• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Bendros išvykos į žūklę organizavimas

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 11:58 #12970

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Dolcas parašė:
Tadas parašė:"Laimi daugiausiai žuvies sugavęs varžybų dalyvis"Vieni gali suprasti vienetais,kiti svoriu.

Dolcas, žvejok aukšles ir nekils klausimų :cha: O jei rimčiau tai atsakymas vienareikšmis - viską lems savoris.Tik va skaičiavimo sistema neaišku kokia bus normali kaip per sportines varžybas ar mėgėjiška :unsure: Tas turi labai daug reikšmės
Paskutinis taisymas: 2011-04-03 11:58 nuo nėra.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 12:06 #12972

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Jei Siguti tu dalyvausi,ir skaičiuosim vienetais,tai aš tau tinkliuke nedidelę skylutę padarysiu :uj: :lol: ,o šiaip kas nedalyvavęs varžybose,iš kur jam žinoti,kaip reiškiami nugalėtojai.Čia man,tau,Tadui ir dar keliems aišku,o kitas gali ir nesuprasti.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 13:09 #12985

• Joškė
  • Joškė avataras
  • Pradedantysis
  • Je
  • Žinutės: 238
  • Gauta padėkų: 14
Kol laikas reikia paaiškinti. :unsure:
Jei gaudai ne tą kas kimba,tada nekimba

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 13:37 #12988

• zagas
  • zagas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 198
  • Gauta padėkų: 103
Joškė parašė:
o,ka cia aiskinti,geriam gaudom skaiciuojam ,sveriam imam prizus kepam saslykus ,verdam zuviene sokam, dainuojam susipazystam kai kurie pasikeiciam zmonom :lol: ir namo :clap: :good:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 14:51 #12994

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Joškė parašė:

Na, jei skaičiuosim liaudiškai tai tipo pirmą dieną užtaikiai, prilupai ir antrą dieną gali nežvejoti ar būti paskutinis, bet vis tiek esi čempionas nes tavo svoris didžiausias buvo pirmą dieną, o ir antrą dieną tavęs niekas ant svorio neapgaudė.Jei skičiuoti pagal taisykles, normaliai tada abi dienas turi gerai sugaudyti ir būti su minimum baudos taškų.Tarkim pirmą dieną 10kg ir pirmas.Vadinas 1baudos taškas.Antrą dieną pagavai 3kg ir likai 4.Viso 13kg ir 5baudos taškai.O tarkim Jonukas pirmą dieną pagavo 5kg ir liko antras, vadinas 2baudos taškai.Kitą dieną sugavo 4kg ir vėl liko antras.Vadinasi vėl 2baudos taškai.Viso 4baudos taškai ir 9kg žuvies, o fuksininkas su 13kg lieka tik antras nes Joniukas šiuo atveju kietesnis žvejas.Paprasta, aišku ir labai teisinga :good:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 15:07 #12996

• mepsiukas
  • mepsiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 341
  • Gauta padėkų: 330
Mano manymu reiketu isspresti su kokia meskere gaudyti, ar bus pludine ir vienas kablys, ar skaitysis ir dugnine ir vienas kablys, butu lyg ir nesazininga, a?, ar bus rungtys pludinei ir donkei atskirai :unsure:
kol krutu, tol zvejosiu
Paskutinis taisymas: 2011-04-03 15:08 nuo mepsiukas.

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 15:58 #12999

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
mepsiukas parašė:
Mano manymu reiketu isspresti su kokia meskere gaudyti, ar bus pludine ir vienas kablys, ar skaitysis ir dugnine ir vienas kablys, butu lyg ir nesazininga, a?, ar bus rungtys pludinei ir donkei atskirai :unsure:

Čia tik pasvajoti galima :blush: Donkė visada pranašesnė prieš plūdinę - tas ir arkliui aišku :blush: Tačiau jei būtų išskirta būtų itin teisinga :good: :good: :good:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 18:05 #13010

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Truputi likom (mūsų šeimyna) nesuprate. Kiek menu buvo kalbėta ir sutarta gegužės pabaigoje tas susitikimas, o dabar gegužės pradžioje. :unsure: Arba kažką pražiopsojau, arba... ?????

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 18:29 #13011

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Gal geriausiai būtų gegužės vidurys,ar pabaiga.Kadangi pavasaris vėluoja,tai manau pradžioj ir naktys bus šaltokos,o miegoti tai jums ne Užvenčio malūnas,be to ir žuveliokai aktyvesni būtų.Šiaip tai kaip nuspręsit,taip ir bus.

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 18:49 #13014

• ANRI
  • ANRI avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žvejosi-nesensi
  • Žinutės: 871
  • Gauta padėkų: 1709
Mes sudalyvausim bet kokiu atveju, taciau geguzes antra puse butu geriau, nes tikekimes, kad silciau bus. Dabar klausimas Siguciui, uz ka duodami tie baudos taskai ir kam jie reikalingi, jei per abu turus pagavai daugiausia,tai ir cempijonas, o su tais baudos taskais man nesuprantama.
Varzybeles siulyciau renkti atskirai pludininkams ir atskirai dugninikams, taip kaip yra spiningistai ir daleiskim karpininkai. Cia tik mano pamastymai. Tikiuosi susitikime issiaiskinsime geriau.
Siandien buvom prie Reino Pracuzijos puseje, per dvi val. rezultatas 00000000000, oras super 26 silumos, taciau 19 val. atsalo, pradejo lyti, gal del ora pasikeitimo taip nekibo. Tai tiek, visems nei zvyo, uodegas savo turit :cha: , iki :bye:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 19:02 #13017

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Smagu jums ten ANRI :uj: .Čia ryte +4,o įdienojus+10.Apie baudos taškus yra kažkur sportinėj žūklėj parašyta,šiaip viskas labai aišku,tik kai Jūs nesusidūrę su šiuo skaičiavimu,užtat atrodo keblu.

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 19:23 #13021

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Ne nu vyrai, nepradėkime vėl kaitalioti datas.Supraskite, ne visiem taip patogu kada ryte šnekam vienaip, o vakare kitaip.Dėl manęs keiskite, bet tada be manęs..........
Paskutinis taisymas: 2011-04-03 19:24 nuo nėra.

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 19:26 #13022

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
ANRI parašė:
Mes sudalyvausim bet kokiu atveju, taciau geguzes antra puse butu geriau, nes tikekimes, kad silciau bus. Dabar klausimas Siguciui, uz ka duodami tie baudos taskai ir kam jie reikalingi, jei per abu turus pagavai daugiausia,tai ir cempijonas, o su tais baudos taskais man nesuprantama.
Varzybeles siulyciau renkti atskirai pludininkams ir atskirai dugninikams, taip kaip yra spiningistai ir daleiskim karpininkai. Cia tik mano pamastymai. Tikiuosi susitikime issiaiskinsime geriau.
Siandien buvom prie Reino Pracuzijos puseje, per dvi val. rezultatas 00000000000, oras super 26 silumos, taciau 19 val. atsalo, pradejo lyti, gal del ora pasikeitimo taip nekibo. Tai tiek, visems nei zvyo, uodegas savo turit :cha: , iki :bye:

Antanai, pats dalyvauji varžybose ir kyla tokie klausimai :blush: Klausiate už ką duodami?Už užimtą vietą.Pirma vieta 1tšk. antra 2tšk. 10vieta 10tšk.Užimk dvi dienas po pirmą vietą ir būsi čempionas.Man atrodo aiškiau jau niekas nepaaiškins nors..........

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 19:34 #13024

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
AudriusM parašė:
Truputi likom (mūsų šeimyna) nesuprate. Kiek menu buvo kalbėta ir sutarta gegužės pabaigoje tas susitikimas, o dabar gegužės pradžioje. :unsure: Arba kažką pražiopsojau, arba... ?????

Taip, Audriuk, esate neatidus.Siūlau užmesti akį www.kibkit.lt/forum/12-Kas-kartu-%C4%AF-%C5%BEvejyb%C4%85/5584-Naujas-susitikimas---pokalbiai-datos-vieta Tik mano siūlomas Nemunas buvo pakeistas į konkretesnę vietą - Gėgę.O datos niekas neatšaukė.Todėl ir stebiuosi kodėl dabar norima keisti :(

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 20:00 #13025

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
Del datos kaip minejo sigutis buvo kalbeta - Geguzes pradzioje.
Del meskeriu - jei bus norinciu gales gaudyt dugnine, bet po 10min atsisakys to noro kadangi dugnas labai nelygus - daug kliuviniu, leliju saknu , bei zoliu.
Del taisykliu - profu manau pasmus nera ir as labiau pritarciau tik bendram svoriui - kiekvienam salygos vienodos ir kiekvienas gaudo kiek sugeba pagauti. Taip vyko visi susitikimai ir nemanau,kad reikia keisti tradicijas.

Siguti jei galvoji pribut is vakaro as prisidesiu - labai smagiai pasisedejom Punioj manau ir cia pasisedesim, tik va Girinis irgi zadejo is vakaro atvaziuot tai bus :grok: :daina: :balius: . bat mes jam nepasiduosim :cha:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 20:03 #13026

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Vieta irgi nepakeista, jei mesi į kitą pusę, užmesi į Nemuną :lol:

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 20:17 #13027

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Atsibodo jau vartyt tą temą bet taip ir neradau kalbos, kad susitikimas gegužės pradžioje. Kiek pamenu buvo kalba apie gegužės 28-29d. Gegužės pradžioje aš net negaliu :angry: Visus asmeninius reikalus buvau susidėliojas gegužės pabaigai kaip buvo kalbėta. Šeimyna irgi gegužės pradžiai nepasirašo dalyvauti, nemanau kad ir kitos šeimos dalyvaus. Tokiu laiku tiek vaikams tiek moteriškėms nakvoti palapinėse tikrai dar ne tas laikas.... Na nežinau kaip čia taip staiga ta data pasikeitė.... bet bent jau mmums šią datą sudalyvauti tikrai deje neišeis :(

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-03 21:33 #13028

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
AudriusM parašė:
Atsibodo jau vartyt tą temą bet taip ir neradau kalbos, kad susitikimas gegužės pradžioje. Kiek pamenu buvo kalba apie gegužės 28-29d. Gegužės pradžioje aš net negaliu :angry: Visus asmeninius reikalus buvau susidėliojas gegužės pabaigai kaip buvo kalbėta. Šeimyna irgi gegužės pradžiai nepasirašo dalyvauti, nemanau kad ir kitos šeimos dalyvaus. Tokiu laiku tiek vaikams tiek moteriškėms nakvoti palapinėse tikrai dar ne tas laikas.... Na nežinau kaip čia taip staiga ta data pasikeitė.... bet bent jau mmums šią datą sudalyvauti tikrai deje neišeis :(

AUDRIAU negalejo but kalbama apie 28-29dienas. Kiek pamenu buvo kalba apie 2tra geg savaitgali ty. 7-8 dienas. Beje tik sitas savaitgalis man ir lieka laisvas nes jau 18geguzes isvaziuoju i Norvegija.
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)
Paskutinis taisymas: 2011-04-03 21:34 nuo ZIUPKA.

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-04 04:09 #13033

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
AudriusM parašė:

Audriau data pirmam poste raudonai parašyta tai nejau neskiri-nesuprantu.Viską derinam tai datai, o tu dabar pradedi rašyti apie pakeitimą.Daug kam gal ir tas pats kada, bet aš irgi derinausi būtent gegužės 7-8dienai todėl būkime iki galo nuoseklūs.Tavo patogumui nukopinu ir įmetu tą nuorodą kurios tu tarkim neradai.

Diskutuokime, siūlykime, girkime, kritikuokime ir būtinai prieikime daugumai priimtiną sprendimą.Laiko yra.Taigi ponai prisiekusieji, prašom.

Grįžtant prie temos sekantis meetas.Visiškai pritariu Dolcui - vieta turi būti paviešinama, išdiskutuota, gautas didesnės daugumos pritarimas, o tada jau visa kita.O ką mąsto kiti?Nejau niekas neturi gražių, žuvingų vietų, kad galėtų pasiūlyti.Tiesa buvo siūlyta Rienkos vieta Tytuvėnai ir berods dar Dolco Bublių tv.Aš siūlau Bubius, Nemuną.Taigi jau turim keturis pasiūlymus.

Eilės tvarka:

1- Bublių tvnekinys (stovintis vanduo, visi privalumai) siūlo Dolcas.Siūloma data 06.24-26d.
2- Tytuvėnai (stovintis vanduo, visi privalumai tik minusas, kad reikia valčių) siūlo Rienka
3- Vieta nežinoma, niekas nežinoma (kol kas disklutuoti nėra ką) siūlo Tadas
4- Nemunas (tekantis vanduo, o tai gali būti ir pliusas ir, minusas.visi privalumai) siūlo Sigutis.Siūloma data 05.07-08d. Audriau va šita data tik patikslinta vieta į Nemunas - Gėgė.Na ar matai dabar?Į žodį privalumai turi įeiti - iš anksto suderinti leidimai visiem dalyviam, auto parkavimas, laužavietė, žuvingas telkinys, saugumas, atstumas priimtinas daugumai tinklalapio narių, kuo mažesnės išlaidos kiekvienam dalyviui.Apie prizus, taures, medalius savaime suprantama - organizatorių rūpestis.Ir dar vienas klausimas - ką jūs manote dėl asmenų ne iš mūsų tinklalapio.Ar tikslinga į mūsų šventę kviesti svetimus mum asmenis?Ar patogiai jie bei mes jausimės?Aš nekalbu apie artimuosius, savas šeimas.

Siūlau, šitą dalyką perkelti adminui į atskirą temą kur galėtumėme diskutuoti.Tarkim "Naujas meetas ir su juo susiję visi klausimai".
Manau bus tikrai daugiau pasisakančiųjų

Bendros išvykos į žūklę organizavimas 2011-04-04 04:12 #13034

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Taduk, jei data kaip ir planuota išliks tada aš gegužės 6-to būsiu 101 procentu :yes: Labai norėtūsi bent vieną kartą sudalyvauti todėl labai tikiuosi , kad forumiečiai datos šį kartą nepakeis :blush:
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.085 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top