Ju senai nervino

visipasiskaitymai,apie stintu zvejyba

,kaip visi gaudo ir pagauna,o vis nebuvo laiko istrukt i zemitija pavaikyt agurkiuku

Viena diena emem ir sumastem,kad gana lekiam jamt agurku.Taigi surenkam smagia kompani ir susitariam kad is sekmadienio i prmadieni ta nakti kylam.Kaip pastebejot,sekmadieni oriukas nieko gero nezadejo,sniegas,da gavom ziniu,kad silutej visa diena lyja,nenuteike optimistiskai

,bet mum buvo nebaisu,juk kartu i zvejyba vyksta saito Dievs

o jis tai oriukus jau patvarkys

Paskutines valandos oi kaip sunkiai slenka

,netgi atsikelias pirma nakties nukasiau kiema

,pagaliau antra valanda isvykimo laikas

kelias zinoma ilgas,o dar sniego kalnai

,neuzilgo paimu Sauliu ir dumim pas Girini

.Pasiimam girini su svogeriu Darium ir pirmyn i kursmares

Tuo momentu kita puse nemuno link kursmariu juda kitas ekipazas Simka RimasK,bei simkos uosvis,susiskambinam su jais pasirodo pas juos kelio salygos da prastesnes

susitariam susitikt Silutej degalinej.Besisnekuciuojant pralekiam ir Audriaus valdas

aisku jis da miega

,po biski kasames link silutes,besisnekuciuojant su nauju kolega Darium isisnekam ir pasirodo jis yra mano antros eiles puseseres vyras

.Taip besisnekuciuojan jau ir Silute ir kitas ekipazas laukia,taigi likusius kilometrus sukam kartu

Ventej atsiduroiam apie 5,30,ten jau laikia uzsakytas buranas,norinciu vaziuot yr begale,bet veza tik mumis,juk daba kaip visi zinot juos gaudo ir baudzia,kad vaziuoja ant ledo ,taigi jie nuveza ir parveza tik tamsoj.Laukia kokie 8 kilometrai malponaus kratymosi ledu,bet nuotaika sugadina staiga uzejusi slapdriba

,pasiekus tiksla,jau rankogaliai slapi

Griebiam statyt palapine bei pavesine,kad apsisaugot nuo lietaus ,nu kol pastatem striuke jau ir slapia ,nu blyn galvoju dievs

nesusitare su oru.Kol statem laikinus namus,kolegos spejo jau keleta stintapukiu ikalt

nors tai guode.Neuzilgo ir aas imerkiu meskerytes kibimas iskart ir nerealus ir taip kol prasvito ir pasirode saulyte ,va cia ir prisiminiau Girini geru zodziu

taip atrodo musu antro ekipazo kotedzas
o cia mano zuklavietes vieta ,kartu su Sauliuku
netycia isibroviau i kolegu valdas pazet kas ka veikia

sakau,gal ikalt kviecia,o as per stintu kliova negirdziu .Rimas dziaugiasi ir stintu kibimu
Simkos uosvis ir vaiko zuveliokus
salia prisiglaude ir Darius su Giriniu
Stinta kimba gan normaliai ir idienojus,tik da teko dadet pora meskeryciu,bet kaip keista ant ju kazko nekibo

,blyn kai uzkilo vejas,tai is mano pasiures liko tik tokia uzuoveja
Dievs ir nemegsta ventiliacijos
Uzkiles vejukas nuotaikos nenumusa,o stinta kimba toliau

gaudau ant karpio gabaliuku ir bandziau stinta,bet karpis valde

labai nemazos porcijos pas mane,todel labai daug nepakirstu kibimu,bet uztaai pasitaike tokiu zuvelioku

Man asmeniskai geriausiai dirbo avizele su zalia akim
taigi valanda po valandos stinta pati lipa i maisiuka
Taip bezvejojent su linksmu kolektyvu ateina laikas ir namolio vykt

kaip greit laikas zvejyboj su linksma draugu kompanija bega

,nu ka padarysi laikas tai laikas kvieciam sumi ir traukiam namolio.Kol laukem musu vezejo,apibendrinam sugautu zuvelioku kieki,pas mane norma

,nu ir pas kitus taip pat

atvaziuja vezejas,lekiam i aikstele ir apie 19 val spaudziam namo,tikedamiesi,kad kelias bus geresnis

,bet kužr tau,matyt kelininkai jau metu norma isnaudojo,galu gale namo parsiradau 23,30

,kritau i lovenus kaip po nakauto

Kas gali but geriau uz zvejyba su draugais ir gerus ispudzius,dekui,visiem kas buvot

uz geras emocijas ir gera nuotaika,mes tai da kada nors pakartosim,tai tiek is stintu zukles