Viskas teisingai Nerijau. Persverti ją dažniausiai reikia nes kai stipri srovė ir griežtai ja prilaikai tai ji nuo įtemto valo iki meškerės pati iškyla ir lieka balansuoti vandens paviršiuje. Iškildama turi pakelti nuo dugno ir pati mažiausia svarelį (ar bent jau beveik pakelti). Jei srovė silpna ir darai tik dalinį prilaikymą tai ta plūdė ners į dugna ir prie viso to dar visur kliuvinės svareliai. Žodžiu nedirbs.
Tik stiprioje srovėje ir tik griežtam prilaikymui ji skirta. Pravedimų su ja nedaro nors aišku sumažinus persvėtima galima daryti ir pravedimą. Nedasvėrus griežtas prilaikymas turėtų dalinai gautis silpnesnėje srovėje, bet tuomet kam bollo jei su paprasta plūde tą galima padaryti daug geriau.
Turėjau bollo bet man ji visai nepatiko. Prilaikyti pavykdavo bet ji griežtai prilaikant pradėdavo maltis į šonus. Kibimui tas tikrai nepadėdavo. Nežinau gal netesingai ir aš ką darydavau bet bollo man neprilipo
Tiesa užmetinėti turi tiesiai pasroviui ir krintantys svareliai turi ištiesti visą vala už plūdės. Jiems nenuskendus jau turi įtemti vala kad svareliai nespėtų pasiekti dugna. Taip darant iš kart įsitempia valas tarp meškerės ir plūdės ir ji iš kart pradeda griežtą prilaikyma ir neskesta. Jei srovė per silna tikrai nuskes tad turėsi mažinti svarelių kiekį... sumažinus gali jau nedirbti o plaukti griežtai prilaikant kaip kokia slidė

tuomet manau tikrai neverta su ja žaisti jei per silpna srovė ,-ramiausiai dedi paprastą paplavoką ir žvejoji su paprasta