• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 05:15 #21159

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Machacas parašė:
Dolcas parašė:
Kažkas per klaidą pasiėmėt mažą kėdutę žalios spalvos su užrašu RICO MARINE.Apsidairykit.Kažkas taip pat paliko didelę juodą kėdę ,tai kas pasigesit,ji pas mane.

Juoda, maniškė - TEMK JĄ ČIA!!! :batas: :yes:
O žalia mano,irgi temk :evil:
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 05:18 #21161

• Machacas
  • Machacas avataras
  • Naujokas
  • Tel. 860416718
  • Žinutės: 56
  • Gauta padėkų: 29
Dolcas parašė:
Machacas parašė:
Dolcas parašė:
Kažkas per klaidą pasiėmėt mažą kėdutę žalios spalvos su užrašu RICO MARINE.Apsidairykit.Kažkas taip pat paliko didelę juodą kėdę ,tai kas pasigesit,ji pas mane.

Juoda, maniškė - TEMK JĄ ČIA!!! :batas: :yes:
O žalia mano,irgi temk :evil:

:good:
Nera to gero, kas neiseitu dar geriau

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 06:59 #21172

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kadangi mūsų forume atsiranda vis daugiau įvairios rūšies žūklės gerbėjų,siūlyčiau rengiant meetus daryti ir atskirai spiningavimo varžybas.Patikėkit,sunku užkietėjusiems spiningistams imti plūdinę ar dugninę į rankas,be to,norint dalyvauti varžybose,tenka pirktis papildomos įrangos,kurios jiems nelabai ten reik o juo labiau ne ką ir nutuokia :) Spiningistui daug prizų ir nereikia,jiems ir kibus masalas yra jėga :uj: Juk nesunku jų žuvį pasverti atskirai,kaip ir apdovanoti.Taip tikrai pritrauktume į mūsų kolektyvą daug šaunių žvejų.Dar siūlyčiau du kartus metuose daryti pagrindinius susitikimus nekeičiant vietos,nebent koreguojant datą.Mano pasiūlymas būtų žiemą,tai Užvenčio malūnas,o vasara,Bublių telkinys.O mini meetus galima daryti nors ir kiekvieną mėn,tik reikia nepamiršti,kad organizuojant susitikimus,reikia atsižvelgti ir į pasirinktą vietą,nes dabar tik vienas susitikimas vyko pas aukštaičius o visi kiti žemaitijoj.Kiti regionai kaip ir lieka nuskriausti,kodėl jiems vieniems toli važiuoti?Aš suprantu,kad žemupyje žuvies daugiau,bet ar tame esmė?
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS, aras

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 07:44 #21178

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 417
Gal kas turit "Kėdainių grūdų" kokybės telefono numerį,norėčiau pateikti pretenzijas :cha:
8-)

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 07:57 #21184

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Meistras siūlau kurti naują lygą, mudu tobulesni kitoj sritį :alus: :cheer:
8-)
Paskutinis taisymas: 2011-06-27 07:58 nuo aras.

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 08:11 #21186

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Pritariu Dolcui,rengiant meetus galima varžybas skirstyti į plūdininkų, spiningautojų ar dugninių, jei tai įmanoma organizaciniu požiūriu
8-)

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 08:15 #21187

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Pritariu, kitą kartą geriau žvejosim, man irgi dar gerklė prikimus :clap:
8-)

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 08:16 #21188

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Galiu pasakyti drąsiai.Plaukimo varžybas laimėjo ARAS :clap: :uj: :lol:
Jums padėkojo šie nariai: aras

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 08:32 #21189

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Kai dalyvių skaičius varžybose vienas, tai ir čempionu tapti nelabai sudėtinga :cooll:
8-)

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 08:59 #21194

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Gal manau geriau blevyzgose aiškintis :) juk čia ne ta tema :)

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 09:20 #21196

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
aras parašė:
Gal kas turit "Kėdainių grūdų" kokybės telefono numerį,norėčiau pateikti pretenzijas :cha:
:cheer: Tu dar ir meskeriu gamintojams pretenzijas pateik :lol: :yes: ...gaila,nemaciau viso vaizdo gyvai,bet ka vaikas papsakojo ir is to zvengiau smagiai.Aras,tu ten cempionu ne vienoje rungtyje turejai buti :cheer:
O susitikimas :yes: ,dekui Dolcui,dekui Siguciui uz teisejavima ir rupesti,bei kitiems dalyviams ir dalyvems,kuriu deka viskas praejo super ir be rupesciu.Dekui ponui T.Ziupkai,kuris atvykes visa kelia isspaustomis citrinomis apipyle ir juokus skalde :yes: Nors nesupratau,ka juokingo pasakojo,bet atmosfera puikia sukure,o gera nuotaika nuo kitu ir mane uzkrecia.O ko daugiau ir bereikia.....Iki kitu susitikimu :cooll: :bye:
Astrus....
Paskutinis taisymas: 2011-06-27 09:22 nuo Kabliukas.
Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, Dolcas, simka, aras

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 09:31 #21197

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Visiškai teisingas požiūris ir mintis, kad galima padaryti varžybėles ne tik plūdininkams, bet jei rasis nors keletas tai ir spino bei dugninės mėgėjams.Ignoruoti nereiktų nei vieno, kas beko.Svarbu būtų iš anksto žinoma kas ir kaip.Arba dar vienas variantas, aplamai susitikimai be varžybų.Tiesiog žvejojimas savo malonumui, bendravimas, nuomonių, "paslapčių", patirties pasidalinimas.Esmė tame, kad jei esame kolektyvas tai turime daugumas ir spręsti - kas, kaip ir ant ko.Teko kalbėti jau ne su vienu ir visi pritaria vienreikšmiai tik tam, kad nereikia daryti specifinių žvejybų nes tokiu atveju kaž kas bus ignoruojamas, o to neturėtų būti.Tai tik asmeniniai pamąstymai ir nieko daugiau :bye:

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 12:28 #21203

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Susitikimas be varžybų praranda didžiąją dalį užimtumo,bei esmės susitikimui.Be to,juk mes ne dėl reitingų varžomės,o paprasčiausiai daugiau ar mažiau gaunasi kalba apie žūklę o ne tik sėdėjimas prie stalo.Žinoma,galima prigalvoti rungčių,bet negi 2 dienas kokią virvę tampysi?Varžybos vienokio ar kitokio pobūdžio turi vykti,juo labiau,kad niekas neverčia jose dalyvauti.Juk nei Meistras,nei Aras jokių priekaištų nereiškia,kad nepagavo,bet vis tiek patenkinti.Kas norėjo,per varžybas ir nusnaudė :) Užtat daugelis taip ir nesuprato,kodėl reikėjo traukti burtus 2 kartus?Kodėl buvo ribojama pašarų bei gyvų masalų kiekis?Tokiose varžybose bent man tai nesuprantama.Buvo tartasi,kad visi nenaudosim motylių dėl jų brangumo ir sunkių sąlygų juos išlaikyti,kad ir taip kai kuriems brangi kelionė dar nepabrangtų.Kiti turėjo ir litrą pinkų,bet buvo priversti naudoti tik pusę litro.Tokiuose susitikimuose manau reiktų taikyti minimum apribojimų.Tvarka žinoma turi būti ir ateityje varžybų taisykles skelbsime atvirai,kad žinotume,ko kiek galima.Prieš varžybas nebuvo jokios kalbos nei apie pašarų kiekius,nei apie gyvų masalų apribojimus išskyrus motylius.Sigutis žinoma norėjo kuo geriau,bet naujokams varžybose daugeliui tai nesuprantama.Aš tik už tai,kad visi susitikimai vyktų su varžybomis.
Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, TADZIUS, simka, aras

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 13:04 #21209

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Meistras parašė:
Iš mano pusės tikrai jokiu pretenzijų, o jai meetai bus be varžybų, tai jau eilinė pjankė gausis, tik su varžybom, bet gali buti ir daugiau pogrupų, ir spiningautojai ir feederininkai, ir plūdininkai , juk nesunku atskirti į atskirus pogrupius. Man viskas patiko, kartoju, kad ne del rezultatų važiavau, o susipažinti su žvejybos būdais bei su tokiais šauniais vyrais :good:
Pabandytum pareikšt pretenzijas,tai paprašyčiau tavo žmonos,kad ciuciką ant tavęs užsiundytų :evil: o iš tikro,tai per kiekvieną susitikimą būna šiokių tokių nesusipratimų ir nemanau,kad tai reiktų sureikšminti.Manau rengiant naujus susitikimus,reikia patiems dalyviams būti aktyvesniems ir reikšti savo pretenzijas iki jų,o ne po.Žinoma,kai kas buvo dabar nedadaryta,bet ateity manau to išvengsime,o ant Sigučio nėra ko pykti,juk nieko blogo jis nepadarė,o darė kaip geriau :)

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 13:31 #21216

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Daliau nieks nieko nesureiksmina,tik zmogus galetu paaiskinti,kodel taip gavosi

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 14:49 #21220

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Meetai be varžybų manau neįmanomi,būtų nuobodu.Kad mes naujokai nieko nepagavom nieko blogo ir kokios gali būti pretenzijos?,kaip meistras sako ne laimėti atvažiavom. Svarbiausia, kad susipažinom, pabendravom,šauniai praleidom laisvalaikį.Norint rezultatų reikia dar nemažai padirbėti, kaip sakoma rezultatai-darbo vaisius.Dūšioj kiek ir nejauku, kad persistengiau :sokis: per kitą meetą stengsiuos klaidas ištaisyti.Kaip sakoma pirmas blynas būna visada prisvilęs.Viskas :good:
8-)

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 15:02 #21222

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Viskas Aras gerai,ne tokių vaizdų būna.Aš asmeniškai neįžvelgiau nieko blogo,o ir prisiminti bus :good: tai suteikia daugiau linksmumo susitikimams.Šį kartą tu išsimaudei,kitąsyk gal aš įkrisiu,o kas čia tokio?

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 16:25 #21228

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Perfrazuojant Dolcą noriu pasakyti - šį kartą aš teisėjavau, kitą kartą Tadžius pateisėjaus ir manau neliks jokių problemų ar klausimų :cha: Manau reikia duoti visiems pasireikšti.Aš prie ko čia kalbą vedu - sakau gal gana tų žemaitijų ar vidurio Lietuvos.Vis tikiuosi, kad dzūkeliai prabils ankščiau ar vėliau.Jie tai tikrai moka šventes organizuoti tik va tyli kol kas na bet tikėkimės, kad sekantį meetą gal jie pasiūlys surengti.Dzūkeliai, aūūūūūūūūūūūūū, ką manote :blush: :bye:

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 17:36 #21243

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Rytoj susisieksiu su kolegomis dzūkučiais ir pateiksiu pasiūlymą. Jeigu bus norinčių - galime suorganizuoti ir pas mus, kad tik atvykstančių būtų - visgi tolokai gyvename :S

: Naujas susitikimas - pokalbiai, datos, vieta 2011-06-27 17:40 #21244

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
SIGUTIS parašė:
Perfrazuojant Dolcą noriu pasakyti - šį kartą aš teisėjavau, kitą kartą Tadžius pateisėjaus ir manau neliks jokių problemų ar klausimų :cha: Manau reikia duoti visiems pasireikšti.Aš prie ko čia kalbą vedu - sakau gal gana tų žemaitijų ar vidurio Lietuvos.Vis tikiuosi, kad dzūkeliai prabils ankščiau ar vėliau.Jie tai tikrai moka šventes organizuoti tik va tyli kol kas na bet tikėkimės, kad sekantį meetą gal jie pasiūlys surengti.Dzūkeliai, aūūūūūūūūūūūūū, ką manote
:blush: :bye:
Sakiau,kad nerasysiu,bet negaliu,Sigutis,kaip visada nekaltas,toks ir vyras,jei negali pripazinti savo klaidos :no: Matyt orumas neleidzia,jis juk miestietis,o as tai is kaimo,tai man dzin :lol:
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.071 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top