• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Bendros išvykos į žūklę organizavimas

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-09 09:00 #25793

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
SIGUTIS parašė:
Gal sakau kas savaitgaliui kartu į žvejybą? Mąstau apie du variantus.Pirmas vėl į Nemuną.Gal koks bonusas paklius.Kalbu apie Brūžę, kur už Kulautuvos.Kitas variantas būtų į balą porai dienų su valtele ties Stakliškėm ant stambių kuojų.Kas daugiau kimba net nežinau nes labai šykšti informacija.Žinau tik tiek, kad geros kuojos kimba tai su viena nakvyne gal būtų nieko.O į Nemuną tai vienai dienai būtų galima kooperuotis.Tai jei bus kas į kompaniją būtų visai nieko.Reiktų tik pasiorganizuoti, paderinti maždaug laiką ir lekiam.Laukiu, vyrai, jūsų postų šia tema :bye:
Taigi susitikimas savaitgaly...
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-09 09:11 #25795

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Dėl susitikimo tai buvau pamiršęs nors kita vertus tikrai spiningo ar dugninių pirkti nesiruošiu dėl vienintelės žvejybos - meeto gyvenime :lol: Šiaip tai kalbinu tik tuos kurie tarkim nevažiuos, o plius dar kauniečiai.Manęs meete nebus tai kai kam bus didelis atokvėpis ir šventė :cha: Aš Nemune kuojas tuo metu bandysiu.Gal šapalą kokį ar karšį užkabysiu - kas čia žino :bye:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-09 09:42 #25798

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
SIGUTIS parašė:
Dėl susitikimo tai buvau pamiršęs nors kita vertus tikrai spiningo ar dugninių pirkti nesiruošiu dėl vienintelės žvejybos - meeto gyvenime :lol: Šiaip tai kalbinu tik tuos kurie tarkim nevažiuos, o plius dar kauniečiai.Manęs meete nebus tai kai kam bus didelis atokvėpis ir šventė :cha: Aš Nemune kuojas tuo metu bandysiu.Gal šapalą kokį ar karšį užkabysiu - kas čia žino :bye:
Tai ten irgi Nemunas, žvejok kaip nori... ;)

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-09 09:52 #25802

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Aš žadu atvažiuoti,bet žvejoti ne :) ,na nebent spiningėlį įsimesiu ešeriukų pagaudyti.Man įdomu ir taip bus,vien todėl,kad gaudysit šamą :uj: (jei ten jų yra)Gyvo šamo gyvenime nematęs,tai bus įdomu pamatyti(jei pavyks :cheer: ).Kadangi visą savaitę dirbsiu,tai savaitgalį tikrai žvejoti nesinorės :( (gal).Na o kas planuoja kitur,tai tegul,juk ne prievolė ;)
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-09 13:04 #25823

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Dolcas parašė:
Aš žadu atvažiuoti,bet žvejoti ne :) ,na nebent spiningėlį įsimesiu ešeriukų pagaudyti.Man įdomu ir taip bus,vien todėl,kad gaudysit šamą :uj: (jei ten jų yra)Gyvo šamo gyvenime nematęs,tai bus įdomu pamatyti(jei pavyks :cheer: ).Kadangi visą savaitę dirbsiu,tai savaitgalį tikrai žvejoti nesinorės :( (gal).Na o kas planuoja kitur,tai tegul,juk ne prievolė ;)
Tai kad niekur važiuot nereikia čia vietoj jų pilna :f: tų šamu vidurdieni kai ikirtau tai sakau puse valandos valkiojo :fish: ir šiaip dar mačiau neviena :f: :good:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-09 13:31 #25825

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Na jau taip ir pilna :unsure: 35 metai su meškere rankose ir..........taip nemačiau.Matyt žvejoti dar nemoku :(

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-09 13:53 #25828

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Dolcas parašė:
Na jau taip ir pilna :unsure: 35 metai su meškere rankose ir..........taip nemačiau.Matyt žvejoti dar nemoku :(
Na aš irgi dorai nemoku bet tikrai turėjau ikabines :f: ir mačiau bet sakyčiau ten reikia ant nakties nulėkt su krūva naktinių sliekų tada :fishing: o gal tik kaip mėgėjo sėkmė buvo nes ten tik du kart žvejavau :fishing: B)

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-09 14:28 #25829

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Na va, sukonkretizavau savo savaitgalio zukle- šeštadienį Nemune, o sekmadienį ir pirmadienį Bublių tvenkinyje :good:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-09 14:34 #25831

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
arutis parašė:
SIGUTIS parašė:

Aruti, manau tau kaip plūdininkui aiškinti nereikia - kur vietos šamams ten balta žuvis negaudoma.Ir atvirkščiai - kur žvejoju kuojas, karšius ten šamų niekas nežvejoja.Na nesureikšminu aš tokio dalyko, tiesiog kaip negeriančiam sėdėti dvi paras ir krapštyti nosį nelabai norisi.Todėl kaip sako - kiekvieno laisva valia pasirinkti ką, kur, kada ir su kuo.Manau tikrai smagiai pasibūsite ko nuoširdžiai ir linkiu :sokis: :bye:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-09 21:08 #25935

• modis27
  • modis27 avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 115
  • Gauta padėkų: 38
buciau norejes ir as i meeta,bet su donkem zvejot nemegstu,samu negaudau,spiningo taip pat nemegstu,o sedet ir ziovaut irgi nenoriu,taip,kad palauksiu kito susitikimo..o jums gerai praleist laika :good:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-10 02:31 #25937

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
modis27 parašė:
buciau norejes ir as i meeta,bet su donkem zvejot nemegstu,samu negaudau,spiningo taip pat nemegstu,o sedet ir ziovaut irgi nenoriu,taip,kad palauksiu kito susitikimo..o jums gerai praleist laika :good:
Gali žvejoti savo malonumui kuo nori, spinigas ir dugninė varžybų dalyviams.

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-10 05:06 #25940

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
modis27 parašė:
Taigi niekas neliepia dalyvauti varžybose.Aš ir tik šiaip važiuoju savo malonumui,juo labiau,tiek tinklapio dalyvių vienoje vietoje retai ir pamatysi,be to proga susipažinti gyvai kas palengvina bendravimą internetu.Vien saito dievs ką reiškia :cha: Nebūk kvailas,važiuok, :fishinggg: :drink: :drink: :grok: :eat: ,tokie susitikimai būna :10:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-10 05:43 #25941

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
SIGUTIS parašė:
arutis parašė:
SIGUTIS parašė:

Aruti, manau tau kaip plūdininkui aiškinti nereikia - kur vietos šamams ten balta žuvis negaudoma.Ir atvirkščiai - kur žvejoju kuojas, karšius ten šamų niekas nežvejoja.
Koki ten šamai, Sigitai, :lol: , gal koks ir plaukioja, kaip ir visam Nemune, nemanau, kad prie Bubių jokio šamo nėra... :cha: Jei nesinori sudalyvaut - taip ir sakyk, gal ir aš negersiu, būsim dviese... :cha: :vooo:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-10 06:33 #25942

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Koki ten šamai, Sigitai, , gal koks ir plaukioja, kaip ir visam Nemune, nemanau, kad prie Bubių jokio šamo nėra... Jei nesinori sudalyvaut - taip ir sakyk, gal ir aš negersiu, būsim dviese...
Na tu Aruti ir pavarei :cheer: negersiu :cha: ,nors žinoma ne dėl to važiuojame ;) Šiaip iš loginės pusės,tai Nemunas,Neris,Bubiai ar tai dar kokia ten vieta,žuvies visur ir visokios yra.Žinoma,kažkokios tai žuvies rūšies koncentracija gali būti kai kuriose vietose didesnė,bet kita vertus pagalvojus ką tam šamui ten veikti,jei nėra maisto?Taip,kad savo malonumui manau kiekvienas ras ką veikti,kitas klausimas norai ar galimybės.

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-10 07:37 #25944

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
NORAI ;) :bye:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-10 09:00 #25957

• modis27
  • modis27 avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 115
  • Gauta padėkų: 38
palaukit,o cia susitikimas kazkur bus prie Prienu ,jei gerai pamenu?:) jei savaitgali neisvarysiu i palanga,tai butinai atvaziuosiu,penktad zinosiu..

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-10 09:13 #25961

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
palyginai kazkokia palanga su ohoho PRIENAIS cia i galvot net neverta :tut:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-10 12:26 #25981

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
saulius67 parašė:
palyginai kazkokia palanga su ohoho PRIENAIS cia i galvot net neverta :tut:
teisingai Sauliuks pasakyta :vooo: :lalk:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-10 14:46 #26003

• RimasK
  • RimasK avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 736
  • Gauta padėkų: 283
Rytoj apie 10-11h is Kauno judu i Merkine pazvejoti, zvejybos vieta Nemunas. Zvejosiu iki penktadienio 10-11h ir namo. Vaziuoju vienas, galiu kazka i kompanija paimti. Rasyti i privata .

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-08-10 18:44 #26043

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
modis27 parašė:
palaukit,o cia susitikimas kazkur bus prie Prienu ,jei gerai pamenu?:) jei savaitgali neisvarysiu i palanga,tai butinai atvaziuosiu,penktad zinosiu..
Nu modi tu duodi,Palanga nepabegs,o Prienai tai gali,o da gera chebra susirenka,taip,kad galvok kas geriau :good
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.158 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top