• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Klausimai, susiję su tinklalapiu

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-03 18:27 #8878

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
dainiuška parašė:
Du pastebėjimai - tikiuosi, Chrustikui dar neįgrisau :uj:
Viršuje atsirado reklaminis baneriukas. Kartais, smalsumo suviliotas, spustelnu ant jo, tačiau iškart iš kibkit.lt esu nukeliamas į kitą puslapį. Būtų šaunu, jeigu paspaudus ant baneriuko jis atsidarytų naujame puslapyje.
Rašant komentarą, kartais terpiu kelias nuotraukas. Įterpiu nuotrauką per funkciją "Paveikslėlio nuoroda", tuomet bandau kelti antrą, vėl spaudžiu šią funkciją - o ten likusi pirmojo paveikslėlio nuoroda, kurią būtinai reik ištrinti, kadangi jeigu "užpastinsi" ant viršaus, tai naujoji nuoroda gali turėti mažiau simbolių nei kad pirmoji - taip gausis iškraipyta nuoroda, susidedanti iš pirmosios ir antrosios nuotraukų. Ar eina padaryti taip, kad po nuotraukos įterpimo šioje funkcijoje įterpimo laukelis taptų tuščias?
Dėl tos reklamos, banerio atsidarimą ne aš nustatynėju, čia sistema tokia. Čia yra automatinė reklamos mainų sistema, kai pasmus rodo kažkieno reklamą, kažkur rodo mūsų reklamą, jos santykis yra 1:1 parodymų. Kai vartotojas paspaudžia ant banerio, tinklapis gauna tašką į savo sąskaitą, o taškas užskaitomas tada, kai paspaudus tiesiai iš kibkit.lt vartotojas perkeliamas į kitą tinklapį. Jei atsidarytų naujas langas,tai nesiskaitytų kaip unikalus perėjimas iš kibkit.lt į kitą svetainę. Nu žodžiu tikiuosi daug maž supratai. O kalbant dėl nuorodų įkėlimo, tai nežinau niekada nesigilinau, nebuvo butinumo, bet ateityje pažiūrėsiu ką galima padaryti :)
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-03 18:28 #8879

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Aha, įkirtau, tačiau kam reikalingi tie taškai? Čia neva reitingui kažkokiam, kad atrodyti patraukliai reklamos užsakovams? :unsure:

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-03 18:37 #8886

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
dainiuška parašė:
Aha, įkirtau, tačiau kam reikalingi tie taškai? Čia neva reitingui kažkokiam, kad atrodyti patraukliai reklamos užsakovams? :unsure:
Ne, kad galėtum dalyvauti toje sistemoje ir gauti parodymų santyki 2:1. Mūsų du parodymai kitur, jų vienas pas mus. Nu čia tokios subtilybės :good:

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-03 18:39 #8887

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Kažkodėl stringa puslapis ???

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-03 18:43 #8892

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Lydeka parašė:
Kažkodėl stringa puslapis ???
Kartoju problemos iš serverinės, kur laikomas tinklapis. Dabar jau naktis, tai ten nėra kam patvarkyti. Ryte turėtų problemos dingti.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-03 19:06 #8909

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Nežinau kaip kitiems,bet pas mane dabar jau :good: Manau ir kitiems taip jau turėtų būti
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-03 19:17 #8917

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
pas mane kaip buvo prijunkta,taip ir liko,tik prasinet pradejo prisiregistruot kas kart

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-03 20:37 #8940

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Prašyčiau nerašyti man į privata, kad vieni per daug kg pagavo, kad kiti eglučių nelegaliai prikirto, kad dar kažkas ižeidinėja, kad neleistinais įrankių kiekiais zvejoja, kad neleistino dydžio žuvele paėmė ar per daug kg namo parsinešė. Aš ne mama, kad nuolat išklausanti kaip vaikų verkšlianimus. Jei negerai tai rašykit atvirai, nes žiūriu jei nesureguoju i gautus private laiškus išvadinat brakonierių tinklapiu,neveiklumu ir tt.jei sureguoju vėl esu blogietis ... Gal pradėti reikėtų nuo taisyklių kuriu privalau laikytis ne tik aš. Nereikėtų ir tarp eilučių komentaruose slėpti panieką skirtą man. Puikiai skaitau tarp eilučiu ir tam ponui kuris taip daro norėčiau priminti frazę iš zvejams.lt kurią jis nuolat kartojo prieš sukuriant šį tinklapį. "Neišradinėkit dviračio".
Tiek jau to, neturiu jokio noro su Jumis kariauti, stengiausi būti tolerantiškas ir tuo pačiu griežtas dėl tvarkos ir kiek įmanoma įšlaikyti tinklapio diskusiju prestižą kaip viena iš geriausių. Bandžiau kaip įmanydamas išlaikyti aukštus tinkapio reiktingus kiek tai buvo mano jėgoms nors esu labai užimtas žmogus ir laiko tam turiu pavoges nuo šeimos ir darbo minimaliai....
Projektas pavyko, zvejams.lt alternatyva sukurta, senbuviai jau tikriausiai visi čia, tinklapio dvasia kiek tai buvo mano jėgoms išlaikyta.
Projektas įkruti šį tinklapį įgyvendintas, pats projektas veikia su geromis perspektyvomis, nors kažkas ir kritikavo kam išradinėti dviratį, bet šio dviračio ratai jau sukasi o dabar noriu ramiai be piktumų iš jo pasitraukti dėl nuolatinio puldinėjimo ir kai kuriu nariu užmaskuotos paniekos man... neminėkit bloguoju, ir gero plaukiojimo kbkit.lt vandenyse... :labas:
Paskutinis taisymas: 2011-03-03 22:49 nuo AudriusM.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-03 20:41 #8941

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • žveju netampama o gimstama
  • Žinutės: 1025
  • Gauta padėkų: 467
man tai neskauda kas kiek sugavo galima negalima pofik zmogus pagavo gerai koks cia maistas rasit zmogam i privatus nepavidekite
vakar kibo ir kibs ritoi...

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-03 20:51 #8947

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Audriau apie kokius čia pasitraukimus kalbi. Nekreipk dėmesio į tuos pranešimus, visada buvo ir bus idiotų, kurie norės prikišt pagalių į ratus. Be tavęs mes kaip be rankų. Jei tu išeisi, išeisiu ir aš. :S

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-03 20:52 #8948

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • žveju netampama o gimstama
  • Žinutės: 1025
  • Gauta padėkų: 467
buk patrijotas juk turi kiausus tarp koju kovok pabuk kacia veiksi .....
vakar kibo ir kibs ritoi...
Paskutinis taisymas: 2011-03-03 20:55 nuo nerijus.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-04 06:11 #8962

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Ne nu polnyj pypiec :evil: Ką jūs čia kaip panelės - sakė, pasakė, kad jau net aš suregavau :angry: Nu matau kuo giliau į mišką tuo daugiau malkų.Matau kai kam patiktų, kad šis saitas užlinktų.Nebus to, nesitikėkite.Matau tokiu atveju dvi išeitis.Pirma - viešinti viską kas skaudina, žeidžia tą ar kitą asmenį ir tada viešu balsavimu spręsti ką su tuo asmeniu daryti.Netgi galėtų būti potemis (arba nereikia jo) "Gėda ir ne vieta čia tokiems" ir viešinti verdiktą.Kitu atveju siūlau iš 7-9 (nesvarbu)ant smūgio sudaryti savotišką komisiją - forumo valdybą kuri spręstų tokius klausimus ir vėlgi balsų dauguma priimtų to asmenio ar asmenų adresu sprendimą jį paviešinant.Ir daryti turime kaž ką greitai nes kitaip prarasime puikų moderatorių.Prašymas sureaguoti operatyviai ir išsakyti savo nuomones, kad bent jau kokiam pirmadieniui būtų priimtas koks sprendimas dėl tokių asmenų poelgio

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-04 07:12 #8968

• ANRI
  • ANRI avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žvejosi-nesensi
  • Žinutės: 871
  • Gauta padėkų: 1709
Pritariu Sigučio išsakytom mintim, jeigu rašynėja į privatą, ir kaip suprantu su įvairiais įžeidinėjimais, tai reikia iškarto viešinti tokius "veikėjus" ir nedelsent šalinti iš tokio puikaus forumo, šiukšlintojų čia nereikia [ ir nenorunt kartais išlenda kas nors] ,tačiau tai nepiktybiškai gaunasi ir visi stengiasi ištaisyti kas negerai, o pikčiurnom ir nepraustaburniams čia nėra vietos. Audriau- mes su tavim. Tai mano pamastymai.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-04 07:53 #8970

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Labas rytas, brolyčiai,
:unsure: Oho, kaip čia viskas ant bedugnės pakibo...Sigutis net "Etik-Matj" komisiją ruošias rinkt visas piktas ir raudonas...:evil: Na, manau nieko čia labai tragiško neįvyko. Moderatoriaus jau toks darbas, kad reik mokėt pro adatos skylutę kartais išlįst ir dar nusišypsot būtinai po to. :) Audrius žmogus geras, tolerantiškas ir štai pirmas niuksas...ir jei jau aš čia toks ir toks...:no: pasiliktit o aš eisiu nafik...:bye: Niekur tu Audriuk neisi, tai ir pats puikiai žinai. :cha: Darbe aišku, viską apgalvosi, grįžęs paskaitysi mūsų nuomones, kurių tikuos prirašys kolegos, ir pasiraitęs rankoves pasidarysi tvarką. :cooll: Pasiduot tu nepratęs, o kas neduoda ramybės privačioj erdvėj galima išvest į tikrus vandenis. Saitas visų mūsų, tad nuomones dėl jo reiktų teikti čia, o ne asmeniškai moderatoriams - "tu tipo žiūrėk kas pas tave daros..." :nu: Žema manau taip rašinėt, kaip sakoma armijoj "Stukačint". Gerai Sigutis sako - tokius asmenis viešint ir problemą spręst, o ne pakabint vieno žmogaus sąžinei. Moderatorius toks pat žmogus kaip mes. Dar ir labiau atsidavęs saitui, nes mūsų visokį š... permala "nusijoja" ir paduoda vėl čia, kad kitiems jis nemaišytų ir būtų suprantamas. Žmogus gaišta savo laiką, kai galėtų kojas užsikėlęs ant fotelio stebėt savo mėgstamą tv laidą, ar tobulinti žinias žvejyboje. Nereiktų taip jo užsipulti.
Kita vertus, Audriui, duočiau patarimą mažiau nervintis ir reaguoti į viską kiek įmanoma ne taip jautriai. Per laiką užsidės šarvai ir bus juokingi tokie išsišokimai iš už kampo. Juolab, kad žinosi, jog dauguma tave palaiko. Pasistenk kiek galima išlikt ramus. Nepulk daryti išvadų, nesuskaičiavęs bent iki 10. :) Žodžiu, nesiparink - "mumi jumi labai mylem" :uj: ir kitaip nebus - turi tęsti pradėtą darbą, kad ir "na zlo vragam", ot B) :clap:

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-04 08:02 #8972

• Joškė
  • Joškė avataras
  • Pradedantysis
  • Je
  • Žinutės: 238
  • Gauta padėkų: 14
Kažkokios bangelės užplaukia.Nesuprantu ko čia visi pikti? Viskas čia gerai.Ir nesuvaldys niekas.Šitiek temų potemių,nespėsi kutet paskui kiekvieną kvailas mintis dėstantį.Kuriant puslapį reikėjo pagalvoti ir apie tai.Kodėl prie reitingų neįvedus šauktukų? Trys šauktukai ir mėnesio atjungimas.
Rašė ir rašys visi viską,nesulaikysi,o jei žeidžia -teisman už įžeidimą,matėt prokurorai net iš airijos viena "komentatorių" parsivežė ir net 6 m.belangės žada.Tik va pas mus su tais biurokratiniais reikalais sunkoka ir niekas nenori prasidėti,o reikėtų.Taigi nesiparinkim o mažiau kreipkim dėmesį į nerimtas kalbas eteryje,neregavimas yra gera auklėjimo priemonė,po kiek laiko praeina noras koliotis,nervintis ,rodyti ragus,ir t.t.Svarbiausiai gerbkim kito nuomonę,nes tikrai nėra to "dievo" kuris pasakys, kad tas ar anas teisus.Į piktą komentarą atsakantis yra ne ką gudresnis.DUOKIM DURNIAM KELIA.
Jei gaudai ne tą kas kimba,tada nekimba
Paskutinis taisymas: 2011-03-04 08:05 nuo Joškė.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-04 08:33 #8978

• Senas
  • Senas avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 96
  • Gauta padėkų: 16
Del iskilusio konfliktuko, parasiau prie blevyzgu, ir cia nemoku perkelti. Bet turiu klausima.
Kodel kai perskaitai kokia tema, po kiek tai laiko vel rodo, kad yra kelios neskaitytos, nors perskaitau visas.?
Visur gerai, bet žvejyboje geriausia.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-04 09:11 #8983

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Gal but klysiu, gal but dar yra kazkokiu kitu uzkuliusiu del sio tinklapio, kuriu nezinau, taciau pastebvejus tinklapio veikla nuo pradziu, susidaro toks ispudis ir tokie pamastymai:
Nuo pat pradziu Audrius, aplamai kaip gyvenime tolerantiskas, taktiskas ir ramus zmogus, dare viska, kad sis tinklapis taptu auksto lygio..jei lyginciau tarkim su mokyklom, tai kai kurie forumai butu marihotkes, kai kurie vidurines, o cia gimnazija. Pakankamai grieztai kartas nou karto ziuredavome i pagautus svorius, i temose "nugrybavima" ir pan. O apetitas auga bevalgant ! Kuo daugiau mes ziurim, tuo daugiau cia esantis lankytojas pradeda reikalauti, rekti, kad va cia kazkas parase ne taip, cia ir cia... Kodel kituose forumuose vos ne kas antroje zinuteje pvz apie stintas mirguliuoja neleistini svoriai ir virsytas irankiu bei kabliuku skaicius.. niekas nieko, tyli, o mes jau matai brakonieriu tinklapis.
Mano itarimas toks, kad yra asmenu, kuriems pasidare labai neramu del naujo tinklapio aktyvumo (ypac itariu sunerimavo e-zveju parduotuves), nes pripazinkim, lankomumas, nariu skaicius bei reklamos gausa ir kokybe pralenkia pati save uz tokias lesas, kokios yra investuotos. Rasinejantys asmenys i PM dar mums nezinomas zinutes Audriui yra tiesiog kitu tinklapiu atstovai, kurie mato musu silpna vieta-nes mes tarpusavi del to pasimusam.. bando sukirsyti, sugriauti tinklapio santarve ir ejima sparciu zingsniu pirmyn.
Mano pasiulymas, chebra (cia daugiau senbuviams) turputi primerkime akis ir bukime truputi platesniu paziuru, nemanau, kad mes norime cia VIP puslapi padaryti, cia viesa erdve ir bus visokiu, ir nusikeikusiu ir parasiusiu ne ten kur reikia, visokiu zmoniu yra, nes man kartais paziurejus is sono, tikrai bijociau aprasyti ka nors budamas naujokas, kad koks senbuvis neuzpultu su savo moralais..sorry, tikrai taip chebra is sono atrodo.
Kitas dalykas, nesaukime i eteri su garsiakalbiu..kad tu ten toks ir toks, kodel parasei 7800gr, o ne 7000gr.. is to susidaro bereikalingi konfliktai, ar negeriau butu tiesiog tam zmogui graziai parasyti i PM priminus zukles ar forumo taisykles ir paprasyti geranoriskai pasikoreguoti savo posta, pakoreguoti neleistinus zodziu, skaicius ir pan. Dingtu tie simtai bereikalingu postu.. dingtu aplamai ta problema, kuri kaip matome, yra labai jau astriom briaunom.
Dar karta kartoju, parasykite zinutes autoriui i PM su pastaba del kazko ir paprasykit paties paredaguoti teksta, o ne vien moderams siuntineti tokias PM ir vadinti visokiais, kad nereaguojame. patys esat nevisai normalus, jei nesugebate graziai isreiksti savo pastebejimu, o iskarto puolate ir kandate..pamirskite si tinklapi, taip bus ir mums ir jums lengviau gyventi, o kas turi vilciu numarinti si projekta..taip pat galite nusileisti ant zemes- nepavyks, kad ir kas bebutumete !

Audriau, nekreipk demesio i tokias PM, viesink jas..atsoks noras ju atoriams daugiau tokias rasyti, o kad tokiu PM gausi ir ateityje, nieko nuostabaus, kokia sfera bepaimtum, visada atsiras, konkurentu, siaip keistu zmoniu, kuri eneturi ka veikti tik ieskoti problemu ir kuriems viskas blogai ir jie issilieja ant pagrindines valdzios.. ir t.t.
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Jums padėkojo šie nariai: samir, Dalius. Kaunas, Joškė

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-04 11:42 #8988

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Senas parašė:
Del iskilusio konfliktuko, parasiau prie blevyzgu, ir cia nemoku perkelti. Bet turiu klausima.
Kodel kai perskaitai kokia tema, po kiek tai laiko vel rodo, kad yra kelios neskaitytos, nors perskaitau visas.?
Tu perskaitai kategorijoje esančią tik vieną temą, kuri būna ant forumo viršaus, tačiau įeik į kategoriją, ten yra potemės, o tose potemėse prirašyta, tad ir rodo, kad dar yra neskaitytų.

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-06 21:15 #9338

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Ar negalima kaip nors padaryti,kad tarkim žmogus prisiregistravęs gautų kokį tai priminimą,kad užsipildytų avatarą?Suprantu,kad tai neprivaloma,bet kitąkart tikrai norisi pasižiūrėti,bent iš kokio raj.Gal žmogus pasirodys įdomus ar man reikalingas kažkokiame mieste skaitysim gauti kažkokios info.Šiaip man asmeniškai būtų įdomu žinoti,kokie rajonai pirmauja pagal registruotų dalyvių skaičių,gal tarkim kokia Utena,ar dar koks miestas net nežino apie tokio tinklapio egzistavimą,tai būtų naudinga kažkaip pareklamuot,ar pan.Sutinku,kad kuo daugiau lankytojų,tuo painiau moderiams,bet jei juk bus būtinumas,atsiras ir daugiau moderių,o šiaip juk tinklapio ateitis priklauso nuo mūsų dalyvių.Čia žinoma aš tik klausiu o ne siūlau.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Klausimai, susiję su tinklalapiu 2011-03-07 08:30 #9363

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
Dolcas parašė:
Ar negalima kaip nors padaryti,kad tarkim žmogus prisiregistravęs gautų kokį tai priminimą,kad užsipildytų avatarą?Suprantu,kad tai neprivaloma,bet kitąkart tikrai norisi pasižiūrėti,bent iš kokio raj.Gal žmogus pasirodys įdomus ar man reikalingas kažkokiame mieste skaitysim gauti kažkokios info.Šiaip man asmeniškai būtų įdomu žinoti,kokie rajonai pirmauja pagal registruotų dalyvių skaičių,gal tarkim kokia Utena,ar dar koks miestas net nežino apie tokio tinklapio egzistavimą,tai būtų naudinga kažkaip pareklamuot,ar pan.Sutinku,kad kuo daugiau lankytojų,tuo painiau moderiams,bet jei juk bus būtinumas,atsiras ir daugiau moderių,o šiaip juk tinklapio ateitis priklauso nuo mūsų dalyvių.Čia žinoma aš tik klausiu o ne siūlau.
Jeigu lankytojas ruošiasi čia ilgeliau užsibūt tai jis pats ir supranta, kad reikia užsipildyti viską, o avatarų nesideda tik tie laikini vartotojai, kurie parašo 1 pranešimą per mėnesį. Nemanau, kad tai būtinas dalykas
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.075 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top