Paskutinės žinios tiesiai nuo Nemuno kranto.
Mano valdose uodus ir moškes maitina, Albinkė su kolega.
Rezultatas kol kas silpnas. Vienas karšiukas ir smulkmė. Kibimas šios toks aišku yra.
Keliais kilometrais aukščiau, moškes šeria girinis su metu. Jiems sekasi kiek geriau. Trys karšiukai.
Aplankiau Albinke , bet tuoj atskrido ir girinis pasilabint , visas tiesiai nuo "darbo" vietos nusiėmes, su žiurstu
Visai neblogas kolektyvas susibėgo, tik gaila, kad su kibimu kol kas ne prūdai.
Abu kolektyvai nakvos, gal ryto rezultatai bus įspūdingesni.
Kur buvęs, kur nebuvęs, atlėkė ir girinukas pasilabint
katik gryzom nuo nemuno vanduo nukrito ryte su kibimu ne kazka nakti saminio kliovo ir nematem bet man papuole bonusiukas karsis koki 2 kg o siaip smulkme pas girini 4 karsiokai pas mae 2 visa kita delnines kuojikes ir plakiukai tai tiek
tikra tiesa,o moskiu kieeeeek,jai ruksit ant kliovo,pasiimkit kokiu tik turit repilentu,nes bus blogai,nuo moskiu padeda siek tiek,tarp delnu sutrinti laukiniu metu lapeliai,bet tik trumpam
kagi ir mes su draugu bandem nemuna tikslas aisku karsis,bet tik viena draugas priprase,o as gavau atsosa-skambyju Giriniui,tai net telefona isjunges,kad nieks nemaisytu karsiu traukt .kagi smulkmes visokios aisku primusom.bet tokios zuvys manes jau seniai nedomina-cia gal daugiau Arucio dziaugsmas ,siaip laikas praleistas ,uodai paserti,ko daugiau reikia tai nusprendziau nemunui dedu amnestija ir griztu i savo nutupetas marias,nes karsis jau ir ten pasirode,ir net zinau kur-siandien pazystamas 2 po2kg paemo ir dar geru kibimu suturejo
Gavęs baubo VIP kvietimą,atvykstu prie Nemuno į sutartą vietą Bet meškerių taip ir neišlankščiau-sliekų neturėjau,o ir nebuvo kada .Tie,kurie žvejojo pagavo karšiukų,raudžių,meknių,bet apie tai gal Jie patys parašys
viskas kontroliuojama
sulaukėme ir prizininkų
laimikis
žiūrėjo žiūrėjo ir pamatė
Pasibuvome,prisijuokėme,laiką gerai praleidome-žodžiu buvo tikrai smagu.Iki kitų susitikimų
Sekmadieni vel su pusbratkiu jamem Nemuna,ir vel visai neblogai,du po 1,7kg.kiti iki kilo.ziobris gavo amnestija,ir trys nerelizuoti (garantuoti)kliovai,neisivazduoju kas ten kliovino bet pakirtus iskart tuscia,o meskere net sokinejo ant kuoliuko.
nu nemune sudukas,Antanas 2 karsiukus...nu gerai Nijole 2 karsiukus,o Antanui nusipurte prie kranto ir smulkme,visos gyvena toliau .asai 1 plakis stambus 30 cm sapals ir kruva smulkmes,beveik viskas keliavo pauget ,va tep va .lesciai vartesi karts nuo karto
nu nemune sudukas,Antanas 2 karsiukus...nu gerai Nijole 2 karsiukus,o Antanui nusipurte prie kranto ir smulkme,visos gyvena toliau .asai 1 plakis stambus 30 cm sapals ir kruva smulkmes,beveik viskas keliavo pauget ,va tep va .lesciai vartesi karts nuo karto
Grįždamas iš darbo buvau ten sustojas. tikėjausi jus dar rasti, deje...
Bet žvejojo jau kiti du ekipažai, nepaklausiau tik nuo kelintos val. Rezultatas beveik nulinis. Vos keletas sprindinių bruišių Vienas kažką veikė iš pripučiamos valtelės. Kol paplepėjau, net plauda paviršiuje nepasirodė
Kad vanduo aukštas tai aišku, bet kada tos žuvys maitinasi jei niekad nekimba ????
6:00 ryto suskamba kankles, t.y. zagintuvas Issiridenu po pusvalandzio, vandeniu perbraukiu marmuze ir susirinkes fyderine manta ridenuos su dviratuku iki Nemuno. Atvarau ir matau: vanduo stipriai pakrites, galvoju va dabar pasedesiu Kol issipakavau viska, susistaciau stova, surisau sistema, uzsimaisiau pora kilu pasaro Gutkiewitch + Kauno grudai ziuriu, jau vandens daugiau
Matau kelia vandeni, o as ant saleles, kuria tuoj apsems Susinervines susidedu manta, lipu ant dviratuko ir ieskau kitos vietos.
Taigi, pasivazinejes krantais surandu normaliai prieinama vieta ir vel viskas is naujo, gerai, kad bent pasaro sumaisyta pakankamai. Juolab, kad saule jau isisiauteja po truputi, diena karsta bus Uzsimetu karmuske ir laukiu. Blin, 80 gr trikampe serykla su pasaru vistiek truputi nesa Bandau permest, vel nesa. Ieskau kaip uzmest kad nors kiek pristabdytu. Mesteliu truputi arciau ir va, pagaliau stovi normaliai. bet kad kas pajudintu kukuruza su muses lervomis tai...
Kas svarbiausia suerzino mane vienas dede praeita savaite, kuris prie arenos patrauke neblogu karsiuku Juolab gaude be seryklos. Tai pamaniau sau, va, atvarysiu su pasaru ir tada jau kalsiu karsecus, aga...pasvajot...
Su sventem visus Kadangi pas mane giminej Jonu ir Janiu nera tai nusprendziau tokia karsta diena pazvejot pludine ir atsirevansuot feederinei nesekmei 7:30 as jau ant kranto. Vanduo Nemune siandien visai zemas, visas turtas matosi Ties Karmelitu baznycia visai ner kur uzmest, gylio gal 30 cm Persikrausciau link Aleksoto tilto betonkes. Tuirejau dar likusio pasaro, sumeciau viska, dar kvietuku pabarsciau ir pradejau... Eme tik ant kviecio, kukuruza ir muses lervas ignoravo, net auksles neeme Per 5 valandas sukrapsciau 5 zuveles, dar 3 atsikabino Kibimai laaaaaaaaaaaabai leti, atsargus. kai kada net nesuprantu ar dugnas kabinasi ar zuvis Bet tokia jau ta srovine plude. kol atitaukau gyli, svino svori, kol randu kur pravest... Zveju siandien beveik isvis nebuvo, matyt Apie piet jau pasukau link namu...
O cia keletas foto is mano gaudomu vietu...
Taigi tikrinau šiandien Nemunėlio aštriadantes . Pasirodo dar gyvena viena kita . Nuvažiuojam su švogeriu į senokai nebūtą vietą . Tikros džiunglės, apaugę dilgėlėm , o dilgėlės iki pažastų
Šiais metai į tą viečiukę dar joks žvejys nebuvo daėjęs Smagu , kai žinai kad dar nenužvejota. Braunuosi per dilgėles. Prakaitėlis bėga , organizmas valosi . Visi Joninių likučiai išgaruoja. O vat prie Nemuno vaizdelis geras , ši vieta , tiksliau 3-dambos niekada nepavesdavo
Vandenėlis nusekęs smarkiai. Čia geriau žvejoti kai vanduo gilus . Na nieko , mėginam ir jau po kokių 10 min. gaunu smūgį per nagus , deja palaikiau trumpai. Toliau stoja štilius.Brendu ant kitos dambos, tuo tarpu švogeris pasilikęs prisiriša standartinį apie kg. lydekioką. Atidirbau apie pusantros valandos, anei spakt. Keičiu masalus, ieškau to kibaus. Pagaliau prisirišu ir aš standartinę , ilgis 49 cm, na svoris nepilnas kg.
Sekantis metimas ir kai jau raus , sužviegė stabdis, dirbam abu, tas kas vandenį į save aš į save. Pasitasėm geras 5-min. tai ir negavau pamatyt kas ten per žvėriukas buvo. Na bet užtat adrenalino pilnos kelnės . Vienu žodžiu turėjau dar vieną kibimą bet irgi nerelizuotas. Kaip pirmam kartui per akis smagumo Tai tiek.