• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Stinta

Stinta 2013-01-17 09:37 #75408

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Anri 10h dar nebuvo terminale, sake veliau eis bandyti, bet kibimo nera..ryte per kamera pilna zveju buvo, 10h visi skirstesi, turedami vos vienai keptuvei stintu. Vejas siaurinis tai uj koks zvarbus.
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: girinis37, Dolcas

Stinta 2013-01-17 13:42 #75432

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Ką gi,gerbiamieji, ;) kaip vakar ir rašiau,tai taip ir padarėme-išlėkėme iš vakaro stintų paieškoti,ir gandus patikrinti :cheer: 00.30 nuvykstame prie kruizinių laivų terminalo,o ten jau žvejų apmažėję ir vietos pakankamai :hub: Pirmoji apklausa visgi leidžia suprasti,jog stintų turėsime :uj: Įtaisome halogeną,kad žuvytėms ne baisu tamsoje būtų plaukioti :fish: ir pradedame seniai lauktą,apkalbėtą,malonumą teikiančią žvejybą :fishing: :cooll:
Visas mano ekipažas įsitaiso vienas šalia kito,na, o tada ir prasideda veiksmas tokia seka:
pirmam kimba neblogai;
antram nekimba visiškai;
toliau aš,na man kimba;
ir paskutiniam ekipažo nariui-nekimba apsoliučiai
Nors meškerės viena nuo kitos vos 25-35 cm ir šviesa visiems tolygiai sklinda ir naudojome tuos pačius masalus,bet vistiek didelis :batas: tiems,kam nekibo ėmė ir mūsų masalų porcijas ir t.t ir panašiai. :kkk: žodžiu-TOTAL KOŠMAR neina net paaiškinti kodėl taip nutiko.Žvejojome su karpio,raudės,ešerio na ir tos pačios stintos porcijomis.Kažko išskirti kas geriau dirbo-negaliu,visi po lygiai.
Viena kita lytis praplaukė pro mumis,bet tai tik mizeris ir niekaip nepaveikė mūsų poilsio :ikio: O stinta tai rekordiškai smulki :bumm: Apie 06.30 sustiprėja jau ir taip ne menkas šiaurės,šiaurės rytų vėjas,dar iki 08.00 pasikankiname ir nubalsuojame,jog gana ir laikas link namų :unsure: Na ir rezultatai; :lol: :lol: :lol: :lol: ta pačia seka :pop:
pirmas sugaudė apie 3kg :1:
antras - 14 stintų :cheer:
aš- 2kg :yes:
ketvirtas :lol: :lol: :lol: 7 stintas :cheer: :cheer: :cheer:
Bus ir geresnių laikų :cha:

Na tai tiek tam kartui :bye:

Stinta 2013-01-17 13:49 #75433

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
"žodžiu-TOTAL KOŠMAR neina net paaiškinti kodėl taip nutiko."
Užtat aš galiu.SĖKMĖ savo daro :cha:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Stinta 2013-01-17 13:56 #75434

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Dolcas parašė:

JOOOOOOO UŽ TAI IR AČIŪŪŪŪŪŪ,BE JOS IR MAN BŪTŲ :batas:

Stinta 2013-01-17 15:20 #75444

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Na ryt nuo pietų imsim mes poligoną , mėginsim pažiūrėt kas po ledu darosi. Sėkmės palinkėjimus jau priimu nuo dabar visais įmanomais būdais :cha: :cha:

Stinta 2013-01-17 15:37 #75445

• saulele
  • saulele avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 125
  • Gauta padėkų: 108
Draugai gryzta is poligono.Pagavo panasiai visi po kibira,stinta smulki, daug tusciu kibimu, kibo visa diena,ledas normalus tik yra pora propersu,zveju daug.
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, baubas, ANRI, Dolcas, donce999

Stinta 2013-01-17 17:30 #75459

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
baubas parašė:
Na ryt nuo pietų imsim mes poligoną , mėginsim pažiūrėt kas po ledu darosi. Sėkmės palinkėjimus jau priimu nuo dabar visais įmanomais būdais :cha: :cha:

Ni pūxa, ni pera :) Mes kylam naktį į šeštadienį - skambinsiu pačiam dėl informacijos ryt, prašom nemeluot apie centimetrus tarp akių :lol:

Stinta 2013-01-17 19:37 #75504

• STUDENTAS
  • STUDENTAS avataras
  • Pradedantysis
  • Andrius Vandzinskas
  • Žinutės: 375
  • Gauta padėkų: 446
Dolcas parašė:

Cia panasiai kaip Liepojoj pries kelis metus. Mes dviese su broliu tik metam ir traukiam stintas,o aplinkiniai vos viena kita. Neapsikentes vienas zvejys atejo su eholotu paziuret kas ir kaip,sako sioje vietoje stintos ratus suka todel ir kimba. Gal kazkiek sekmes tame ir yra ;)
Paskutinis taisymas: 2013-01-17 19:38 nuo STUDENTAS.

Stinta 2013-01-18 07:10 #75535

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
baubas parašė:
Sėkmės Česlovai, gal dar kokius 500 sms-ų parašyti ir palinkėti :cheer: :cheer: :cheer:

Stinta 2013-01-19 08:05 #75653

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Na va pailsėjau :cheer: , dabar galima trumpai ir aprašyti vakarykštį stintizmą :clap: . Kažkaip tai viskas išėjo spontaniškai. Savaitės vidurį darbe Nurmeklis įkalė kabliuką stintinį į nugarą :cooll: . Na ir nusprendžiam kad reik penktadienį nuo pietų varyti patikrinti kas ten ant to ledo darosi :lol: .Apie 14 valandą mes jau Klaipėdoj , taip vadinamam kairių poligone. A jo haidi, mašinų kaip per atlaidus, šeip ne taip randam tarpuką ilysti, nes yra jau nemažai išvažinėjančių. Užkalbinu vienus jau gryštančius nuo ledo: kaip ar iki šimto įvarėt B) Atsakymas--man biški trūko , o vat draugelis virš šimto :hub: , dabar jau apstojo kibimas, pats veiksmas iki 11 val :cooll: . Na ką traukiam babakus iš bagažines ruošemės žygiui .

Kelias netolimas panašei apie 1 km.štai tolumoj matosi pingvinų 2-būriai .

Iškyla klausimas kur pasiduoti. Kur čia geriau prisiglausti. Tarp būrių tuščias tarpas, kodėl?? Ai bala nematė kaip tik į tuščią tarpą ir stojam :lol: , Kuriamės :cooll:

Ledas geras, apie 15 cm. laisvai, tik po ledu dar pasitaiko laisvų lyčių per kurias gan daug stintų atsipurtė :evil: Leidžiu pirmą meškerę, kibimas iškarto, deja nepakertu, tokių tuščių kibimų buvo l. daug.. Kaip pastebėjom vėliau, tušti kibimai -drasko labai smulki stinta, jeigu jau kibimas rimtesnis promahų nebūna :cooll: . Pradžia prasidėjo gan neblogai, net rem. komplektą palikom ramybėj, dirbom sušilę :lol:

Pasitaikė ir gerų , tikrų didstinčių. Svėriau jau namuose 90 g. tempė.

Oriukas pasitaikė fainas, švietė saulutė.Kad ir buvo -10 pirštinių dirbant nereikėjo. Gaila , pradėjo vakarėti, kibimai liovėsi. Na bet mes turėjom dar slaptų ginklų :cooll: ir tikėjomės kad tai padės .

Sužibinom "ksenonus" deja kibimo taip ir nesulaukėm. Iki 19,30 pagavom gal po kelias stinteles. Nusprendėm baigti ir ruoštis kelionei namo.

Tai tiek iš pirmos stintinės dar tik žvalgybos. Buvom keturiese. Rezultatai --vienas apie 12 :cheer: aš -31, Murmeklis -34 , vairuotojas padūrė visus-64. Na kaip sakiau , porą keptuvių šviežių agurkinių bus ir gana :cooll: .
Kas važiuosit ir eisit nuo poligono. Yra neužšalę du ežeriukai, vienas didelis ir ko gero dar greit neužšals, kitas mažytis. Taid būkit atsargūs pamatę skaidraus ledo plotą. Eikit pramintais takais. Tada tikrai bėdos nedus. Nei žvyno :bye:
Paskutinis taisymas: 2013-01-19 10:10 nuo baubas.

Stinta 2013-01-19 10:23 #75657

• ANRI
  • ANRI avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žvejosi-nesensi
  • Žinutės: 871
  • Gauta padėkų: 1709
štai ir mes gryžom iš pajūrio. Trečiadienį įsikūrėm Navalio viešbutį ir apie 16 val. buvom ant šiaurinio molo, o ten jau baigiama įrenkti perkėla į Smiltynę[ ji jau veikia, tik stato patalpas naujas], visur aptvarai, iki vandens priėjimo nėra.
Gryžom į viešbutį ir ryte 11 val, jau buvom kruizinių laivų terminale. Žvejų nedaug, vienas turėjo apie 20 stintelių[ jų stintom negalima vadinti, nes labai smulkios, tokios ežerimės.] Metam ir mes savo sistemas, meškerių viršūnės tik virpa- juda, tačiau tai dėl to, kad pastoviai eina lytys, anei vienos stintelės per dvi val. Žiūrim, kiti žvejai ištraukę sistemas laiko, laukia gal nustos eiti lytys. Vėjas šiaurės rytų žvarbus, judėsio nėra, nutariam, kad šiam stintų gaudymo momentuj gana [ bus dar tų stintų]. Gryždami į viešbutį prie tilto per danę pamatėm stintų "būrį" - užmeti ant litų ir iškarto kimba :uj: , :nerd: , tik spėk mesti. Vienu žodžiu be stintų negryžom :nerd: .
Penktadienį nuvykom į Palangą, sakom kad prilupsim plekšnių tai oi oi. Ant tilto buvom 11 val., žiūrim ir netikim -tiltas tuščias, anei vieno žvejo [ dar per tiek žvejybos metų nėra buvę, kad ant Palangos tilto nebūtų žvejų]. Na vyniuojam sisitemas, metam ir per val. laiko- viena delninė plekšnelė :uj: , mes kantrūs, oras nuostabus, saulutė šviečia, vėjas nestiprus, laukiam ir sulaukėm, per sekančią val. dar septynes delnines plekšneles ir gana. Įvykdėm ką buvom užsibrėžę ["prigaudėm" stintų], patikrinom Palangos tiltą, pabuvom gražioj gamtoj ir gana. Kelias tolimas, bet mielas. 17 val. jau namuose, 18,45 prie žinių per teliką, keptų stintų lėkštė, :alus: , :alus: , :alus: ir gyvenimas gražus :nerd: .
Tai tiek. Tikimės vasario mėn. vėl kilsim, gal jau nebebus lyčių, tai į Smiltynę. Iki.

Stinta 2013-01-19 18:31 #75721

• Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
Sveikinimai visiems sugrįžus iš liepojos :cooll: Vakar nulėkėm tem apie 18 val. prie tiltų. Žmonių min e, daugiausia Litauenai :oo:

Priedas DSC02923.JPG - nerastas

atvykom keturiese ir pagal pasakojimą, kad netoli nuo antro tilto kimbą, įsikuriam. Pradžia atrodė labai perspektyviai, aš nespėjau traukt, vienas statėsi palapinę, tad pats kaltas :joint: kitas dar biskį gaudė, o dar vienas vaikščiojo aplink ir burbėjo, kad jam nekimba :nu: na o man kažkaip sekėsi ir nors ir nepastoviai, bet karts nuo karto traukiau tas agurkine. :good: Po to jau prisijungė ir kiti "apgręžę" mane :unsure: Smagu buvo jau visiems, nes man net nepatogu buvo, kai pas mane jau buvo kibiro nemaža dalis užpildyta, o pas juos tik vienetai stinčikių. Padėętis pasitaisė bet neilgam. Po 12 nakties nustojo kibti visiems, ti kartais timpteldavo kokia nedicka stinčikė :kkk: Pasišildyt sulysdavom į palapinę

Priedas DSC02925.JPG - nerastas

Na o įpusėjus nakčiai, prieš rytą aš jau turėjau ką parodyt

Priedas DSC02927.JPG - nerastas

Ryte teko pabėgiot ieškant stintos, bet kibimai buvo, tik reikėjo spėt paskui ją. Vat tuomet ir draugai mane beveik pasivijo. pražvejojom iki 3 val dienos ir nemigę, maloniai nuvargę,bet užtat su neblogu laimikiu grįžom. Aš prigaudžiau pilną kibirą, draugai šiek tiek mažiau, bet laikas buvo puikus, šalčio nejautėm, nors ten jo ir nebuvo.

Tiesa, ačių visiems palinkėjusiems SĖKMĖS :good: :good: :good:
Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)
Paskutinis taisymas: 2013-01-19 18:33 nuo Ramas02.

Stinta 2013-01-20 09:16 #75766

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Vakar po poligonu sugraibiau 84 vnt. Labai gerai kibo ryte, o paskui - jau retos :zip: Stinta pagrinde smulki, vos kelios gražios buvo. Man labai pasiteisino vieno auksarankio gaminamos šitokios "avižėlės":

Žmonių - begalės, o tarp tokio jų kiekio kaži ar bevertėjo ieškoti "auksinės eketės", tad visą dieną prasėdėjome vienoje vietoje. Draugas buvo po Preila, ten - visai šnipštas.

Stinta 2013-01-20 09:33 #75767

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
ale tik tikrai smulkios,kazin kodel,turbut pernai dideles isgaudem :unsure: ,gal dideles tik ateis,

Stinta 2013-01-20 10:20 #75770

• Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
Nu vakare Preiloj jau išmėginsim, gal nebus visai :batas:
Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)

Stinta 2013-01-20 15:00 #75806

• dainiux
  • dainiux avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 8
  • Gauta padėkų: 11
Siandien poligone nuo 8h iki 12h 81vnt. sugraibiau,stinta stambi. ekete gera iskart pataikiau
zvejyba liga,tik ne visos moterys tai supranta :)
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas, donce999, mode, arturas v

Stinta 2013-01-20 15:10 #75809

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
dainiux parašė:
Siandien poligone nuo 8h iki 12h 81vnt. sugraibiau,stinta stambi. ekete gera iskart pataikiau
Tai visai neblogai, o kiek ta 81 st. maždaug svėrė.

Stinta 2013-01-20 16:20 #75820

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
Nu nežinau, mano buvo gan normali - 31 št. svėrė 1,050 kg.
Dainiuška --išduok paslaptį :lol:, kokiam prekybos taškia tokiu limonadu prekiauja :lol: ir aš noriu tokio limonado su stoličnos kamščiu paragauti , :good:
Paskutinis taisymas: 2013-01-20 16:21 nuo baubas.
Jums padėkojo šie nariai: Dolcas

Stinta 2013-01-20 17:07 #75831

• dainiux
  • dainiux avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 8
  • Gauta padėkų: 11
Lydeka parašė:
dainiux parašė:
Tai visai neblogai, o kiek ta 81 st. maždaug svėrė.

nesveriau su svarstyklem,bet kokius 3kg svere,o gal daugiau
zvejyba liga,tik ne visos moterys tai supranta :)
Paskutinis taisymas: 2013-01-20 17:08 nuo dainiux. Priežastis: gramatika
Jums padėkojo šie nariai: Lydeka

Stinta 2013-01-20 20:30 #75880

• ziobris
  • ziobris avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 17
  • Gauta padėkų: 7
as ir buvau poligone nuo 8-15val uz propersos ,340vnt,
Jums padėkojo šie nariai: donce999
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.117 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family