Dolcas parašė:
Kėdainiuose skaitysim,jei medžiotojas nori žvejoti,papildomai sumoka 5lt.už įžuvinimą ir viskas,o jei ir nesumoka,tai vistiek žvejoja,nes pagal įstatymus medžiotojo bilietas suteikia teisę ir žvejoti,o žvejui medžioti draudžiama.Aplamai,apart gamtos medžiotojai ir žvejai nieko bendro neturi,be to,žvejys pagavęs žuvį gali pats nuspręsti,ar žuvį paleisti,ar į keptuvę,o medžiotojas nušovęs kad ir neleistiną žvėrį juk į reanimaciją neveš.Aš manyčiau medžiotojų ir žvejų draugijos turėtų būti atskiros,kaip ir GA,turėtų būti inspektoriai priskirti konkrečiai vandens telkinių priežiūrai,o tai dabar užkrauna ir miškus,ir pramonę,vargšai nespėja suktis,o mes juos keikiame.Sutikit,iš pramonės ar miškų jie ir uždirbs daugiau,o ir darbas lengvesnis,o čia dabok,sėdėk pasaloj,kur lengviau pro vartus įvažiavai ir tikrini.Šiuo metu GA tikrai dirba geriau nei prieš kokius 5 metus,tik,kad kažkaip nesuderinta viskas,nors čia aišku ne man spręsti,aš tik išreiškiu savo nuomone.
Dolcas--aš esu medžiotojas ir turiu 27m. stažą ir moku 60 lt. Mes medžiojam leidžiamius žvėris,kurių terminai yra grėštai apibrėšti ir taisyklių laikomės, nesnusižengus yra ko netekti.
Čia ne žvejyba ,kur ką noriu tą ir darau.