Reikalai matau po truputi tvarkosi, tad gal gyvuosim toliau.
Taigi jei niekas nieko nesiūlo dėl šio savaitgalio, tuomet iš mano pusės pasiūlymas būtų toks.
Šeštadienį per pietus ar po pietų (nuo ryto negaliu) renkamės gražioje viečiukėje mano apylinkėse prie Nemuno. Iki vakaro pažvejojame (kas norės), o vakare prakepam šaslyką ir gal kokią žuvienę pravirtume jai žuveliokų prigraibysim. Pavakarojam su visais žvejobos pribumbasais

o ryte vėl į žūklę (kas norės ir galės

) , gal koks karšiuks netyčia papuls ar pan. Tai šiai minutei toks mano pasiūlymas.
Vieta žvejybai jei nepakils vandens lygis pakankamai nebloga. Pakrantės žolėtos ir kai kur dumblėtos tad guminiai būtini, o šeip viskas ok. Srovė yra ir kai kur pakankamai nemaža, bet arčiau kranto manau nebus per stirpi mojuoti plūdine, o jei gerai pakris vandens lygis tuomet srovė bus visai normali. Tik nedidelis lopinėlis yra kur galima bus žvejoti nuo smėliuko atsisėdus krėsle, o šeip jei vandens lygis nenukris tai gali tekti ir truputi įbridus žvejoti. Nepakenktų manau turėti dugnines, daug šansų kažką sugraibyti ir spiningu. Yra tikimybė pagauti karšiokų, nes paskutinį kartą ten žvejojas viena paklydėlį sučiupau, bet mačiau ir daugiau besivartančių. Praėjusį kartą pagrindą sudarė delno ir didesni plakiai, keletas kuojų. Masalai musės lervos, kukurūzai ir mėšlinukai.
Stovyklavietė beveik iš visų pusių apsupta medžiais, o iki vandens gal 20 metrų. Nėra nei pavėsinės nei suolų nei stalų (anksčiau buvo). Dainą galima plėšti drasiai

, nes ta vieta jau tolokai nuo Veliuonos miestelio. Nakvoti manau bus galima palapinėse nes praneša šiltus orus. Apsauga nuo uodų būtina.

Tad toks mano pasiūlymas. Jei pritariat ir prisijungiat, tuomet nepamirškit atvykdami pasiimti meškeres

kur rinktis įmesiu maps nuorodą.
Šeimininkės vardu yra kviečiamos dalyvauti antrosios pusės, kad jai nebūtų liūdna o ir mums smagiau