AudriusM parašė:
Atsibodo jau vartyt tą temą bet taip ir neradau kalbos, kad susitikimas gegužės pradžioje. Kiek pamenu buvo kalba apie gegužės 28-29d. Gegužės pradžioje aš net negaliu

Visus asmeninius reikalus buvau susidėliojas gegužės pabaigai kaip buvo kalbėta. Šeimyna irgi gegužės pradžiai nepasirašo dalyvauti, nemanau kad ir kitos šeimos dalyvaus. Tokiu laiku tiek vaikams tiek moteriškėms nakvoti palapinėse tikrai dar ne tas laikas.... Na nežinau kaip čia taip staiga ta data pasikeitė.... bet bent jau mmums šią datą sudalyvauti tikrai deje neišeis

Audriau data pirmam poste raudonai parašyta tai nejau neskiri-nesuprantu.Viską derinam tai datai, o tu dabar pradedi rašyti apie pakeitimą.Daug kam gal ir tas pats kada, bet aš irgi derinausi būtent gegužės 7-8dienai todėl būkime iki galo nuoseklūs.Tavo patogumui nukopinu ir įmetu tą nuorodą kurios tu tarkim neradai.
Diskutuokime, siūlykime, girkime, kritikuokime ir būtinai prieikime daugumai priimtiną sprendimą.Laiko yra.Taigi ponai prisiekusieji, prašom.
Grįžtant prie temos sekantis meetas.Visiškai pritariu Dolcui - vieta turi būti paviešinama, išdiskutuota, gautas didesnės daugumos pritarimas, o tada jau visa kita.O ką mąsto kiti?Nejau niekas neturi gražių, žuvingų vietų, kad galėtų pasiūlyti.Tiesa buvo siūlyta Rienkos vieta Tytuvėnai ir berods dar Dolco Bublių tv.Aš siūlau Bubius, Nemuną.Taigi jau turim keturis pasiūlymus.
Eilės tvarka:
1- Bublių tvnekinys (stovintis vanduo, visi privalumai) siūlo Dolcas.Siūloma data
06.24-26d.
2- Tytuvėnai (stovintis vanduo, visi privalumai tik minusas, kad reikia valčių) siūlo Rienka
3- Vieta nežinoma, niekas nežinoma (kol kas disklutuoti nėra ką) siūlo Tadas
4- Nemunas (tekantis vanduo, o tai gali būti ir pliusas ir, minusas.visi privalumai) siūlo Sigutis.Siūloma data
05.07-08d. Audriau va šita data tik patikslinta vieta į Nemunas - Gėgė.Na ar matai dabar?Į žodį privalumai turi įeiti - iš anksto suderinti leidimai visiem dalyviam, auto parkavimas, laužavietė, žuvingas telkinys, saugumas, atstumas priimtinas daugumai tinklalapio narių, kuo mažesnės išlaidos kiekvienam dalyviui.Apie prizus, taures, medalius savaime suprantama - organizatorių rūpestis.Ir dar vienas klausimas - ką jūs manote dėl asmenų ne iš mūsų tinklalapio.Ar tikslinga į mūsų šventę kviesti svetimus mum asmenis?Ar patogiai jie bei mes jausimės?Aš nekalbu apie artimuosius, savas šeimas.
Siūlau, šitą dalyką perkelti adminui į atskirą temą kur galėtumėme diskutuoti.Tarkim "Naujas meetas ir su juo susiję visi klausimai".
Manau bus tikrai daugiau pasisakančiųjų