• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Jaukai ir įvairios masalų rūšys

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:19 #24456

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
TADZIUS parašė:
Geras,pries dvi savaites liaudis Vilkoksni kuojas mamkas lupo pasisere tik kukuruzais,o sendiem maciau zmogelis isvis neseres ju neblogai pagavo :yes: Beto draugelis gaudo ten su traperiu ir pagauna graziu karsiu :yes:
Tadziau,ne tame esme.Jei ispuole kibi diena,tai gerai-pagavo ir be pasaru.Bet jei butu naudojes gerus pasarus,butu dar daugiau pagaves ir didesniu zuvu.Cia jau net neverta del to gincytis.Jei dar noresi pasigincyti,prasau-atvaziuok o Lampedzius,susesim salia.Tu-be jauko,o as su ekonominiu jauku ir ziuresim kas ka pagaus :bye:
Astrus....
Paskutinis taisymas: 2011-07-28 19:20 nuo Kabliukas.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: aras

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:21 #24458

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
Geriau sakykit,visi jauku maisymo zinovai,kaip man ekonomini,sviesu jauka nudazyti raudonai/rausvai.Ar tinka tam reikalui maistiniai dazai?
Astrus....

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:25 #24461

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 736
  • Gauta padėkų: 283
Maistiniai dazai tinka, tik bent jau tuos kuriuos as bandziau, tai is ju nieko gero, kazkokie rusiski, labai labai silpnai pakeite jauko spalva, ir net ne i tokia kokia tikejausi. Geriau naudoti spec dazus, ju mazas ziupsnelis spalva is esmes pakeicia.

Kabliukas parašė:
Geriau sakykit,visi jauku maisymo zinovai,kaip man ekonomini,sviesu jauka nudazyti raudonai/rausvai.Ar tinka tam reikalui maistiniai dazai?

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:25 #24462

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Kabliukas,as nesiginciju,tiknoriu pasakyt,kad nereik nuvertint paprasciausiu naminiu pasaru,ar tos pacios kombikormos,nes kai kuriais atvejeis jie veikia geriau,nei bet koks sensasas,ir aplamai kude visada sensasas akcentuojama,kaip geriauses pasaras,iki daba to nesuprantu :blush:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:29 #24465

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
na,jau ne viena karta teko skaityti,kad Sensas nera geriausias pasaras.Yra ir geresniu,net nezinau,kokie tie geresni.Sensaso as neperku,o jei pirkciau,tai per vasara 4 kartus tegaleciau pazvejoti.Tiesiog Sensaso plati pasirinkimo gama,daug visokiu priedu,o ir kaina ju nors mums ir atrodo didele,bet tu dar geresniu tubut butu dar aukstesne kaina.Cia tik mano nuomone.
Astrus....

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:32 #24469

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Geresnio - patikimesnio jauko LT nera, plius turincio tokia placia gama yvairiu priedu, ko pasekoj gali zvejoti ivairiomis zukles salygomis. Dar neblogas MARCEL VAN DEN EYNDE, bet su jo isigijimu problema, iskyrus pas Jona Jablonski daugiau net nezinau kur jo rasti... Bet toks jaukas tikrai nera butinas megejiskoj zvejyboj, pats gaudau Mondial F jaukais...
TADZIUS parašė:
Kabliukas,as nesiginciju,tiknoriu pasakyt,kad nereik nuvertint paprasciausiu naminiu pasaru,ar tos pacios kombikormos,nes kai kuriais atvejeis jie veikia geriau,nei bet koks sensasas,ir aplamai kude visada sensasas akcentuojama,kaip geriauses pasaras,iki daba to nesuprantu :blush:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:33 #24470

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Geras parašė:
Paskutinį kartą feederiu Vilkokšny karšiu gaudžiau beprotišku jauku:kilogramas seno kiaulinio "kombi",senas pakelis maltų kalendrų,pusė pakelio senos ,be kvapo kopra melasos,gana šviežias ,skystas "Sensaso" atraktorius karšiui,kapotų sliekų saujelė.Veiksmas vyko nuo 11 val iki 15 val. ,Masalas -sliekas,apipurkštas,"Traper" sliekų kvapo skysčiu.Vienas apie kilogramo karšis,6 po 400-600gramų.
M
MATAI IR SUVEIKE :good: MAN TAI TEN NETEKO TOKIU PAIMT :evil:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:35 #24471

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
RimasK parašė:
Geresnio - patikimesnio jauko LT nera, plius turincio tokia placia gama yvairiu priedu, ko pasekoj gali zvejoti ivairiomis zukles salygomis. Dar neblogas MARCEL VAN DEN EYNDE, bet su jo isigijimu problema, iskyrus pas Jona Jablonski daugiau net nezinau kur jo rasti... Bet toks jaukas tikrai nera butinas megejiskoj zvejyboj, pats gaudau Mondial F jaukais...
TADZIUS parašė:
raudondvario pardej zvejo kultas turi atsivezes van heideno,man ir jis patiko :good:

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:38 #24473

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
RimasK parašė:
TADZIUS parašė:
Gal zinai ar jis turi vandeneideno brx skirto karsiam,budavo geriauses man pasaras karsiukam,teisingai rasai,kad megejiskai zuklei brangus pasarai nebutini,tai kodel buna persama nuomuone,kad reik jais gaudyt mums megejems.AS pats perku sensas karsiam ,nes jis man labiausei primena brx ,nu dar robinsono kazkuo panasus,bet as nesakau,kad sensas geriauses,nes dar man jis taip nedirbes,kaip brx

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:40 #24474

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Kokio senumo zinios ??????
Turbut tavo komentara anksciau paskaites butent ten ir ieskojau, neturejo net pokelio, tik zadejo uzsivezti, bet taip ir neuzsiveze... Raudondvario pl parde mano akimis tikras kosmaras, kainas lyginant su ta parduotuve, tai Salmolitoj, Zuklye ir net Romadoje viskas pigiau... Jei kada reiks siu jauku, ieskok Partizanu g pas Jona Jablonski, ten ju gama gama plati, ir siaip vienintele mano zinoma parduotuve kurioj prekes auksciausios kokybes, kad ir kalbant apie kabliukus drennan, be sios parduotuves as ju niekur nemates LT...

girinis37 parašė:
RimasK parašė:
TADZIUS parašė:
raudondvario pardej zvejo kultas turi atsivezes van heideno,man ir jis patiko :good:
Paskutinis taisymas: 2011-07-28 20:00 nuo RimasK.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:40 #24475

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
nesidomejau,tik praeidamas uzmeciau aky

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:52 #24481

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Tadziau pats sukontaktuok ir zinosi:
118.lt/imones/mekne-j-jablonskio-firmos-parduotuve/3370241
Nes as pats negaliu i tavo klausima atsakyti, nes ir man kolkas varzybelese sensasas padeda, ir ji perku, nes pagrinda dipu, atraktoriu sudaro sensas firmos, tad ir tikiu , kad jie geriausiai suderinti prie sensaso jauku.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:56 #24485

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
RimasK parašė:
Turbut tavo komentara anksciau paskaites butent ten ir ieskojau, neturejo net pokelio, tik zadejo uzsivezti, bet taip ir neuzsiveze... Raudondvario pl parde mano akimis tikras kosmaras, kainas lyginant su ta parduotuve, tai Salmolitoj, Zuklye ir net Romadoje viskas pigiau... Jei kada reiks siu jauku, ieskok Partizanu g pas Jona Jablonski, ten ju gama gama plati, ir siaip vienintele mano zinoma parduotuve kurioj prekes auksciauios kokybes, kad ir kalbant apie kabliukus drennan, be sios parduotuves as ju niekur nemates LT...
Rimai,buvo turima galvoje parduotuve Raudondvaryje,ne Raudondvario plente!!!
Astrus....

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 19:59 #24486

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Tada ATSIPRASAU, nes toj parduotuvej net nesilankes :blush: :blush: :blush:

Kabliukas parašė:
RimasK parašė:
Turbut tavo komentara anksciau paskaites butent ten ir ieskojau, neturejo net pokelio, tik zadejo uzsivezti, bet taip ir neuzsiveze... Raudondvario pl parde mano akimis tikras kosmaras, kainas lyginant su ta parduotuve, tai Salmolitoj, Zuklye ir net Romadoje viskas pigiau... Jei kada reiks siu jauku, ieskok Partizanu g pas Jona Jablonski, ten ju gama gama plati, ir siaip vienintele mano zinoma parduotuve kurioj prekes auksciauios kokybes, kad ir kalbant apie kabliukus drennan, be sios parduotuves as ju niekur nemates LT...
Rimai,buvo turima galvoje parduotuve Raudondvaryje,ne Raudondvario plente!!!

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 20:00 #24487

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
RimasK parašė:
Tadziau pats sukontaktuok ir zinosi:
118.lt/imones/mekne-j-jablonskio-firmos-parduotuve/3370241
Nes as pats negaliu i tavo klausima atsakyti, nes ir man kolkas varzybelese sensasas padeda, ir ji perku, nes pagrinda dipu, atraktoriu sudaro sensas firmos, tad ir tikiu , kad jie geriausiai suderinti prie sensaso jauku.
dekui uz nuoroda,ryt reiks pasiskambint,gal tures,nes jau daug metu,kaip brx nieks neturi.

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 20:16 #24492

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 417
Kombikormų niekas nenuvertina tik męs kalbam dviem temom ir sunkiai vienas kitą suprantam.Sportinė ir mėgėjiška žvejyba daug kuom skiriasi ir vienas iš skirtumų yra jaukas jisai turi greitai ir efektyviai sudirbti. Manau, kad su kombikormom nuo kolegos žuvies nenuviliosi čia irgi sportinės žūklės ypatumas. Na nesakau, kad kiekvieną kartą reikia bandyt brangiausius pašarus ar jų priedus, tokia prabanga turbūt mažai kam pagal kišenę,bet atsiradus galimybei, kodėl gi ne.Kaip sakoma: žinių ant kupros nenešiosi, o pasitaikius progai - panaudosi. Šitam reikale mes visi esam ligoniai, tik sergam skirtingom formom :cheer: Gal kokių 50% su manim nesutiks, bet mano durnas kompas, kuris ant pečių padarė išvada, kad jei reikia žuvies pigiau nupirkti parduotuvėj (reikia tik visas žvejybos išlaidas susumuoti).Bet ką padarysi malonumų "chaliavnų" nebūna.Aš pašarų srityje esu "žalias" ir negaliu 100 procentų ginčytis, rašau tiktai savo nuomonę ir ačiū, kad kritikuojat :good:
8-)

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 20:21 #24494

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
naudoju lenkiškus jaukus po 7lt už kg tiek kazdieniniai žvejybai tiek varžybom ir problemų nematau :evil:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS, aras

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 20:37 #24499

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Darant išvadas iš kalbų, o ne iš praktikos, manau, kad "sensasas" yra neblogai suderintas ir lengviau juo pataikyti,todėl jis ir yra populiarus. Kas įvaldęs pašarų maišymo techniką neblogiau gaudo ir kitų firmų. Manau, kad viskas priklauso nuo pašarų sukomponavimo. Žinau sportininkų, kurie pirmas vietas jama su lenkiškais. :yes:
8-)

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 20:49 #24504

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
aras parašė:
Darant išvadas iš kalbų, o ne iš praktikos, manau, kad "sensasas" yra neblogai suderintas ir lengviau juo pataikyti,todėl jis ir yra populiarus. Kas įvaldęs pašarų maišymo techniką neblogiau gaudo ir kitų firmų. Manau, kad viskas priklauso nuo pašarų sukomponavimo. Žinau sportininkų, kurie pirmas vietas jama su lenkiškais. :yes:
Sensas geri tuo, kad turi labai plačią priedų gamą. Kone plačiausia lyginant su kitomis formomis.
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Jaukai ir įvairios masalų rūšys 2011-07-28 20:55 #24505

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Noriu paklausti ar tiesa, kad "sensasą" negalima maišyti su kitos firmos jaukais
8-)
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.073 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top