• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2012-03-17 20:13 #50400

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Datashit tai duomenukai apie auto modelį kas į jį gamykliškai turi būti sudėta kokie mazgai kokie mazgų gamykliniai mazgų Nr ir pan. Pagal juos galima sužinoti kas priklauso tame auto, o kas yra jau kažkieno chaltūra ar pan. Pagal juos ir galima sužinoti koks priklauso tam mersiukui generatorius, kokio gamintojo (Valeo ar bosh) su kokiu škyvu (sankabinis ar paprastas), kokio galingumo, kokio pajungimo ir tt.
Paskutinis taisymas: 2012-03-17 20:16 nuo AudriusM.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS, justas82

: Mano auto 2012-03-17 20:30 #50405

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
galkas galetu pasakyt galkam teko susidurti. Pasatas 2008 metu 1,9 dizelis,kiek galetu kainuoti kapitalinis variklio remontas. buvo darytas pardavumui vienas stumuoklis su skyle

: Mano auto 2012-03-17 20:43 #50408

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
simka parašė:
galkas galetu pasakyt galkam teko susidurti. Pasatas 2008 metu 1,9 dizelis,kiek galetu kainuoti kapitalinis variklio remontas. buvo darytas pardavumui vienas stumuoklis su skyle

NIU FOLGA UZKISI IR I TURGU :cheer: :cheer:

: Mano auto 2012-03-21 15:20 #50719

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: fox, simka, Vaidas48, darius30, STUDENTAS

: Mano auto 2012-03-26 17:40 #51202

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
nu blyn,dar tokiu bajeriu nebuvau apturejes,nupirkau modeli,reikia daba draudima persirasyt,tai paskambinau savo draudimo brokeriui,sako be problemu perasysim,bet pakeliui sustoju prienuose COMPENSA atstovybej,dirba nuo 8,palaukiu .po 8.5skambinu telefonu parasytu ant duru,sako tuoj busiu,nu tuoj ,tai tuoj,laukiu.Jau ir 8.30 skambinu i vilniu i pati centra,i kuri beje penktadieni nejo prisiskambint :evil: ,atsiliepai,klausiu,tai ar dirba jusu filialas prienuose,sako taip,nu bet jis vis nedirba :lol: .Dar kart paskambinu tam tuoj,pasirodo masina uzluzo,bet sako tuoj ateis kolega,nu tas tuoj dar 15 minuciu :lol: atejo,nu ir ka tipo be masinos savininko negali draudimo perasyt :box: :box: bl..pasakos kazkokios,nu ka sedu i auto ir skambiju vel i vilniu,pasirodo turejo be problemu perasyt :angry: :angry: ,tai patare skunda ant to filialo parasyt :lol: :lol: ,teks turbut taip ir padaryt :lol:

negana tokiu nervu,dar neuzilgo paskambina Simka ir pasako,kad kazkoks guvnavozo vairuotojas atbulom ikale i opeluka ir rekia,kad cia nieko ner :lol: :lol: ,nu bet gerai,kad buvom netoliese,tai dedule kitaip prakalbo :nu: ,beveik jo nieko :lol: lempos,buferis,balkis ,kapotas neatsidaro ir cia nieko :lol: :lol: Simka buvo stabdi susidurimo mimentu uzspaudes,tai net auto puse metro atgal asfaltu pastume :lol: ir cia nieko,nuvares toliau parasa i sulini leiodo :lol: :lol: ,taip kad buna dienu kaip tycia
Paskutinis taisymas: 2012-03-26 17:41 nuo TADZIUS.

: Mano auto 2012-03-26 18:04 #51210

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Dėl draudimo turėjau tokių bajariu,žodžiu taip jei nupirkai auto ir prie jo tau paliko draudima tai yra visus aficialius lapus kuriuos išduoda draudimas tau vienareikšmiškai turėtu perašyti draudima tavo vardu ( bet vistiek pagal įstatyma dar turėtu draudėjas paskambinti buvusiam savininkui ir pasiteirauti ar tikrai palieka draudima ir net galima pareikalauti raštiška prieraša).Tik tą būtina padaryti per savaite + atskaičiuja procenta, vėliau viskas dingsta ir nei tau ir nei pardavėjui pinigai negryžtą.Bet jei tau tik pasakė kad palieku draudima bet nepaliko jokių popieriu tai draudėjas teisus vienareikšmiškai nes jis nemato dokumento.Bet yra dar vienas niuansas jis tau galėjo ir palikti draudimo lapus bet jau to draudimo gal nebėra jis pats pasiemė likuti reiktu pagal draudimo numeri tiesiog pažiurėti ar jis dar galiojantis.Buvau ERGO atstovas žinau visus Bajerius,nu gal nevisus nes ten kaip diena taip naujiena :joint:

: Mano auto 2012-03-26 18:08 #51211

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
klysti,dabar man sake,kad per 14 dienu reik viska susitvarkyt,beje turiu du lapus draudimo,viena sutartis kita polisas,tada savininko nerei,o dar bajetris,kad jei visi pinigai tvarkingai sumoketi ir draudimas dar galioje galima ji atgaivint betkada,bent mano draudimo brokeris taip gali :cha: ,o jei negales teks draust is naujo :blush:

: Mano auto 2012-03-26 18:16 #51218

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Viskas labai paprasta: paliko tau draudimo polisa (sutartis, cekiai ir zalia korta nebutini), eini ir persirasai uzsikeldamas ant naujo draudimo poliso likuti, arba jei nori, parasai prasyma, kad likuti tau i saskaita pervestu (nuskaiciuos apie 30% administracinio mokescio, cia jau draudimo kompanijos reikalas kiek)(cia reik paciam pasiskaiciuoti, gal labiau apsimoka atsiimti pinigus ir draustis kitoje kompanijoje, jei siulo gerokai pigiau). Buvusysis savininkas tikrai nebus pasiemes sau likucio, nes jei butu pasiemes, is jo atima draudimo polisa.
Jei jokiu popieriu nedave, tai pamirsk likucius ar dar kazka.
Beabejo, kai kurie niuansai, gali buti siek tiek kitokie, tiksliau gali buti papildomu salygu. Nes pagrindinius tuos dalykus nustato draudimo istatymas ir DPK, o jau papildomas salygas nusistatineja kiekviena kompanija skirtingai.
Ir Arutis teisus, visada buvo tas 14d laikotarpis. Po sio laiko draudimas naujam savininkui negalioja. Net pinigai lieka bent kokiu atveju ;)
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.
Paskutinis taisymas: 2012-03-26 18:17 nuo Čebas.

: Mano auto 2012-03-26 18:19 #51219

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Nemaisyk Tadziau draudimo sustabdymo (del tam tikru priezasciu) ir performinimo :)
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

: Mano auto 2012-03-26 18:25 #51221

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Čebas parašė:
Nemaisyk Tadziau draudimo sustabdymo (del tam tikru priezasciu) ir performinimo :)
nemaisau,siandien mansake,kad surtvarkys,nes tas baxuras pries koki 3 menesius masimna perase ant saves,o draudimo ne ir as su tokiu nupirkau,skambianu draudikui savo,tai sake viska sutvarkys,o jei ne,tai ka vistiek reiks draustis,viskas kas kaip bus aisku treciadieni,

: Mano auto 2012-03-26 18:28 #51222

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Nu pavarei DOLCAI ,dainuška verta :10: :joint:

: Mano auto 2012-03-29 10:05 #51460

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356

: Mano auto 2012-03-29 10:11 #51463

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
Tikrai kad cia geras.Galejo buti slepiami kazkokie ikalciai,ko nesieme tirti pareigunai.

: Mano auto 2012-03-30 16:22 #51636

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Užmečiau vasarinius ir iškart padoriau atrodo va ryt ir kupčius žadėjo atlėkt :unsure:

: Mano auto 2012-03-30 16:38 #51638

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
O čia mano žvėris :uj: žvejybinis na atrodo blankiai bet greit iš jo padarysiu mašina :joint:

: Mano auto 2012-03-30 16:44 #51641

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
O čia mano jaunuoliu Poršas ir Feraris :lol:

: Mano auto 2012-03-30 16:49 #51642

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Man atrodo ta raudona važiuoti į žvejybą labiau tinkama už golfuką :lol:

: Mano auto 2012-03-30 19:33 #51668

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Šiandien mačiau ant traliuko vežant 1-mą Golfą - jėgiškai atrodo, matomai vokiečiuose rado kokiam kluone išsilaikiusį - kaip ledas ... :good: :hub: Jaučiu, padarys iš jo mašiniuką... :evil: :cooll:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Mano auto 2012-03-30 19:45 #51669

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Galima rast ir ne vokiečiuose yra ir Lietuvoj ;) maniškis žvėris Lietuvoj 10m. jau žiemos nematęs prasukęs gal tik pusantro bako saliarkos.Vakar buvau su juom Kaune kuro sanaudos juokingos,trasoj myniau 16 ir vargo nemačiau va tep aišku ne ilgai spaudžiau bnes dar neperkandęs bet užlaikytas joptararai :good:

: Mano auto 2012-03-30 19:47 #51670

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
16 antru golfu salerginio vargo nematei :tut: nejuokint jau cia visas jo gazas,nes pagrinde ju siurbliai blokuoti nuo 15
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.055 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top