Skaitant viską ką išdiskutavot kyla tokios mintys.
Per atviro vandens sezoną reikia surengti ne mažiau
keturių rimtų su visais pribumbasais susitikimų. Siūlau vieną pavasario laikotarpyje, du vasaros laikotarpyje ir viena rudeninį. Žiema kaip dievas duos. Šie susitikimai turi būti pilnos komplektacijos, t.y varžybėlės priziukai, pramogos su nakvyne gamtoje ar pan. Kur tai daryti ??? Atsakymas manau turėtų būti toks. Kur žuvis ten ir žvejai. Taigi pavasarį manau geriau jamti judantį vandenį nes ežeruose ir kitame stovinčiame vandenyje žuveliokai gerokai vėliau suaktyvėja. Na pavasariui dar neblogai gal tiktų tvenkinių aukštupiai kur pries neršta ar po jo pilna kuojų, plakių karšų ir kitų žuveliokų. Vasaros metu vieną susitikimą galima daryti stovinčio vandens telkinyje (ežeras, tenkinys) kitą srovėje ( Nemnas ar kita didesnė upė) o rudeniop net nežinau kas geriau. Gal taip pat stovintis vanduo nes bent jau man Nemune tai rudenį sekasi labai prastai. Taigi tiek būtų dėl susitikimų skaičiaus.
Konkrečias vietas aš siūlyčiau tokias: Pavasarį vienareikšmiškai žemupys ar jo apylinkės nes ten pirmiausia suaktyvėja žuveliokai. ( man asmeniškai labai patiktų Skirvytė, Atmata) Vasaros laikotarpiui stovintis vanduo kad ir Kėdainių tvenkiniai, antram vasariniui susitikimui sakykim Nemunas kažkur dzūkijoje ar Minija. Na o rudeniop mažai ką galiu pasiūlyti.
Taigi tiek atėjo minčių iš to ka paskaitinėjau komentaruose. Šie susitikimai su draugiškomis varžybomis, apdovanojimais, foto reporteriais, gitaromis ir blevyzgomis prie laužo. Tai būtų oficialūs tinklapio kibkit.lt susitikimai. Na o visi kiti susitikimai kurie taip pat nenumaldomai vienaip ar kitaip įvyksta tai jau mūsų pačių iniciatyva norai ir galimybės.
Na ir prirašiau. Matyt tas toks oras kvailų minčių į galvą tiek prikimšo
P.S Dar manau neblogai būtų suorganizuoti vieną kita susitikimą tegu ir nelabai gausų bet su tema. Pagauk karšį, šamą, šapalą ar pan ir visas dėmesys būtų sutelktas būten tiems žuveliokams. Gal būt taip pajudėtų ir tie kurie mažiau aktyvūs bet turi didelės patirties vienų ar kitų žuveliokų žūklėje. Tai būtų naudingi teminiai susitikimai. Patirtis, atradimai ir tt....

Na ir prirašiau. viskas gana