• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2013-03-15 23:12 #82070

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
ešerys1 parašė:
Abejoju priklauso kiek prasuki ;) paskaičiuok kiek duju įdėjimas kainuoja,automatiškai žvakes keiti laiks nuo laiko reiks ir reduktoriu pasikeist,dujos ir nevienodos su vienom pramini 200 su kitom 150 su trečiom vos į šimta isipaišai ir t.t. Ką norėjau pasakyti visur savi bajariai tiek benzu,tiek dujom tiek dyzelinu.Galima ginčitis iki paraudonavimo :) Vieningu nuomonių nebus visiems skirtingai vieni pravažiuoja mažiau jiems išvis dzin ką pirkt,kiti daugiau žiūri kad taupiau,treti gauna ta ar ana kura pigiau na ir t.t. :joint:

auto.plius.lt/tyrimai/idomus-faktai/benzinas-dyzelinas-ar-dujos[/quote]

Na ešerį statistika ir kainos aiškios ir suprantamos o kad pigiau važinėt bus dujom tik su senesniom mašinom.Va galiu pateik pora pavizdžių iš savo praktikos: kur sumontuotos paprastos dujos kuri ant jų ir važiuoji,bet dauguma jau automatika stovi nuo variklio temperatūros.Turėjau a6 1,8 b/d. gan ilgai užsikuriu žiema dirba benzu nuvažiuoju iki darbo tik suku į darbovietę persijungia dujos ir taip iš darbo įsuku į kiema ir tik tada persijungia tai ar man jos reikalingos ? taigi žinai viskas priklauso nuo žmogaus kur kaip ir dėl ko jam mašina reikalinga.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: ešerys1

Mano auto 2013-03-19 16:18 #82627

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
kaip vairuotojas turiu vairuotojams klausima,kraunant akuma ar jis kraudamasis susyla ar ne

Mano auto 2013-03-19 16:27 #82628

• Darius1
  • Darius1 avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 135
  • Gauta padėkų: 40
saulius67 parašė:
kaip vairuotojas turiu vairuotojams klausima,kraunant akuma ar jis kraudamasis susyla ar ne
Taip sušyla.
Jums padėkojo šie nariai: saulius67

Mano auto 2013-03-19 16:38 #82630

• ešerys1
  • ešerys1 avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 206
  • Gauta padėkų: 484
saulius67 parašė:

4 punktas
www.imk.lt/Kaip-issirinkti-preke/Auto-prekes/Akumuliatoriu-ikrovikliai/Kaip-issirinkti-akumuliatoriaus-krovikli.html

Mano auto 2013-03-19 17:16 #82634

• rammas
  • rammas avataras
  • Pradedantysis
  • ramiakas
  • Žinutės: 276
  • Gauta padėkų: 868
ešerys1 parašė:
saulius67 parašė:

4 punktas
www.imk.lt/Kaip-issirinkti-preke/Auto-prekes/Akumuliatoriu-ikrovikliai/Kaip-issirinkti-akumuliatoriaus-krovikli.html

geras akumas neturi silti,nebent daug amperu uzsukes
ramiakas

Mano auto 2013-03-19 17:26 #82636

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Jei teisingai kraunama, neviršijant amperažo - neturėtų ženkliai sušilti. Pakrovėjas - taip, jis šyla. ;)
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Mano auto 2013-03-19 17:28 #82637

• rammas
  • rammas avataras
  • Pradedantysis
  • ramiakas
  • Žinutės: 276
  • Gauta padėkų: 868
Arutis parašė:
Jei teisingai kraunama, neviršijant amperažo - neturėtų ženkliai sušilti. Pakrovėjas - taip, jis šyla. ;)

tep tep,jus teisus ;)
ramiakas
Jums padėkojo šie nariai: Arutis, saulius67

Mano auto 2013-03-19 18:51 #82643

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Pas mane pakrovėjas automatinis ir nieko jame nepareguliuosi,bet akumas iš po nakties šiltas būdavo,na ir pats pakrovėjas taip pat,praeitą žiemą su tokiu amžinai vargstančiu akumu atvargau ir išmečiau :evil:

Mano auto 2013-03-19 19:01 #82644

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Na pas mane ir automatinis pakrovėjas,akumas šaltas,tik gal pats pakrovėjas drungnas būna,su juo kraunu visus akumus tiek mašinos,valties variklio,echoloto ir t.t.Pakrovėjo pavadinimas CTEK.

Mano auto 2013-03-19 19:33 #82656

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
Megėjas parašė:
Na pas mane ir automatinis pakrovėjas,akumas šaltas,tik gal pats pakrovėjas drungnas būna,su juo kraunu visus akumus tiek mašinos,valties variklio,echoloto ir t.t.Pakrovėjo pavadinimas CTEK.

dar vienas niuansas, kraunant akumuliatoriu butina atsukt visus varstelius kurie yra jo virsuje, jei nera varsteliu yra dangtelis kuri taip pat reikia nuimt, isskyrus kalcinius akumuliatorius kurie turi dvi skylutes garo isejimui, jei akumuliatorius kaista tuomet yra per didelis ikrovimas, pakrovejuose ant kuriu reguliuojasi amperazas kraunant akumuliatoriu niekada neturi virsyti 10 amperu, automatiniai pakrovekai dazniausiai turi dvi padetis zuikio ir vezlio, kitaip tariant staigaus ikrovimo reikalingo 5min pakrovus bandyt vest varikli ir leto pilno krovimo kuris gali uztrukt nuo 4 iki 48 valandu...

Mano auto 2013-03-19 19:36 #82657

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
donatasx3 parašė:
Pas mane pakrovėjas automatinis ir nieko jame nepareguliuosi,bet akumas iš po nakties šiltas būdavo,na ir pats pakrovėjas taip pat,praeitą žiemą su tokiu amžinai vargstančiu akumu atvargau ir išmečiau :evil:

:vooo:

Jai akumas šiltas-perkrovei tu jį, arba jam kapėc.
Paskutinis taisymas: 2013-03-19 19:36 nuo fanas.

Mano auto 2013-03-19 19:40 #82659

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
pasiklydes parašė:
Megėjas parašė:

dar vienas niuansas, kraunant akumuliatoriu butina atsukt visus varstelius kurie yra jo virsuje, jei nera varsteliu yra dangtelis kuri taip pat reikia nuimt, isskyrus kalcinius akumuliatorius kurie turi dvi skylutes garo isejimui, jei akumuliatorius kaista tuomet yra per didelis ikrovimas, pakrovejuose ant kuriu reguliuojasi amperazas kraunant akumuliatoriu niekada neturi virsyti 10 amperu, automatiniai pakrovekai dazniausiai turi dvi padetis zuikio ir vezlio, kitaip tariant staigaus ikrovimo reikalingo 5min pakrovus bandyt vest varikli ir leto pilno krovimo kuris gali uztrukt nuo 4 iki 48 valandu...

Nieko nereikia atsukinėt su tuo pakrovėju su kuriuo kraunu,atidarau kapota atvažiaves užmetu klemas ir varau namo,ateinu kartais ir po kelių dienų ir viskas čiki ;) :joint:
Paskutinis taisymas: 2013-03-19 19:42 nuo Megėjas.

Mano auto 2013-03-19 19:42 #82660

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
PAS MANE KAI BUDAAVO KRAUNI IR SILTAS,TAI BANKES PASIRODO TARPUSAVYJE TRUMPINDAVO IR AKUMAS SAVAIME ISSIKRAUDAVO

Mano auto 2013-03-19 19:44 #82662

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
dar pries kraudami akumus,visada pasizekit ar apsemtos elektrolitu groteles,jei neapsemtos,dapilkit distiliuoto vandens,tinka ir lietaus vanduo ir kaip pasiklydes sake,nepamirskit atkimst kamstuku,nes akumas gali sprogt :oo:

Mano auto 2013-03-19 19:45 #82663

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Jeigu pakrovėjas automatinis, jis niekada neužvirins ir nereikia nieko atsukinėti. Turiu tokį seną "rusišką" iš karinio dalinio pirktą. Vot ten tai jeigu jau neatsuksi , per valandą užvirina. Ekstra užkūrimui :good: , dėjai ir iškarto suki. Tik jau NN metų neprireikė :uj: , tiek nenusodinu :cooll:
Paskutinis taisymas: 2013-03-19 19:46 nuo baubas.

Mano auto 2013-03-19 19:47 #82666

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
baubas,nereik nusodint,jei akumas susikryusa,pats nusisodina :oo:

Mano auto 2013-03-19 21:31 #82712

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
TADZIUS parašė:
Tokiam jau niekas nepadės , gaunasi tik bereikalingas vargas mėginant pakrauti ir nežinia -kursis-nesikurs. Tam ir yra nauji , tik pysssttt ir vargo nebėra porą metų :cha:

Mano auto 2013-03-19 21:49 #82718

• pasiklydes
  • pasiklydes avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1254
  • Gauta padėkų: 427
baubas parašė:
TADZIUS parašė:
Tokiam jau niekas nepadės , gaunasi tik bereikalingas vargas mėginant pakrauti ir nežinia -kursis-nesikurs. Tam ir yra nauji , tik pysssttt ir vargo nebėra porą metų :cha:

ziurint koki perki, nes du metai tai cia minimalu, normaliai eksplotuojant akumuliaturiu, minimum 4 metai turi laikyt

Mano auto 2013-03-19 21:56 #82720

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Pofik tie akumai ;) kai turėjau moskvičių buvo parėjas akumas tai ką daryti :unsure: kai pas studentą šaibu nėra :blush: tai kadangi variklis buvo kaip bitute degimas geras pasiėmu užkurimo rankena nainu į prieki tik viena abarota padarau ir birbirbirbir :lol: :joint:
Jums padėkojo šie nariai: baubas, Ramas02

Mano auto 2013-03-19 22:03 #82721

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
pasiklydes parašė:
baubas parašė:
TADZIUS parašė:

ziurint koki perki, nes du metai tai cia minimalu, normaliai eksplotuojant akumuliaturiu, minimum 4 metai turi laikyt
Na nebėr tokių kurie laikytų 4-metus. Garantija 2-metai, po dviejų su puse pasibaigs 100%. Daugiausia Varta -Silver 3-m. garantija-bet jo kaina virš 400 lt. Perku "Galaksi" kaina apie 220 lt. Na štai-du galaksei laikys apie 5-6 m. kaina apie 440 kiek viena Varta. O viena varta tikrai tiek neištems. :lol: Vat ir išeina kad vis delto du geriau negu vienas :cha: . Aš nekalbu apie tokius kur 75Ah kainuoja 150 LT :uj:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.062 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top