• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2013-03-19 22:04 #82722

• Darius1
  • Darius1 avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 135
  • Gauta padėkų: 40
Megėjas parašė:
Pofik tie akumai ;) kai turėjau moskvičių buvo parėjas akumas tai ką daryti :unsure: kai pas studentą šaibu nėra :blush: tai kadangi variklis buvo kaip bitute degimas geras pasiėmu užkurimo rankena nainu į prieki tik viena abarota padarau ir birbirbirbir :lol: :joint:
Na nemanau, kad kas naudoja šiais laikais, tokį transportą kaip moskvič :lol: Tad akumas aktualu :) Naudoju banner akumus :good: neužmušami, nepaves jau toks akumas tikrai :cooll:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Mano auto 2013-03-19 22:09 #82723

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Darius1 parašė:
Megėjas parašė:
Pofik tie akumai ;) kai turėjau moskvičių buvo parėjas akumas tai ką daryti :unsure: kai pas studentą šaibu nėra :blush: tai kadangi variklis buvo kaip bitute degimas geras pasiėmu užkurimo rankena nainu į prieki tik viena abarota padarau ir birbirbirbir :lol: :joint:
Na nemanau, kad kas naudoja šiais laikais, tokį transportą kaip moskvič :lol: Tad akumas aktualu :) Naudoju banner akumus :good: neužmušami, nepaves jau toks akumas tikrai :cooll:
Aš šiaip bajari skėliau iš savo praeities ;) o šiaip parink rimtesnės firmos akuma pagal savo modelio parametrus ir laikykis elementariausių eksplotavimo instrukciju tai važiuosi ne vienerius ir ne dvejus metus ;)

Mano auto 2013-03-19 22:18 #82724

• Darius1
  • Darius1 avataras
  • Pradedantysis
Megėjas parašė:
Darius1 parašė:
Megėjas parašė:
Aš šiaip bajari skėliau iš savo praeities ;) o šiaip parink rimtesnės firmos akuma pagal savo modelio parametrus ir laikykis elementariausių eksplotavimo instrukciju tai važiuosi ne vienerius ir ne dvejus metus ;)
Supratau žinoma, kad bajeris :) na taip svarbiausia nutaikyt, akumo stipruma pagal auto kilovatus, dyzelis ar benzas, aš asmeniškai naudoju banner :good: 4 metus laiko mažiausiai :cooll:

Mano auto 2013-03-19 23:24 #82731

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
banner neblogas akumuliatorius bet as jo nepirkciau, bet nezinau kodel baubas tu taip isitikines kad po 2,5 metu mirsta akumas, pats prekiauju akumais tai sakau ka zinau ir ka 7 metus jau matau kasdien, pats ju garantinius pildau ir tikrinu taip kad galiu pasakyt, jei nusipirkai stovejusi 3 metus nenorek kazko blatno, nesvarbu ka tu perki "varta" ar ta pati "banner".nepirk is turgaus ar neaiskiu parduotuviu ir tada aiskiau bus

Mano auto 2013-03-19 23:38 #82732

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Su baneriu ir aš turėjau bėdos,garantiniui nepasibaigus auto nebeužkurdavau,pristačiau pardavėjui,viską sutikrino,na pas auto viskas ok buvo,pasiėmė akumą pas save tyrimui,po tyrimo atsakė:jo,akumas trumpina,bet kadangi pristatėte jį nešvarų-garantija nebeteikiama.Išsikoliojom :nu: ir vsio.
Kita kalba buvo,kai įsigijau JENOKS batareiką;kadangi mano maršrutai būdavo LT-FR-LT po 5000km kas savaitę ir taip 3-4 kartus per mėn.,žinoma neatlaikydavo ir jie,bet kai pirmą kartą pristačiau garantiniui,pardavėjas net nustebo???,bet po tyrimo pakeitė nauju :uj: neatlaikė ir pakeistasis(o man vis juokas imdavo)tik pasakė,jog aš vienintelis jiems ir grąžinu. Trečio akumo keisti nereikėjo(jų laimei)akumą su visa auto tiesiog pavogė.Va ir galvoju,ar tik ne pardavėjų darbai bus....? :)

Mano auto 2013-03-20 06:35 #82735

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
jo baner man ir atlaike tik dvejus met\us ,va kazkada senai,senai ,turejau golpyti,tai jeme akumas ,matyt dar tikras okiskas buvo,tai pagal metus buvo 8 metu,o kas dabar ,kaip baubas sake islaiko 2,nu daugiausia 3 metus

pasiklydes,matyt tais akumais nieks dabar nevazineja,jei jie islaiko 7 metus
:lol: :lol:

Mano auto 2013-03-20 08:10 #82738

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
TADZIUS parašė:
jo baner man ir atlaike tik dvejus met\us ,va kazkada senai,senai ,turejau golpyti,tai jeme akumas ,matyt dar tikras okiskas buvo,tai pagal metus buvo 8 metu,o kas dabar ,kaip baubas sake islaiko 2,nu daugiausia 3 metus

vazineja ir tikrai nemazai :cha: pasakysiu tiek, tokia firma kaip "Juta" pardavineja akumus kuriu lipdukai yra perklijuojami, reikia bsk zinot ka perki ir is kur, nesakau kad yra idealiu akumu, visur kaip sake donatas yra savi niuansai bet vieninteli kuri as rekomenduociau lietuvai pagal kainos ir kokybes santyki yra "exide","fullmen" akumai, pats vaziuoju su juo jau 5 metai ir vaziuosiu dar :cha:
Paskutinis taisymas: 2013-03-20 08:11 nuo pasiklydes.

Mano auto 2013-03-20 08:39 #82740

• Darius1
  • Darius1 avataras
  • Pradedantysis
TADZIUS parašė:

Vat būtent reik žinot, iškur perki ir ką perki, baneris laiko 4 metus mažiausia, jei ne, tai padielka reiškias, arba pardavime stovi jau keleri metai :zip: šiais laikais prie daugko, nagus prikišę kiniečiai, jei jum nelaiko, tai žiūrėkit ar ne kiniečio gaminys? Šią vasarą teko matyti bosch'ų kinietiškų :evil: nebūčiau pats pamatęs, būčiau nepatikėjęs, kad ir bosch, jau jie padirbinėja. Ir jie jau neberašo, kad MADE IN CHINA, db jų užrašas MADE IN PRC :angry: Tai vat žmogus, kai nežinai, tai ir užkimbi ant jų kabliuko :evil:

Mano auto 2013-03-20 08:50 #82742

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Kodėl tu galvoji kad tai padėlka ?? Padėlkų oficialei niekas nepardavinėja. Jeigu "Bošas" juos gamina Kinijoj tai jis ir lieka Bošas. Nes prekinis ženklas taip pigiai nesimėto. Bošas už savo gaminį ir atsako nesvarbu kur jis pagamintas.

Mano auto 2013-03-20 09:00 #82744

• Darius1
  • Darius1 avataras
  • Pradedantysis
baubas parašė:
Kodėl tu galvoji kad tai padėlka ?? Padėlkų oficialei niekas nepardavinėja. Jeigu "Bošas" juos gamina Kinijoj tai jis ir lieka Bošas. Nes prekinis ženklas taip pigiai nesimėto. Bošas už savo gaminį ir atsako nesvarbu kur jis pagamintas.
Tai vat tas pats ir su banner, kiek aš jų turėjęs, tai 4 metus mažiausia atlaiko, o jei ne, tai vadinasi kažkas netaip su juo. Kad ženklas nesimėto, tai savaime suprantama, bet šiais laikais nieko nuostabaus, kad kas ką perdirbinėje, nenustebčiau jei ir LT būtų lipdukai perklijuojami :zip: Šiais laikais įra išradingų :cheer:

Mano auto 2013-03-20 09:28 #82745

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
va va,kitai ziemai man ir reiks naujos baterkes,zinosiu ka pirkt,Pasiklybes galetum y privata savo rekvizitus ymest, :good:
Paskutinis taisymas: 2013-03-20 09:29 nuo girinis37.

Mano auto 2013-03-20 09:38 #82746

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
girinis37 parašė:
va va,kitai ziemai man ir reiks naujos baterkes,zinosiu ka pirkt,Pasiklybes galetum y privata savo rekvizitus ymest, :good:
Bet prašyk kad duotų bent 5-m. garantiją. Juk negaila kai laiko 7 :cha:

Mano auto 2013-03-20 09:42 #82747

• Darius1
  • Darius1 avataras
  • Pradedantysis
baubas parašė:
girinis37 parašė:
:lol: :lol: :lol: :bye:

Mano auto 2013-03-20 10:13 #82750

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
Jums padėkojo šie nariai: baubas, Darius1

Mano auto 2013-03-20 20:12 #82830

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
baubas parašė:
girinis37 parašė:

na pasijuoksim kai akiu nebus kur det :cheer: o dabar ne beda galima apsimest kvailesniu :cha:

Mano auto 2013-03-20 23:03 #82846

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
idomiai cia akumai nelaiko niekam... pries 4 su puse metu pirkau masina..dar tada paziurejas i akuma..sakiau tuoj reiks keisti..visas subloges..ta prasme kad pj nepirmos jaunystes... plius kelias ziemas is eiles vazinejau su pusiau neveikianciom pakaitinimo zvakem.. rytais tekdavo pasukti gerokai starteriuka..o plius kiek vasara muzikos is masinos gamtoje isskambeja yra :D na tfu tfu, po siai dienai salciausia ryta suka akumas kaip uoga. prastovi po savaite prie gero - ir nieko... va cia tai neuzmusamas akumas :D gal kas nori brangiai ji pirkti ? :D
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Mano auto 2013-03-20 23:51 #82849

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
:) Sulyginai, Andriau, savo klimatą su mūsų... ;) Kiek ten to gero šalčio pas jus Klaipėdoj būna? Tačiau akumas, pirktas su mašina iš EU, manau skiriasi nuo čia LT pirkto. Mums, trečio pasaulio šalims, gerų akumų nieks nesiunčia į parduotuves. Plius dar kiek jie prastovėję kažkur sandėliuose, kol pas mus pateko? Tai nereik labai ir tikėtis stebuklų. Kitas dalykas,kas akumus normaliai prižiūri? Retas kuris iš mūsų nėra nusodinęs "iki dugno". :bye: Pats žinai, kad muzonas sodina akumą kaip ilgos šviesos, čia, jei yra stiprintuvas, bosavikas ir pan. Žiūrėk ryte :hub: net lemputės skyde neužsidega, raktelį pasukus į ACC. Jei taip nusėdo akumas nors kelis kart, jėgos jis jau neturi tiek kiek naujas. Prasideda negrįžtami procesai, o dar jei atstumai maži nuo mašinos užkūrimo iki gesinimo - pastoviai nepasikrauna, ir, žinoma, jo nieks namo neneša pakraut...tai ko norėt, kad tokiom sąlygom, akumas neištraukia nei garantijos? Tinkamai prižiūrint, akumas tikrai dvi ir tris žiemas normalias ištrauks, bet pasitaiko, kad tiek mašina neišlaiko. :P

Mano auto 2013-03-20 23:59 #82850

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Dalius. Kaunas parašė:
:) Sulyginai, Andriau, savo klimatą su mūsų... ;) Kiek ten to gero šalčio pas jus Klaipėdoj būna? Tačiau akumas, pirktas su mašina iš EU, manau skiriasi nuo čia LT pirkto. Mums, trečio pasaulio šalims, gerų akumų nieks nesiunčia į parduotuves. Plius dar kiek jie prastovėję kažkur sandėliuose, kol pas mus pateko? Tai nereik labai ir tikėtis stebuklų. Kitas dalykas,kas akumus normaliai prižiūri? Retas kuris iš mūsų nėra nusodinęs "iki dugno". :bye: Pats žinai, kad muzonas sodina akumą kaip ilgos šviesos, čia, jei yra stiprintuvas, bosavikas ir pan. Žiūrėk ryte :hub: net lemputės skyde neužsidega, raktelį pasukus į ACC. Jei taip nusėdo akumas nors kelis kart, jėgos jis jau neturi tiek kiek naujas. Prasideda negrįžtami procesai, o dar jei atstumai maži nuo mašinos užkūrimo iki gesinimo - pastoviai nepasikrauna, ir, žinoma, jo nieks namo neneša pakraut...tai ko norėt, kad tokiom sąlygom, akumas neištraukia nei garantijos? Tinkamai prižiūrint, akumas tikrai dvi ir tris žiemas normalias ištrauks, bet pasitaiko, kad tiek mašina neišlaiko. :P
Mano masiniukas dar pries mane daug metu lt vazinejo :) tad akumas arba lietuviskas..arba visiskai senukas, kokiu 6-8 metu uzsenietiskas :D
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Mano auto 2013-03-21 08:10 #82852

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Vat tame esmė-kad "tikras" firminis , parvaževęs iš europos be kalbų atlaikys 6 m.Kol stovėjo orginalus "OPEL" akumas , pagal visas datas prasuko 7 m. Esmė tame kad LT. pirktas niekada tiek neatlaiko, kaip ir bet kas kitas. Kad ir lemputės, nusipirk kokį OSRAM -Lt ir parveštą kur nors iš europos, laikymas kokius 3- kartus skirsis. Ott tep, vis dėlto esam bananų šalis ir dar ilgai būsim.

Mano auto 2013-03-21 08:20 #82854

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
tai kad salta pas mus,is kur tie bananai cia augs :uj:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.119 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top