Issimiegu as kaip tikras mėsčionis ( nors kilimo is provincijos

) , pabizineju po namus, susitvarkau siokius tokiu reikaliukus ir susidejes smutkes islekiu prie Nemuno. Atskriesjau labai greit , prie vandens gal kokia 11.30

Tylu , ramu, kitoj pusej keli rusai po medziais sulinde

. Apsidarau , pas mane medzio nei vieno

, ai tiek to, traukiu dugnines ir leidžiu jas i darba. Juk toks karsti, ka ten su spiningu momjuosi.
Prie vienos donkes dedu zirni, gal koks sapaliokas pajams, na o ant kitos slieku kuoksta.Isitaisau sau ramei , sumerkiu kojas i vandeneli ir dairausi aplink.Pirmas kibimas ant meskerikes su zirniu, kirtimas ir kitam valo gale geras smugis ir atia.Ziuriu i laikrodi , 12.30 . Geras kibimas ir dar per pacius pietus, pamislyjau , kad vakare bus

Veliau ramu , gurksnoju sau aluti ir ilsiuosi. Bet kazkur tai apie 13.00 prasideda zuvu selsmas, pradeda taip duotis sapalai, kad nislaikau ir lekiu pasiimt spiningelio. Ir tik po keletos metimu tik bac
Dar keletas metimuku ir vel bac
I kompanija isimaiso ir dryzuotis
Nuotaikele

, nor ir nepakeliamas karstis. Istraukiu 4 sapaliokus, viena matroskina ir viskas rimsta. Nu vakare tai jau imsiu

- tokios slaptos mintys lenda galvon
Bet deja, buciau turejes vakare kompanjona, buciau galejas sau ramei

Atejo vakaras ir nei kliovo, nei donke, anei spiningas.
Nu ka bet vistiek smagei praleidau laika , susipakavau daiktus ir lekiau namolio.Vaziuodamas masčiau, nu kur dingo didieji mano sapalai, taip smagei jie mane birzeli dziugino , o dabar kazkur dongo.....