Megėjas parašė:
Tai va Tukai

žodžiu taip jei ką nugirsi dėl stinteliu judėjimo

kaip kas

butu malonu iš pačio išgirsti šia savaite

nes Kėdainiai tai yra Aš,Kolia,Fox ir Albinka žada šeštadienį apie pietus šturmuot stintas iki sekmadienio ryto na ekipažas pilnas jau

bet gal dar kas koperuosis benrai žvejybai su kitu ekipažu pažvejot drasiai junkitės

Klausimas Tukui koks mokestis su automobiliu persikelt pirmyn ir atgal jkad ten netys yrangos ir akumuliatoriu visokių

Na aš ne Tukas , bet galiu pakomentuoti kainas buvau vakar ir užvakar . Su auto 46 litai vairuotojui nekainuoja keliaiviams apie 3 litai - nezinau tiksliai. Generatorius gerai jei norite nakti pagauti , bet jis nebutinas jei turite akumuliatorių ( gali būti motociklo ) ir LED lemputes pajungtas prie jo. Žinoma reikia jei silpna šviesa tada pirkite fosforiukų ant meškeres galiukų. Kiek buvau geriausiai kimba ant kuojos , žiobrio ar karšio porsijos, nelabai norėjo karpio ir pačios stintos porcijos. Apranga šilta ir apavas būtinas. Atsargines sistemeles susiriškite namie paskui nagai šals, geras kibimas naktį būna ant dvigubos sistemėlės, 8 kabliukai. Su dvejom meškerėm neapsimoka gaudyti jei kimba nesuspėsi ir su viena darbuotis. Jei kas dar domina i PV.