Kai žvejai pradės suprasti,kad nuo mūsų pačių priklauso pačių vandenų žuvingumas,tada ir telkiniai atsigaus.Dejuoja,skundžiasi o patys nieko nedaro

Žinoma,brakonieriai stekena telkinius,bet ir patys žvejai ne ką geresni.Teko matyti,kai 4 lydekos į kišenę tilpo

Mane tai juokina įstatymai.Vienam žvejui 5 lydekos į dieną

Norma achuienna

Lietuvoj pagal statistika 700 000žvejų(registruotų)įtariu dar tiek pat be leidimų,tai iš kur tiek lydekų paimti?Kodėl nei patys žvejai,nei GA nesusimąsto,kad tai yra absurdas.Kitas perskaitęs pasakys"Ko čia loji,eik ir daryk"Tokiam pasakysiu,kad aš ir darau,tik deja susiduriu su įstatymu.Pagal įstatymus,45cm.lydeka yra legali,bet jiems nedaeina,kad tokia lydeka dar nei sykio neneršė.Daug žvejoju ir tikrai daug pagaunu,bet atsirenku tai,kas reikalinga.Kažkada lydekas viliodavau su žuvyte,bet kai kelias pagavau ir jų nebuvo įmanoma paleisti,to žūklės būdo atsisakiau.Pažiūrėkit kas daugiausiai dejuoja?Ogi tie,kurie žuvį pardavinėja.Įstatymai draudžia tai daryti,bet tai nei motais,nes niekas nežiūri.Maži pinigai.Po truputi Lietuviai pradeda suprasti,kad norint paimti,reikia ir duoti.Nesu šventas,nesu doras,bet gamtai atidaviau viską ką galėjau.Jei manęs kas paklaustų ar aš ką negero padariau,pasakyčiau TAIP.Pirma,tai aš neužmušiau to kur tinklus statė,o antra,neprimušiau to vaikio kuris su žeberklu palei pakrantes vaikščiojo.Kodėl visi žiūri į kitus?