• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Nemunas

Nemunas 2013-03-09 16:00 #81194

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
TADZIUS parašė:
:cooll: :cooll: :cooll: :cooll: geras vaizdzelis :clap: :clap: :clap:

o Kaune siandien pilna izo plauke

Neris išplaukė, tai todėl ir padavė ledų. Plaukia jau ir pas mane.
O Dubysa šiandien žiotyse net užsikimšus.
Nors ir šala, :evil: bet vis tiek viskas eina geryn ;)
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Nemunas 2013-03-09 16:03 #81196

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
AudriusM parašė:
TADZIUS parašė:

aga ,tik neris pro nauja hale neteka :cha: ,matyt jiesios darbas ` :lol: :lol: :lol:

Nemunas 2013-03-09 17:00 #81212

• donce999
  • donce999 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Ne visi broliai zvejai,bet visi zvejai broliai
  • Žinutės: 812
  • Gauta padėkų: 505
TADZIUS parašė:
AudriusM parašė:
TADZIUS parašė:

aga ,tik neris pro nauja hale neteka :cha: ,matyt jiesios darbas ` :lol: :lol: :lol:

Neris dar neisnesta :tut:
NEVISI BROLIAI ZVEJAI,BET VISI ZVEJAI BROLIAI!

Nemunas 2013-03-09 17:08 #81215

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
donce999 parašė:

Po Kleboniškio tiltu jau vakar buvo išnešta. Buvau ir šiandien in kovno,- neris po Kleboniškio tiltu plaukia.

Nemunas 2013-03-09 17:14 #81217

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
AudriusM parašė:
donce999 parašė:

Po Kleboniškio tiltu jau vakar buvo išnešta. Buvau ir šiandien in kovno,- neris po Kleboniškio tiltu plaukia.

KAIP SKAITYT ISNESTA,AR NE,NES PRIE PILIES TIK VAGA MATOS O TIES SENEIS JONAVOS UZSALUS BUVO RYTE

Nemunas 2013-03-10 19:36 #81292

• Darius1
  • Darius1 avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 135
  • Gauta padėkų: 40
Sveiki, kolegos bendraminčiai :) Ar kas nors žvejojat, Nemune nuo Druskininkų iki Merkinės? Aš pastebėjau, kad kuo toliau, tuo mažiau žuvies šioje atkarpoje :( Jau pernai pavasarį, nėjo pagaut visiškai nieko, šiemet nebandžiau dar. Kodėl taip įra, gal kas žinot? Kaip kitur situacija?

Nemunas 2013-03-11 07:10 #81299

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Darius1 parašė:
Sveiki, kolegos bendraminčiai :) Ar kas nors žvejojat, Nemune nuo Druskininkų iki Merkinės? Aš pastebėjau, kad kuo toliau, tuo mažiau žuvies šioje atkarpoje :( Jau pernai pavasarį, nėjo pagaut visiškai nieko, šiemet nebandžiau dar. Kodėl taip įra, gal kas žinot? Kaip kitur situacija?

Pas mane ties Alytumi žuvies taipogi sumažėję - nėra ko lyginti su senais laikais. Manau, jog kaltas brakonieriavimas :evil:

Nemunas 2013-03-11 09:31 #81307

• Darius1
  • Darius1 avataras
  • Pradedantysis
Bet, pas jus link Alytaus dar pagauna šiek tiek, o pas mus visiškai nieko nėra, viena kita žuvelė :(

Nemunas 2013-03-11 09:42 #81310

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Darius1 parašė:
Bet, pas jus link Alytaus dar pagauna šiek tiek, o pas mus visiškai nieko nėra, viena kita žuvelė :(

Pavasarį ir rudenį pagauna, bet čia gal dėl to, kad ties mumis yra nemažai vietų, tinkamų žuvims būriuotis - gilių duobių ar šiaip gilių pakrančių su lėta srove. Plius po miestu visvien brakonieriai bijo "elektrifikuoti", o po visokiais kaimeliais - kas sužiūrės tuos atmatas? :zip:
Jums padėkojo šie nariai: tadas z

Nemunas 2013-03-13 20:27 #81737

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Vandenukas Nemune po truputi vėl kyla. Nuo vakar pakilęs apie pusmetri :good: Gal dar padarys pavasaris šiokį tokį potvynį, antraip bus ne kas su :fish: :batas:

Nemunas 2013-03-14 10:08 #81776

• buumas
  • buumas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 326
  • Gauta padėkų: 238
Nemunas prie Alytaus.
Visi kaltina brakonierius,o kad patys žvejai prieš 3-4 metus buvo virtę tokiais pačiais,tad visi užmiršta juk kaip statė naują tiltą tai ten ne vieną mėnesį buvo ankšta (žvejų būdavo nuo 100 iki 200) ir nešdavo žuvies per dieną kiekvienas virš 10 kg,ir kiek iš jų gaudė į "burną" a?Ir paprastai paskaičiavus galima matyt kiek tonų žuvies išnešta?Ir visi tie žvejai verslininkai,kas ant turgaus pardavinėjo žuvį,kas kaimynas,o kiti dar ir "koncervas" pardavinėjo.Daugumą alytiškių galima pavadint mėsininkais...tik nesupykit,bet tokia tiesa.Manyčiau reiktų ir patiems pagalvot apie tai...o elektrikai praeina ir pro patį Alytų, jie nieko nebijo.Tad prie žuvies sumažėjimo visi prisidėjo. O prie mažesnių išteklių pavasarį jau keleri metai prisideda ir žemas vanduo,dėl to ir netraukiat maišais žuvies mielieji!
Tiesa po Alytumi vėl "statomas" Nemumas.Gal po šio sustatymo ledonešis bus geresnis ir išvalys senas lytis.
Paskutinis taisymas: 2013-03-14 11:29 nuo buumas. Priežastis: taisymas
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS

Nemunas 2013-03-14 10:22 #81778

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
cia sitam tinklalapi susirinkia visi rybokai su smegenim,tai sakyciau negalima butu sakyt kad visi prisidejom :unsure:

Nemunas 2013-03-14 10:22 #81779

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
buumas parašė:
Tiesa po Alytumi vėl "statomas" Nemumas,tikėkimės šis ledonešis bus geresnis.

Ar pats bent susigaudai ką paskutinis sakinys reiškia, paskaitykim ką parašom. :unsure: :unsure: :unsure:

Nemunas 2013-03-14 11:25 #81798

• buumas
  • buumas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 326
  • Gauta padėkų: 238
Manau,kad susigaudau...o jei žmogus praleido žodį,tad iškarto reikia smerkt?Nebūkit tokie stiprūs lituanistai,nes manau,kad pas kiekvieną galima rast klaidų,nes klysti žmogiška.Tikiuosi Lydeka tai nepriims asmeniškai.Ačiū už pastebėjimą.
Viliuosi,kad čia žvejai su smegenimis,o aš neturėjau omeny jūsų saito žvejų,bet apskritai žvejus paminėjau...nes visi skundžiasi,kad kuo toliau tuo mažiau pasigauna...nors kiek jiems beaiškinau,kad reikia bent jau tik galimas kvotas žuvų pasiimt,kad neimtų šapaliukų,kurių dydis iki 15 cm,bet pažiūrėdavo...ir duodavo suprast man,kad greičiau "dengčiau" iš čia su savo komentarais.
Paskutinis taisymas: 2013-03-14 11:27 nuo buumas. Priežastis: taisymas
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, girinis37, Dolcas

Nemunas 2013-03-14 11:35 #81799

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
buumas parašė:
Manau,kad susigaudau...o jei žmogus praleido žodį,tad iškarto reikia smerkt?Nebūkit tokie stiprūs lituanistai,nes manau,kad pas kiekvieną galima rast klaidų,nes klysti žmogiška.Tikiuosi Lydeka tai nepriims asmeniškai.Ačiū už pastebėjimą.
Viliuosi,kad čia žvejai su smegenimis,o aš neturėjau omeny jūsų saito žvejų,bet apskritai žvejus paminėjau...nes visi skundžiasi,kad kuo toliau tuo mažiau pasigauna...nors kiek jiems beaiškinau,kad reikia bent jau tik galimas kvotas žuvų pasiimt,kad neimtų šapaliukų,kurių dydis iki 15 cm,bet pažiūrėdavo...ir duodavo suprast man,kad greičiau "dengčiau" iš čia su savo komentarais.

Na aš norėjau atkreipti dėmesį, kad parašę perskaitykim ir jei gavosi nesąmonė, tai ją pataisykim. ;) :labas:
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, Dolcas, buumas

Nemunas 2013-03-14 11:42 #81802

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Teisybės yra, kad pas retą Alytaus žveją galioja saiko jausmas. Tačiau aš, rašydamas, jog sumažėjo žuvų po Alytumi, turėjau omeny normalesnes žuvis :) Pvz., labai ženkliai sumažėjo ūsorių, kuriems kasmet skiriu bent 10 žūklių. Netikiu, jog jas išgaudė tie, kurie saiko neturi - tiesiog ne jų nosiai.
Dar man labai nepatinka, jog Alytaus gamtosauga faktiškai nedirba - per šitiek metų žvejybos prie Nemuno (galima sakyti, ant jo kranto užaugau) nesu nei karto patikrintas. Tikiuosi, jog dabartinės teigiamos pertvarkos gamtosaugos srityje palies ir dzūkelius :cooll:
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, baubas, girinis37

Nemunas 2013-03-14 12:13 #81806

• Darius1
  • Darius1 avataras
  • Pradedantysis
dainiuška parašė:
Teisybės yra, kad pas retą Alytaus žveją galioja saiko jausmas. Tačiau aš, rašydamas, jog sumažėjo žuvų po Alytumi, turėjau omeny normalesnes žuvis :) Pvz., labai ženkliai sumažėjo ūsorių, kuriems kasmet skiriu bent 10 žūklių. Netikiu, jog jas išgaudė tie, kurie saiko neturi - tiesiog ne jų nosiai.
Dar man labai nepatinka, jog Alytaus gamtosauga faktiškai nedirba - per šitiek metų žvejybos prie Nemuno (galima sakyti, ant jo kranto užaugau) nesu nei karto patikrintas. Tikiuosi, jog dabartinės teigiamos pertvarkos gamtosaugos srityje palies ir dzūkelius :cooll:
Na tikėkimės, kad palies nes ir aš per 20 metų, nesu nei karto patikrintas žvejojant. Ir aplamai, net nesu jų matęs prie Nemuno, kur aš žvejoju, o žvejoju gan dažnai :cheer:

Nemunas 2013-03-14 12:14 #81807

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
buumas parašė:
YRA TOKIU PADLU,SVARBU ZUVIS,O KAD Y DEKTUKU DEZUTE TELPA POFIK :evil:

Nemunas 2013-03-14 12:48 #81811

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
tik nesakyk kad visa savo gyvenima cesnas buvau ir niekad nenusizengiai taisyklem
Jums padėkojo šie nariai: mekas

Nemunas 2013-03-14 13:15 #81812

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Sauliau,o tu man nors viena,per visa LT ryboka,parodyk kuris nera nusizenges,jaucku,tokiu nerastum
Jums padėkojo šie nariai: buumas
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.096 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family