• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2012-03-06 19:19 #49238

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Taip :) Aš negarantuoju,bet įtariu.Pabandyk auto forumuose užklaust.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2012-03-06 19:22 #49239

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
simka parašė:
gal galit ka patarti. Pasatas 1,9 TDi. salta uzkurus nenori dirbti, sokinejau apsukos, pagazavus iki 2000-3000 aplamai uzgesta, bandant vel uzkurti variklis sukasi labai lengvai,pasukus kokia 2-3 minutes vel uzsikuriai ir labai dumina. ir visatai pakartojus 5-6 kartus paskui dirba idialiai iki tol kol variklis atsala,filtrai tepalai pakeista. :(
Man buvo toks atvejas, tik su benzininiu varikliu. Manau šalto motoro temperatūrinis daviklis bus kaltas. Jo varža pakitus prie žemos temperatūros. Kai užkuri ir motoras pašyla, jo varža pakinta ir kuriasi bei važiuoja mažina puikiai net kažkiek pastovėjusi. Man sunkiai kurdavosi tik ryte. Paskui jokių problemų su užvedimu. Išskyrus žiemą - greičiau atšaldavo motoras, su juo ir daviklis. Tas daviklis su kompu "draugauja" ir pagal jo parametrus kompas viską reguliuoja - apsukas, kuro padavimas ir t.t.. Kadangi žinojau kur jis yra, nuėmęs jungtį, įdėjau pastovią varžą, prieš tai pamatavęs daviklio varžą prie karšto motoro. Ryte užsivedė kaip bitutė, bet pavažiavus kokį km, gal du, apsukos pakilo virš 3k. Nuėmiau tą savo varžą ir uždėjau jungtį ant daviklio - motoro apsukos liko normalios ir galėjau važiuoti toliau. :)
Paskutinis taisymas: 2012-03-06 19:23 nuo Dalius. Kaunas.

: Mano auto 2012-03-06 19:38 #49240

• neriuss24
  • neriuss24 avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 83
  • Gauta padėkų: 50
Dalius. Kaunas parašė:
simka parašė:
gal galit ka patarti. Pasatas 1,9 TDi. salta uzkurus nenori dirbti, sokinejau apsukos, pagazavus iki 2000-3000 aplamai uzgesta, bandant vel uzkurti variklis sukasi labai lengvai,pasukus kokia 2-3 minutes vel uzsikuriai ir labai dumina. ir visatai pakartojus 5-6 kartus paskui dirba idialiai iki tol kol variklis atsala,filtrai tepalai pakeista. :(
Man buvo toks atvejas, tik su benzininiu varikliu. Manau šalto motoro temperatūrinis daviklis bus kaltas. Jo varža pakitus prie žemos temperatūros. Kai užkuri ir motoras pašyla, jo varža pakinta ir kuriasi bei važiuoja mažina puikiai net kažkiek pastovėjusi. Man sunkiai kurdavosi tik ryte. Paskui jokių problemų su užvedimu. Išskyrus žiemą - greičiau atšaldavo motoras, su juo ir daviklis. Tas daviklis su kompu "draugauja" ir pagal jo parametrus kompas viską reguliuoja - apsukas, kuro padavimas ir t.t.. Kadangi žinojau kur jis yra, nuėmęs jungtį, įdėjau pastovią varžą, prieš tai pamatavęs daviklio varžą prie karšto motoro. Ryte užsivedė kaip bitutė, bet pavažiavus kokį km, gal du, apsukos pakilo virš 3k. Nuėmiau tą savo varžą ir uždėjau jungtį ant daviklio - motoro apsukos liko normalios ir galėjau važiuoti toliau. :)

prie elektrines dalies nereiktu kabinetis,nes kompas butu parodes.Reikia ziureti forsunkes ar saibas po jas,nes tau dinksta kompresija.Greiciausiai kazkur prapucia.Gali net per pakaitinimo zvakes. Jai nori gali prilekt iki Kedainiu ir patvarkysim.Aisku su didelem nuolaidom.Galima bus ir dar ant kompo pastatyt.bet cia grieciausiai mechaninis gedimas.
Gyvenimas baisus, gerai, kad nors atlyginimas juokingas....

: Mano auto 2012-03-06 19:53 #49242

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Pirma patikrink pašildymo žvakes. Pagal viska, turėtų neveikti viena, arba dvi :good: .

: Mano auto 2012-03-06 19:55 #49243

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
zvakes visos keistos,per salcius kuresi normaliai :good:

: Mano auto 2012-03-06 19:56 #49244

• neriuss24
  • neriuss24 avataras
  • Naujokas
del zvakiu sukelus apsukas auto negestu :tut:

: Mano auto 2012-03-06 20:31 #49248

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
Nerijau, kompas parodytų, jei žiūrėtum šaltą, o Simka, kiek suprantu, to negalėjo padaryt. O kai karštas, joks kompas nerodys, nes viskas gerai veikia.

: Mano auto 2012-03-06 20:39 #49251

• neriuss24
  • neriuss24 avataras
  • Naujokas
kaip dirbatis servise galiu pasakyt,kad automobilio kompas fiksuoja klaida jai kas negerai,nesvarbu saltas ar siltas :nerd: .Daleiskim,kad ir temperaturos daviklis,juk neprades veikt kai variklis isyla.

: Mano auto 2012-03-06 20:49 #49254

• Juozas
  • Juozas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 267
  • Gauta padėkų: 42
cia joks kompas ar daviklis ne prie ko. tai yra mechaninis reikalas. dingsta kompresija, o kodel ji dingsta- turiu itarima, bet man mazai info.

: Mano auto 2012-03-06 20:57 #49257

• neriuss24
  • neriuss24 avataras
  • Naujokas
Pilnai pritariu :good:

: Mano auto 2012-03-07 05:02 #49265

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
neviska,ir ne visada vyrukai kompas rodo,taip jis klaidas rodo,rodo,kas buvo ir panasiai,bet va turiu Zafira,pas ja stovi 3 salenoidai,nu vakuminiai voztuvai,ir budavo,kad apsukos krenta,turbina nustoja dirbt,nuvarai i serviza,pajungia,taip klaida rodo,o kuris voztuvas neaisku ,naujas 500 lt,tai pats visus isardziau isvaliau ir vel viskas gerai,o jie tik biski neveikia ir viskas nesamone su apsukom ir turbinos veikimu,

Simka nepergyvenk parikiuosim tavo vw i zveriu eile :good: patiuninguosim eis kaip naujas :lol:

: Mano auto 2012-03-07 10:35 #49288

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
tai va nuo siandien savo senuka isleidziu atostogu :( ,kas ant donoro eis,viskas like i pieriplava.Atitarnavo jau savo :good: reiks kito bolido ieskot

: Mano auto 2012-03-10 08:40 #49565

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Tai va,pasikeičiau pakabinamą guolį(ačiū Dumiukui už nuorodą,o Nerijui 24 už pakeitimą :) )Atrodo dabar viskas tvarkoje,be to dar buvo pajungta prie kompo ir ištrinta viena klaida.Dabar kompiuteris nesąmonių neberašinėja :cheer: :cheer:
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: dumiukas

: Mano auto 2012-03-10 09:15 #49571

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Smagu už tave. :vooo: :cooll:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Mano auto 2012-03-10 09:23 #49572

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
tai va,o as papirkau naujai sena bolida,kadangi senas ant donoro eis,tai reiks kita daba sutrint :cha:

: Mano auto 2012-03-10 09:28 #49574

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
arutis parašė:
Smagu už tave. :vooo: :cooll:
O tu savo citramoną prikėkei ??

: Mano auto 2012-03-10 09:47 #49577

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Laukia dar, bus ilgesni ir šiltesni vakarai - bus kada pasikrapštyt... :blush:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

: Mano auto 2012-03-10 14:58 #49614

• Vitalijus
  • Vitalijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • Dugnine, spiningas, kartais pludine
  • Žinutės: 1145
  • Gauta padėkų: 1074
Gal kas is kedainieciu gali parekomenduoti koki padoru kebulininka? Pasiulymai iPM
Valium and cherry wine

: Mano auto 2012-03-11 18:29 #49811

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Na va bičiuliai :vooo: kažkada buvau minėjas pasatas tvarkau dėžes salonas užpiltas ir visa kita tai šią savaitę praktiškai praleidau prie jo bet kaip sakant davedžiau aš ji iki galo visas išdžiovinta iščiustinta vietoj automatinės istatėm mechanine viska suvedėm nu žinokit žvėris eina ispudingai tie punpadūzai :good: sako galvos nelaiko ir taip toliau bet jei mašiniuka prižiurėsi tai važiuosi ir važiuosi :joint:
Paskutinis taisymas: 2012-03-11 18:33 nuo Megėjas.
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

: Mano auto 2012-03-11 18:59 #49815

• Dalius. Kaunas
  • Rimtas žvejys
:good: Atliktas sudėtingas darbas, nes man pačiam kažkada teko tvarkyti užpiltą Voyager miniveną su visokiais "pribombasais". Žinau koks tai sunkus darbas gerai sutvarkyti tokią mašiną, nes ją reikią visą išrinkti, ir delsti negali, nes vanduo visur pradeda savo "žaliąją oksidaciją". :cheer: Bajeris buvo su tuo minivenu - tik atvežė, sėdim vakare rūkom, tariamės nuo ko pirma pradėt ardymus... tik fyst ir atsidaro šoninės durys... :hub: po to bagažinė pakilo. :bye: Susižvalgėm tik ir taip nejauku pasidarė - vaiduokliai :joint: savo darbą pradėjo, bet lyg ir per anksti...pasirodo elektronika, gavus vandens, plokštės kontaktus, takelius padengė oksidu ir padavė impulsus į durų valdymo variklius. :) Ilgai teko su ta mašina "žaist". Rodos viską perplovėm w-spiritu, plokštes tirpikliuose nuo žalumos valėm. Kiekvieną pečiuko sklendės varikliuką ardėm, keitėm ir tai po mėnesio pradėjo strigti galinio pečiuko variklis, teko vėl viską ardyt...gerai kad ne priekio, nes ten priėjimas :evil:
Pasate tos elektronikos ne tiek, kiek amerikone, bet skenduolis yra skenduolis...Lengva su jais nebūna.
Paskutinis taisymas: 2012-03-11 19:01 nuo Dalius. Kaunas.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.067 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top