Sveiki

esu Lukas, kadaise kai buvau vaikas, turėjau (dar dabar tebeturiu) tokią.. plūdinę meškerę ir.. eilinį kaimo prūdelį su karosais kurių dydis pusė delno.. kai buvau vaikas būdavo smagu ten pagaudyt tą "mailių" dabar susiradau tą meškerę po daugelio metų, užplūdo prisiminimai, geros emocijos

bet jau ir į didesnius vandenius lysti norisi, tas prūdelis, eilinė pelkė, jau kaip ir pabodusi, norisi pagaut rimtesnę žuvį.. ta mano meškerė, eilinis vaikiškas meškerės kotas iš 5 dalių (trumpas, 2.5m gal) eilinė ritė (no name) valas irgi, koks buvo užvyniotas prieš kokius 10m toks ir liko, plonytis jis, užkabini kokią vandens leliją ir nutrūksta iškart.. plūdė irgi, visokių buvo, ir ilgų ir trupų ir storų ir plonų.. kabliukų dydis irgi nuo didžiausio iki mažiausio ir atvirkščiai

užsukau į parduotuvę, paaiškinau, kad noriu žvejot kauno mariose plūdine meškere, davė svarelius, plūdę kuri vėl sulūžo jau

ir kabliukus.. (buvau pametęs plūdę, svarelius ir kabliuką)
nusipirkau leidimą dviem dienom.. klausimas gal ir kvailokas, bet.. kaip žvejoti kauno mariose??
koks valas turi būti, kokie kabliukai, kokia plūdė? ar ritė turi reikšmę ar tinka toji "no name" ar kotas turi reikšmę? galit apšviest kas mane, tokį žaliuką?