• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Mano auto 2012-01-26 19:49 #42916

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Megėjas parašė:
kad tas senas kompas buvo apsemtas nuo drenažo ir jam pipiets o dėžė tai gera buvo meistrai neapsižiurėjo :angry: dundukai o sena dėžę išmetė :angry:

nu tai reiskias reik i sermeta auto stumt :lol: :lol: ,o jei rimtai ,tai gal kompas ir kitas blogas,kad meta klaidas,arba gal fiskes oksidavesi ir krusa prota,o del dregmes visko galejo but
Paskutinis taisymas: 2012-01-26 19:50 nuo TADZIUS.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Mano auto 2012-01-26 19:55 #42918

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Matai kompo klaida susijusi su apsukom daugiau viskas 100 procentu tiek kompai jau patikrinti tiek fiškės nes dėže jau trečia kart perrinko dėl tu fiškių tai kažkas yra su apsukom tik kas reiks aiškintis nes žmogelis jau tiek pinigų sukišo kad jau būtų europini nusipirkęs nes čia nesijuok tik dar ir anglas ir neperdarytas jei butų perdarytas maždaug jau viskas kaip ir aiškų būtų nafik :angry:
Paskutinis taisymas: 2012-01-26 19:56 nuo Megėjas.

: Mano auto 2012-01-26 19:58 #42919

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Megėjas parašė:
Matai kompo klaida susijusi su apsukom daugiau viskas 100 procentu tiek kompai jau patikrinti tiek fiškės nes dėže jau trečia kart perrinko dėl tu fiškių tai kažkas yra su apsukom tik kas reiks aiškintis nes žmogelis jau tiek pinigų sukišo kad jau būtų europini nusipirkęs nes čia nesijuok tik dar ir anglas ir neperdarytas jei butų perdarytas maždaug jau viskas kaip ir aiškų būtų nafik :angry:
tai iskart sugadintas auto :lol: :lol:

: Mano auto 2012-01-26 19:59 #42920

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
tukas parašė:
gal kas yra susidures? kiek kainuoja mazdaug pakeist pagrindini dirza dyzeliui?
Atmink,kad diržas dar ne viskas :tut: Prie to pačio turi keisti įtempėjo guolį,dar taip vadinamą parazitinį guolį ir dar vandens pompą(jei tokia eina per pagrindinį diržą.)Šiaip tuo pačiu metu keičiasi ir visi filtrai.Salono,oro,kuro.Tai žinoma nėra būtina,bet taip reiktų.Prie to pačio dar ir generatoriaus dirželį turi keisti.Aš tas visas nesąmones jau susipirkęs tik per tą žūklę ar darbą vis nenuvarau pakeisti.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Mano auto 2012-01-26 20:01 #42921

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
dar klausimas būtų su tais pumpadūzais nebuvau susidūręs kai užkuri iš karto turbina švilpia man čia kažkas itartino gan garsiai nes jos darbas prasidėti turėtų nuo 2 aps.o kitaip gal nes papildomas oro paėmėjas yra gal dar čia kas slypi žodžiu aš asmeniškai net nebūčiau pirkęs jo nes bėgęs 400000 št.stovėjęs garantuojų pora metų nes išorėj visas samanom aplipęs ir motoras apsišikęs tiek kad dar valina šiek tiek o taip kas galvoja apie tokį nepatariu :no:

: Mano auto 2012-01-26 20:02 #42923

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Dolcas parašė:
tukas parašė:
gal kas yra susidures? kiek kainuoja mazdaug pakeist pagrindini dirza dyzeliui?
Atmink,kad diržas dar ne viskas :tut: Prie to pačio turi keisti įtempėjo guolį,dar taip vadinamą parazitinį guolį ir dar vandens pompą(jei tokia eina per pagrindinį diržą.)Šiaip tuo pačiu metu keičiasi ir visi filtrai.Salono,oro,kuro.Tai žinoma nėra būtina,bet taip reiktų.Prie to pačio dar ir generatoriaus dirželį turi keisti.Aš tas visas nesąmones jau susipirkęs tik per tą žūklę ar darbą vis nenuvarau pakeisti.

Dolcas,prie ko tie filtrai,gal jie pries kokias 5 stukes keisti,nebent ,tai naujai pirktas auto,tada taip ,reik keist
Jums padėkojo šie nariai: tukas

: Mano auto 2012-01-26 20:04 #42925

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Megejas,ka tu varai,geras masinukas :good: ,mieste ryja,kaip arklys :lol: ,nu uz miesto,tai nieko,kentet galim :lol:

: Mano auto 2012-01-26 20:07 #42926

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
dekui vyriokai uz issakytas mintis :labas: noriu apsidraust ir pasikeist,nes kelione i viena gala virs 1000 km. :ty:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

: Mano auto 2012-01-26 20:10 #42927

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
ryja tai gražiai žinau apie juos bet kai man ji parodė tai ir pasakė kiek mokėjo ir taip su pasididžiavimu pasakė na ką manai galvojau širdys sustos :unsure: tai ir sakau gal tau protas pasimaišė ir kaip ir gal kas rimtai apie ta problema nusimanot :unsure:TADZIUS parašė:
Megejas,ka tu varai,geras masinukas :good: ,mieste ryja,kaip arklys :lol: ,nu uz miesto,tai nieko,kentet galim :lol:

: Mano auto 2012-01-26 20:12 #42928

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
tai jei pats prie variklių nagus prikiši tai gali apsižiūrėti diržą ir matysi patikrinti juk neproblema :bye:tukas parašė:
dekui vyriokai uz issakytas mintis :labas: noriu apsidraust ir pasikeist,nes kelione i viena gala virs 1000 km. :ty:

: Mano auto 2012-01-26 20:14 #42932

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
megejas pasnekesiu ryt su vienu veikeju,jis toki turi,ir panasia problema turejo ,gal ka pasakys

: Mano auto 2012-01-26 20:17 #42933

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
pasikeisiu,dushei ramiau bus :nerd: bl sakiau niekad neimsiu dyzelio ir prisisnekejau! :nu:

: Mano auto 2012-01-26 20:18 #42934

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
tukas parašė:
pasikeisiu,dushei ramiau bus :nerd: bl sakiau niekad neimsiu dyzelio ir prisisnekejau! :nu:

tukai,traktorius :good: :good:

: Mano auto 2012-01-26 20:21 #42935

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 320
  • Gauta padėkų: 78
Tukai, jei pas tave 66kw arba 81kw tai reiks pasikeist dirza, 3guolius, vandens pompa ir itempeja, o jei pumpaduzinis variklis tai eina dirzas, vandens pompa guolis ir itempejas, darbo kaina bent pas mus kedainiuose butu apie 150lt, o jei domina tikslios detaliu kainos sakyk galiu ir jas pasakyt :bye: megejas tu ten nevark su tuo pasatu, su tais automatais visokiu niuansu buna ir pribumbasu, teko ne kart su jais susidurt, daug tu deziu isimta prideta, praeitais metais vien tuos automatus isiminet ir idet tekdavo, o tu buvai pas vidma nulekes tas gal ka patars?
ne viskas kas ryte pakyla yra saule :)

: Mano auto 2012-01-26 20:24 #42940

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
ne ilgai kankintis,tik metus jei oficialiai dirbi,nes ten po metu turi pirkt ju auto su norvegiskais numeriais,o jei pagaus su LT numeriais po metu uz vairo bauda apie 30 000 lt. :nu: o kaina auto ten 4 kart brangiau. draugelis nusipirko ten toyota avensis apie 135 000 lt. suplojo.

: Mano auto 2012-01-26 20:29 #42943

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Matai Dumiukas geras draugas kažkaip gaila bėdoj palikt tos mašinos vaikų tie anglose blyn prisiperka ir dar tėvui atsiunčia o tas vargsta o padėt reikia geras bičas ir tėvas kartu bendru biznių užsiemam žemes stumdom tai ir man procentas byra žodių bandysių aiškintis kas kaip dėkui :bye:

: Mano auto 2012-01-26 20:30 #42944

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
tukas parašė:
ne ilgai kankintis,tik metus jei oficialiai dirbi,nes ten po metu turi pirkt ju auto su norvegiskais numeriais,o jei pagaus su LT numeriais po metu uz vairo bauda apie 30 000 lt. :nu: o kaina auto ten 4 kart brangiau. draugelis nusipirko ten toyota avensis apie 135 000 lt. suplojo.

tai tu pirk lengva,kaip gruzovika,isimi sedynes galines ir kaina lyg per puse krenta

: Mano auto 2012-01-26 20:32 #42945

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Megėjas parašė:
Tadžiau nesvaik :tut: pats keičiau audinei c4 100 diržas 120 rolikai ir darbas 150 ir garantija 100000 štuku tas buvo prieš 4 metus :joint:TADZIUS parašė:
Megėjas parašė:
man regis +- 500 lt. bet čia panašiai žiūrint kur darysi :unsure:
megejas nesvaik,audines ceskes brangiau kainuoja pakeist,o cia bora
Įdomu kur čia tokias garantijas duoda paskirstymo dirželiams, jei naujų auto tik tiek teduoda.

: Mano auto 2012-01-26 20:37 #42947

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
na kai tada keičiau tai tiek ir davė bet man jos nereikalingos nes mašinas vis tiek stumių o kaip jie isipareigojimus vykdo tai nežinau bet raštą buvo išdavę su garantinių čia tas buvo pasikartosiu prieš 4m.Kėdainiuose :unsure:

: Mano auto 2012-01-26 20:39 #42948

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 320
  • Gauta padėkų: 78
jei nori galim kartu galim palekt iki Vidmos, mes gerai sutariam, kaimynai ir siaip geri pazystami, gal ka pamacitu
ne viskas kas ryte pakyla yra saule :)
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.072 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top