Atrodo diskusijos po truputį įsivažiuoja.Norėjau paklausti kokia data priimtinesnė - gegužės mėnuo ar birželis, bet matau, kad tauta nori dažniau susibėgti, o tai tikrai nėra blogai.Gerai dėl birželio 24-26d gal traukiame į sarašą.Čia Dolcas turės suderinti su Kėdainių gamtosauga dėl leidimų ir mašinų statymo.Dolcas, jei ką Valiera padės aš manau, bet tu ir pats susitvarkysi.
Dabar bandom padiskutuoti apie Leitę ir meetą toje vietoje.Pirmiausia, kas atsakys kur ten kurti stovyklavietę? Esu daug metų ten žvejojęs ir paskutinį kartą buvau prieš du metus.Čia kaž kas gerai pastebėjo dėl davažiavimo, kad gali būti prastai.Atsakau ne gali, o bus.Geriausiu atveju atvažiuoti galima iki tiltuko, na dar nuo jo link Nemuno pylimu (kas griežtai draudžiama)kokį 100m, o kas toliau?Iki Nemuno 300-500m.Palikti kaž kur mašinas ir tempti daiktus - vyrai gal nedarome taip, pagalvokime.Kad nedavažiuosime kelių šimtų metrų aš jum
garantuoju.Ir dar - kas pasakys kokia tai dienai bus situacija su pieva - užsemta, išdžiūvusi, šlapia? Ir paskutinis faktorius.Pavasaris, visi išbadėję dėl tos žvejybos, kone puse Lietuvos lekia į tas Leites, gėges ir pn.O čia dar mūsų 20-30 žvejų grupė.Kur tiek išsiskleisti???O jei kalbėti apie Nemuną tada geriau jau Bubiuose, Nemune.Ten žvejoję Girinis, Audrius, Metas, Arutis.Ta pati upė tik žuvies koncentracija mažesnė, o žuvies aktyvumas abiejose Nemuno vietose tas pats.Tačiau davažiavimas, laužavietės, parkavimas, stovyklavietė - super.Dėl leidimų - aš juos išimsiu draugijoje visiems dalyviams.Kaina 2lt bus arba iš vis nieko.Aš galvoju ne apie save, o apie visą kolektyvą.Pagalvokite, kaž kam reikės trenktis net iš Dzūkijos, o juk vidurio Lietuva būtų pats tas.Dar galvoju, kad ar visi gali, moka žvejoti srovėje, tegul šitie žmonės nuomonę išsako nes tai itin svarbu.Štai ir galvokime prieš siūlydami.Beto, gal Dainiuška, Arutis, Dalius, Chrustikas, Anri, Lydeka, Čebas, kiti forumiečiai turės kokių pasiūlymų.Vyrai, nebūkime pasyvūs.Diskusijos tik prasideda todėl galvokime kartu, visi, kad vėliau nebūtų taip jog niekas nieko nesakė, neįspėjo