Kaip buvau suplanaves, nulekiau siandien i Minija. Labai norejau patikrinti viena vieta, tad ten ir nurukau..bet apsigailejau, nes vien eiti reikejo nezmoniskai toli ir per teslynus, buvau iki ausu blyn teslinas

Vieta pasirode nieko gero, nebuvo gylio (arba neradau tu duobiu, apie kurias buvau prisiklauses). Ji yra is klp puses, kur baigiasi kaimas ir prasideda pakrantes medziai ties karpynu.. Dziku nesidomejo absoliuciai niekas visa diena, pagrindas kukuruzas dirbo gerai, veliau ir sliekai. Karsiu nepapuole, nors einant pakrante matesi nevienoje vietoje nuskusti ju zvynai. Laimikis nieko gero, vertinant tai, kad zvejota kaip ir zemupyje, atmetus visus pasiruosimus ir zadimus su pludine (nieko nepagavau),tai grynos zvejybos buvo apie 4h. keli kg traper zieminio sviesaus ir tamsaus, bei uniko pasaru su seansas slieku kvapu, valai kaip zemupiui uzploninti buvo tikrai, pavadelis 0.10, pagrindinis 0.18. srove jau pakenciama, su 50gr serykla ejo zvejoti. Per diena vanduo nukrito 4cm.
Draugeliui darbo- daryti balika
Na o cia kamikatzes

su golfu brido per uzsemta kelia..stebejau nuo pradziu, tai vienu metu galvojau, kad tikrai nuburbuliuos...priekiniu lempu nesimate

bet islipo...ir pasitruksciodamas nuruko tolyn