• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2012-04-03 16:46 #52085

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Tai anglas su ja turėjo problemų ir atsikratė.Dabar tavo sūnus tegul problemas sprendžia. :cheer:
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2012-04-03 16:47 #52086

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Šiaip tai turiu lentelę su kuro sąnaudom visų Europinių mašinų, bet gaila kad itin senų tai duomenų nėra.Tarkim golfas tik trečios kartos įkeltas su 1.9litražu.Tikrai įspūdingos kuros sąnaudos mišriai važiuojant 5,6litro.Arba beškė dyzelis užmiestyje 3,8litro :good: Na užtai ir kainas kai kurios auto turi, o dar ir pirkti nevisada gauni :lalk:

: Mano auto 2012-04-03 16:49 #52087

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Dolcas parašė:
Tai anglas su ja turėjo problemų ir atsikratė.Dabar tavo sūnus tegul problemas sprendžia. :cheer:

Dolcas nu tu ir suvartei :cheer: :good: Tai volveku tavo dabartiniu irgi kaž kas atsikratė, mano A-6 tas pats :clap: Nu, bet juk saloninių mes sau nusipirkti leisti negalime, tai kas belieka :lalk:

: Mano auto 2012-04-03 17:01 #52091

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Šiaip Siguti aš kaip bajerį supurčiau :cha: ,o su mano Vovo gaunasi kitaip.Kadangi užsienyje perka mašinas su likutine verte,tai baigiantis garantiniam(mano atveju mašina buvo pravažiavus 103 000km.),jas priduoda, gauna pinigus pagal rinkos sąlygas ir perka naują.Aš mašiną iš firmos pirkau, o ne iš turgaus, todėl ir man buvo suteikta šiokia tokia garantija, bet ja pasinaudoti neteko.Be to ir kainavo tikrai ne 500 svarų :( ,užtat du metus drožiau be jokių problemų, o kas liečia dėl kuro sąnaudų,tai aš galiu ir su tavo audine pasivaržyti :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS

: Mano auto 2012-04-03 17:06 #52095

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Dolcas, ne tame esmė.Aš norėjau pasakyti ant kiek pas juos auto pigios.Ne dėl gedimų pigiai parduoda, o kad gyvena gerai.Ne taip kaip mes.Va dar pavyzdys.Polo parduoda dyzeliuką 2006m už 1700 svarų.Užtai ir rašau - mum jų bėdas.O genda ir metų, ir dešimties :lalk:

: Mano auto 2012-04-03 17:23 #52099

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Aš jums papasakosių sena savo bajari :cheer: dar ir dabar juokas ima :cheer: perskaitę ir jūs suprsit ;) Žodių senais gerais laikais nupirkau angla A6 mokėjau berods 16000 lt.perdarinėjau kaip sau nauja pravotke,komlektas darbas žodžiu atsistojo man su perdarimu 22000 lt.Tuom metu jos vaikščiojo apie 27000 lt.žodių buvo taip prieš kalėdas padaviau sakė tuoj po kalėdų atiduos skambutis per kalėdas nufiso audi :angry: tas buvo Marijanpolėj.Na žodžių su bendrais pažystamais radom audi ant tralo turgui :cheer: ja aš atgavau po naujų metų tai būvo man ablomas nes kazakam uždėjo muita :angry: krito kainos ir jau galvojau man pipiec su ja bus :( .žodžiu reziume uždirbau nuo jos maždaug 2000 lt.nupirko Lietuvis gyvenantis Anglijoj ir atostogų būvo gryžęs į Lietuva tai sakau ten nerasi mašinu :unsure: kad čia perki sako pinigo turiu + man ji patinka o kaip su vairu sakau :unsure: nemaišis kad kairėj pusėj :unsure: o jis atšovė ogi persidarysiu vaira į dešne :cheer: va čia čiut nepratrūkau ir juokas :lol: nervas :evil: ėmė :joint: imesiu jos foto va kaip būna :joint:

: Mano auto 2012-04-03 17:27 #52100

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
kiek zinau,tai jie senesnes auto stumia,nes draudimas jom didelis :cha: ,jie net padangas draudzia :(

: Mano auto 2012-04-04 04:28 #52120

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Padangos ten aplamai iki 7mm leidžiamos, užtai ir keliauja pas mus "ledinės" dėvėtos padangos... :uj:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Mano auto 2012-04-04 04:56 #52122

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Mėgėjas, nu tavo istorija verta romano :clap: Pas anglus draudimas metams, o mokestis už kelius kas mėnesį, kol važinėji mokamas.O parduoda jie ir metų ir 30metų autikus :cha: Juk jie irgi kaip visur turi tam savų priežaščių.Tiesa, pas juos dar įdomi tvarka kuri man nesuprantama.Jei persikeli net toje pačioje gatvėje į kitą namą gyventi (pakeiti gyv. vietą) reikia iš naujo pasikeisti net teises :lol: :lol: :lol: Kam tai daroma jau niekaip neišmastau :unsure: Įdomus tie britai :lalk:

: Mano auto 2012-04-04 05:43 #52134

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
Na taip,kiek zinau ir amerikoje tas pats.Pagal vairuotojo pazymejima nustatomas vairuotojo adresas.Ne taip kaip pas mus,turi kortele.pasa,vairuotojo pazymejima ir dar reikalingas popieriaus lapas del gyvenamosios vietos deklaracijos.Be jos niekur,ot cia tai apsurdas.

: Mano auto 2012-04-11 16:52 #52874

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Nu jau gal didelių šalčių nebus.Kai kas mašinas perauna - ne išimtis ir aš.Šiandien uždėjau vasarinius ratus :blush:

Mėgėjas, tu gerai gaudaisi - sakyk permokėjau ar ne už keturis diskus 500 lietuviškų :unsure:

Diskai penkiolikiniai, orginalūs.Ta prasme, vokiški :lalk:
Paskutinis taisymas: 2012-04-11 16:53 nuo nėra.

: Mano auto 2012-04-11 18:12 #52882

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Nesupyk Siguti ;) dabar užmovęs ant savo A6 senesnės audi C4 modelio ratukus viskas kaip :good: ir bet tikrai vaizda gadina :unsure: na gal pačiam tas neaktualu skonio reikalas :lalk: bet jei sugalvosi bendra vaizda padaryti turiu būten jai vasarinius originalius ratukus imetu foto jei ką į privata sutarsim dėl kainos ;) Siguti jei su gerom padangom nepermokėjai bet jei be padangų išdurė :unsure: + ikišo senus ratus na ta prasme cėškės :unsure: aš matai žiūri grynai iš pardavimo pusės tokia audinė su tokiais ratais labai didelis minusas o šiaip tai važiuosi ir vargo nematysi,tie kur nuotraukoj R16 orgai visi buvo ant audinės A6 ir zapaskė tokia pat tik ji išvažiavo šiam momentui liko 4 vnt.
Paskutinis taisymas: 2012-04-11 18:22 nuo Megėjas.

: Mano auto 2012-04-11 18:24 #52884

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
nu as ir vasaros sezonui,pradejau tiuninguot savo triperi :good: ,padariau kondiske galinej fortkej :cooll:

taip pat patiuningavom priekini stikla,kad sustriau atrodytu :good:

nu ir kaip be sustro vidaus dizaino :lol:

megejas,tu kaip nusimanai apie auto,tai kai[p galvoji,jauciu kokia 10000jievru uz toki modeli tureciau gaut ane

:uj: :lalk:
Paskutinis taisymas: 2012-04-11 18:27 nuo TADZIUS.
Jums padėkojo šie nariai: simka

: Mano auto 2012-04-11 18:26 #52885

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
kiba sautuvo taikliuma i forke isbandei? :cheer:

: Mano auto 2012-04-11 18:28 #52886

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
draugelis taip vazinejo tik,kad vairas buvo ir skydelis su izoliacija prie koloneles vairo prisuktas :cheer: :cheer: :cheer: tai mentai kai sustabdydavo sako kaip suprast otas sako raliui ruosiu ir vaziuok be problemu :cheer: :lol:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

: Mano auto 2012-04-11 18:32 #52887

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
tukas parašė:
draugelis taip vazinejo tik,kad vairas buvo ir skydelis su izoliacija prie koloneles vairo prisuktas :cheer: :cheer: :cheer: tai mentai kai sustabdydavo sako kaip suprast otas sako raliui ruosiu ir vaziuok be problemu :cheer: :lol:

tai bent ji dar vaziuotu,tai be problemu butu galima lekt

: Mano auto 2012-04-11 18:35 #52889

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Na apaviau ir aš savo žvėrį :blush:

: Mano auto 2012-04-11 18:42 #52893

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
Megėjas parašė:
Na apaviau ir aš savo žvėrį :blush:

O kodel stiklai ne niaukti? :unsure:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

: Mano auto 2012-04-11 18:49 #52894

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
jau audžiu minti :unsure: bet vis neprisiruošiu reikia lišnu ranku aš juos pats moku užniaukt tik reikia pašalinių rankų prilaikyt bratokas vis užsiėmęs didrba babkęs kala ;) o aš per žvejyba ir vis nesutampa laikas :joint: o šiandien buvau servise visa važiuokle perpurčiau reikėjo pakeisti bet neskubiai traukę,šarnyra,variklio pagalvę,tai pakeičiau tai daba visa 100 procentu matai kita mėnesi TA tai ir viska kapitališkai jau sutvarkiau :joint:
Paskutinis taisymas: 2012-04-11 18:52 nuo Megėjas.
Jums padėkojo šie nariai: tukas

: Mano auto 2012-04-12 03:59 #52903

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Mėgėjas, dėkui už išaiškinimus :clap: Na man auto kaip kosmosas ir tai tik patvirtina eilinį kartą, kad kuo užsiimtum visur reikia išmanymo, supratimo arba gero patarimo.Tas pats liečia žvejybą bei kitas sritis.Tikrai didelis tau dėkui :lalk:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.067 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top