Vakar su draugu sugalvojome patikrinti ką veikia vėgėlės ir ar jos jau atplaukė aplankyti mūsų,o ir sliekų tam reikalui buvo pasiruošta.Ten kur jų tikrai būna,manau mes buvome pirmi,nes nesimatė jokio pašalinio žmogaus įsikišimo,apart naujos laužavietės,bet ji dar nuo vidurvasario likusi.Kol surišu valus,draugas nuėjo patikrinti špikius ir kaip lydžiai maitinasi

keletas metimų ir lydekaitė apie KG krante,dar po trijų metimų jau rimtesnė vėl jo sąskaitoje-4KG.Imu spiningą ir kitame špikyje bandau ir aš,ir po kelių metimų,prie pat kranto agresyviai čiupo,ir mano pasiūlytą gumą,bet neparagavo kabliuko,o gal manęs išsigando,tad lydeka liko laisvėje,o mano guminukas perskruostas nuo pradžios iki pabaigos

Kai pradėjo temti sumetėme skanėstus vėgėlėms,ir apie 18 val sulaukiame pirmojo SKAMBUČIO

skubame į tą pusę iš kurios skambino

,nes mano ir jo meškerės šalia,žiūriu,jog mano vytelė su skabalu vytuoja;kertu ir jaučiu,kad kažkas sėdi,ale širdikė tabaluoja,nejaugi tai Ji,vėgėlė,bet ištraukus,pamatau,kad naktiniais sliekais susigundė gana padorus šapalas.

Tuo vakarinė žvejyba ir baigėsi,nes iki 24 val daugiau jokio skambučio nesulaukėme

.Ryte tikriname sliekus,arba tai kas iš jų liko,bet

Permetame jau mėšlinukus ir pagauname dar porą karšiukų.
Taigi,vėgėlių

,bet pagavome dvi lydekas,du karšius ir šapalą.Na,o vėgėlės dar atplauks,oi atplauks
jei bezmenas nemelavo,tai lydeka-4kg
kai ištraukė lydeką,teko džiovinti vitpadžius
Šapalas vietoj vėgėlės
užkandžiai
Vėgėlių sezonas dar tik prasideda,tad,manau,reikia palaukti atšalimo didesnio.
P.S. Vanduo Nemune pakilęs stiprokai,nes vanduo teka jau virš špikių,bet užlipti dar buvo įmanoma.