• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2011-12-01 18:53 #35697

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
TADZIUS parašė:
tai ir benzu lanksto voztuvus ne tik dyzeliu ,va simkai benzas,kai uzsilenke,tai remontas kainavo daugiau nei variklis,o kai jieskojom variklio,tai pigiau isejo nupirkt kita masina isardymui :cheer: ,vo tep buna ir su benzu,isvis nusipirkit 1991 m passat 1,8 benza ir vargo nematysit,ir remonto daug nepraso,net paskirstymo dirzo keis nereik ,varai kol nutruksta,tada pasikeiti ir vel varai :cooll:
O kokiai masinai truko dirzas ir sulankste voztuvus,kiek zinau benzinai apsaugoti nuo to.Nebent buvo japaske.

žemiau buvusios blevyzgos blevyzgose
Paskutinis taisymas: 2011-12-01 19:01 nuo Lydeka.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2011-12-01 19:00 #35702

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
Turejau AUDI - 80 87 m,benzino bakas buvo isimtas,vietoi jo idetas balionas.Gal nelabai kas patikes,bet masina stovedavo lauke -25 kurdavosi .Nuvaziavau i degaline nepila duju,tip[o uzsalusio.Cia daug kas priklauso nuo masinos.

: Mano auto 2011-12-01 19:09 #35710

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
Opel Vectra 1,6 16 vožtuvu ecotek 97 metu

: Mano auto 2011-12-02 00:14 #35728

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 320
  • Gauta padėkų: 78
nu jus cia ir privaret apie auto praleidau tokia idomia diskusija :evil: kiekvienas auto turi savo + ir - ir daug kas priklauso kaip jis yra priziurimas, aisku detaliu kainos irgi skiriasi pvz vokieciu ir prancuzu, bet prancuzu jos yra daug brangesnes, bet ir laiko zymiai geriau ir ilgiau, o isvis geriausia manau turet 2 auto, as nusipirkau pries 6 metus vw vento po 2 metu pradejo lyst bedos, daugiausia kebulo, tada iskilo dilema as parduot dasidet 2000lt ir nusipirkt kita i kuria vel reiks kist pinigus ar ta prikelt, tai susitvarkiau viska nuo nulio, susitvarkiau kebula, keiciau spalva, persivirinau slenkscius visas rudys uzkoncervavau su cina ir t.t visa vaziuokle nauja sudejau ir dejau ne pigiausia, o viska kas geriausia, visas tas mano projektas uztruko daugiau nei puse metu tai daba jau 4 metai neidejau nei lito i ja, ir neturiu jokiu bedu, susitvarkius venta atejo mintis, kad ja gaila drozt kiekviena diena, tad isigijau pigu auto vw golf2 TD, pigiai vaziuoja negaila visiskai droziu isijuosies kiekviena diena po kedainius ir ne tik, nepakeiciamas auto zvejybai, grybavimui, pravazumas geras su juo, visas ziemas su juo vazineju anos net nejudinu, nes be sansu su ja kur isvaziuot, golfukui jokiu islaidu neturiu usipilu salerkos 5l/100km, trenkiu kieme belekur ir negaila kad atejes rasi ka ilenkta ar panasiai, tepalu net nekeiciau per du metus, turiu garaze atrabotkes nuo anos masinos dapilu ir gerai :D trauka pas ji nezmoniska ziema ant ledo varau i lenktynes tai nepakeiciamas automobiliukas, dabar dar idejau interkuleri tai isvis zveris priekis piestu kyla :D jau liko jam 11 menesiu technikine, tai gyvena paskutinius menesius, poto ziesim kebula reiks mest lauk o su varikliu kazka daryt, po praeito sezono ledo jau kebulas gerokai pavarges, bet siaip as jam medali tureciau nukalt uz istverme, jam jau bus 28 metai o dar jis rieda ir dar kaip rieda, nedaug masinu atlaiko tiek metu, o manau siuolaikiniai automobiliai tai nei vienas tiek neatlaikys
ne viskas kas ryte pakyla yra saule :)
Jums padėkojo šie nariai: Arutis

: Mano auto 2011-12-02 06:21 #35735

• justas82
  • justas82 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 43
  • Gauta padėkų: 29
Jeigu neklystu tai VW Golf 2, buvo pats perkamiausias auto istorijoje. Apie tokius auto kaip golf, passat, audi 80, 100 ir kitus iki 91 m, galima sakyti Genealu tas kas paprasta :good:

: Mano auto 2011-12-02 07:30 #35737

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Nų ką jau nužiūrėjau guolį varysių ant pietų paveizėt :hub: ikirsiu gal super truper :kkk:

: Mano auto 2011-12-02 08:38 #35738

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
Pris geru 20 m turejau nepakeiciama M - 408 perenamasis modelis i 412.Dugnas ir slenksciai buvo padaryti is vientisos skados 3 mm storio.Linges pikapines,nes orginalios neatlaike.Greiciu deze M - 24 su pagreitintoju,panasiai kas zinot kaip pas autobusus IKARUS.Vairo traukes irgi M -24 ,Variklis 1500 is M super liukso.Masiniukas buvo :good: ,nesigiriant autostradoje spidometro neuztekdavo.180 dugnas.Bet kaip sakoma viena karta nepasiseke,kaip sakoma neitilpau i posigi .Gaila buvo.

: Mano auto 2011-12-02 08:42 #35740

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Vaidas48 parašė:
Pris geru 20 m turejau nepakeiciama M - 408 perenamasis modelis i 412.Dugnas ir slenksciai buvo padaryti is vientisos skados 3 mm storio.Linges pikapines,nes orginalios neatlaike.Greiciu deze M - 24 su pagreitintoju,panasiai kas zinot kaip pas autobusus IKARUS.Vairo traukes irgi M -24 ,Variklis 1500 is M super liukso.Masiniukas buvo :good: ,nesigiriant autostradoje spidometro neuztekdavo.180 dugnas.Bet kaip sakoma viena karta nepasiseke,kaip sakoma neitilpau i posigi .Gaila buvo.

Čia Moskvičius 18 darydavo?? :hub:

: Mano auto 2011-12-02 09:18 #35741

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Kažkada aš su Moskvičium 16 mindavau (9-tukai autostradoj traukdavosi... :lalk: ), bet viskas originalu buvo...
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Mano auto 2011-12-02 09:51 #35743

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
Megėjas parašė:
Nų ką jau nužiūrėjau guolį varysių ant pietų paveizėt :hub: ikirsiu gal super truper :kkk:

antra stversi?

: Mano auto 2011-12-02 09:53 #35744

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
Taip nes sakau,kad greiciu deze su pagreitintoju.Autostradoje jegas bandziau su MB ,ten sedeje virukai parode :good: ir du prstus.Kaip supratau 200 ,nes pas mane terode 180 o rodykle dauzesi i atrama.

: Mano auto 2011-12-02 10:17 #35745

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Mano pirmasis mašiniukas taipogi buvo moskvičiukas :uj: "Pirkau" už butelį :blush: Veikė tik 3 bėgiai: 2 į priekį ir 1 atgal :cheer: Miške traukė maksimum 50, kol variklis nenusprogo :lol: Ale malonu atsiminti :)

: Mano auto 2011-12-02 11:48 #35753

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Vaidas48 parašė:
Taip nes sakau,kad greiciu deze su pagreitintoju.Autostradoje jegas bandziau su MB ,ten sedeje virukai parode :good: ir du prstus.Kaip supratau 200 ,nes pas mane terode 180 o rodykle dauzesi i atrama.
Dabar aišku kodėl sudaužei,nuo greičio moskvičius kilt pradėjo,o vairavimui uodegos tai nėr :cha: :cheer:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Mano auto 2011-12-02 14:46 #35759

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Na va jau ir aš turiu šiokius tokius ratus :unsure: bent judesys bus ikirtau ta guoli :joint:

: Mano auto 2011-12-02 15:23 #35762

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
antra ar trecia?

: Mano auto 2011-12-02 15:56 #35768

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
dumiukas parašė:
antra ar trecia?
Trečio nepripažystų visai tai lieka antras ;) o viena pramazinau blyn senai derinau tai buvo antrukas 4x4 gamyklinis jo be 2000 euru niekaip neikabinsi :( isgi pagalvojau per daug tai pasiemiau silpnesni nu bus matyt :joint:
Paskutinis taisymas: 2011-12-02 16:28 nuo Megėjas.

: Mano auto 2011-12-02 17:28 #35786

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Sveikinu, o 4X4 tai jėga būtų - patinka man toks... :good:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Mano auto 2011-12-02 17:52 #35795

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Va būtent šita variantą derinau :hub: imesiu nuotraukas aišku senas bet patikėkit manim kaip jis visur lipa ir kaina laiko ojojoj čia visiškai gamiklinis variantas :joint:

: Mano auto 2011-12-02 17:58 #35797

• Vitalijus
  • Vitalijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • Dugnine, spiningas, kartais pludine
  • Žinutės: 1145
  • Gauta padėkų: 1074
:good: draugelis is pelednagiu su tokiu vazineja tik sidabriniu :ikio:
Valium and cherry wine

: Mano auto 2011-12-02 18:03 #35798

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
nesupratau,kazkada as ziurinejau sinkro ,tai jis taip neatrode ,buvo ir be slenksciu ir be ragu ir be slenksciu :(
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.061 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top