Taigi,kadangi vakar visai patiko pavaikyt Nemuno

,tai sendien ryte su vaiku pakilom 5.00 ir vel patraukem link nemunelio,mano tikslas buvo ziobris

,bei truputuka pazaist su seryklele,o vaikas buvo suplanaves vel gaudyt auksliukus

Kagi nuvykstam po pusvalanduko i vieta,o zveju ojojoi,pilna pakrante,bet vakarykscia vieta neuzimta

Tai va sumaisau pasariuka,vel surisu vaikui ubagine

uzdedu 0,75 gr pludike
ir jis jau startuoja
kaip tikras aukslininkas viena ranka zuvi trukia,o kita seresi
Auksliukai kimba kaip isproteje viena po kitos ,nepriklausomai kur masalas guli ar toliau nuo kranto,ar visai prie pat koju

Eilinis auklsliuko spurdejimas
Papuole sakyciau ir neblogu auksleku
AS savo ruoztu uzmetu meskeriu pora su pliombom ir matyliukais ziobriukam ir tradiciskai isitaisau savo soste
,po keleto metimu jaukinan seryklele kibo aaaaauksles ir papuole keletas kuojikiu,bei plakiuku,bet beda,kad teko ne viena pavadeli keist,nes i kriaukles pjaute pjovesi

Ka galiu pasakyt del ziobriu,kabliukus valyte kazkas nuvalydavo

labiau blizgejo nei parduotuveje

,maniau,kad pukiu darbas

,bet klydau pasirodo kaltininkas stai kas
Kagi ziobrinio kibimo taip ir nepamaciau,o aplinkiniai,kiek maciau,taip pat nemate

,gal tai itakojo Nemunelio kritimas,nes vakar nukrito apie pusantro metro,siandien vel kokia puse metro,gal daugiau.Taigi kaip sakoma,jei planuoji,tai snipstas ir gaunas,taip man siandien gavosi su ziobriu

taiva nekibo,nekibo ir visai nustojo

Apie kokia 10.00 mes jau renkames smutkes ir darom laimikiu fotosesija
Kaip visada mano keli zuveliokai
Ir mano aukslininko rezultatai
po fotosesijos kilbasai keliavo toliau zvejem nervus gadint,o auksliukus pasiemem,nes buvom sugalvoje pasirukyt
Eilini kart sunelis uzkrove malku

,taigi sakom ate Nemuneliui ir vingiujam namoliuo,matosi ,kad kiti zvejei dar nesiskirsto
O mes jau dumiam namo,bet pabaigai,gal ne i tema,bet vistiek...
Kelis kart teko pravaziuot pro kazkoki medzio kambli,matosi,kad jis jau senas ,o prie jo,dar uzrasaas kazkokis yra,tai nhusprendem sustoti ir paziureti,kas gi ten toks
o uzrasas byloja
Pasirodo idomybiu yra ir Kauno apylinkese

,taigi siai dienai tiek,o su Nemuneliu teks rimtai susikaut jau kita savaitgali