Metas, TADZIUS

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-07-26 12:22 #91935

  • baubas
  • baubas avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Nepirksiu :lol: , su gaideliais tai nėra :uj:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-07-26 21:07 #91941

  • girinis37
  • girinis37 avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
Cesiuks,su kiskiu tai tikt turetu :cha:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-07-30 09:25 #92071

  • TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
gal kam teke ,kukuruzus namu salygom sutinti?
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2013-07-30 11:10 #92072

  • dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Offline
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
TADZIUS parašė:
gal kam teke ,kukuruzus namu salygom sutinti?

Kaip anglai daro:

Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2014-02-06 19:43 #102673

  • STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Offline
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
  • Žinutės: 375
  • Gauta padėkų: 446
Gal kas gali aprasyti MANKES gaminimo technologija?
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2014-02-06 19:48 #102674

  • Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Offline
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
STUDENTAS parašė:
Gal kas gali aprasyti MANKES gaminimo technologija?


Imi bliūdelį, medinį šaukštą pripili manų kruopų, vandens ir suki, suki suki ilgai ir nuobodžiai :zip: kol gauni norimos konsistencijos.Sugrūsti į švirkštą reikia kiek skystesnę, nes ji ten pabuvus dar pabrinksta ir tada sunku būna išspausti.Anksčiau darydavau, bet kai kainuoja 3lt. švirkštas paruoštos, nebevargstu.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: STUDENTAS

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2014-02-06 19:58 #102676

  • TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
nu nuobodziai tikrai nereik sukt,padaryt mankei,uztenka 3minuciu,o sugrust i svirksta 5 sekundziu
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2014-02-06 19:59 #102677

  • TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Offline
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
geriausia naudot maitinimo svirksta
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.069 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top