• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

: Parduodu 2012-01-05 06:18 #38967

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
nu buna,aisku,gal cia ir uzlenkiau,reiktu vidu masinuko pamatyt ir tada viskas aiaku butu,man tai juokinga.kai pvz nuperki masina 95,o rida170000,o vidus visas nusiseres.beto naujesniu masinu pajungus prie kompo rodo tikra rida
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

: Parduodu 2012-01-05 08:04 #38982

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
buna ,savo kailio patyriau ,brolis tuo reikalu usiima tai atvare mano zmonai masina 99-tu metu kuri buvo pravaziavus tik 100 000 ,na nebent jis mane api......... . cia buvo pries 4 metus
Paskutinis taisymas: 2012-01-05 08:06 nuo saulius67.

: Mano auto 2012-01-05 08:13 #38987

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
ko jus čia vaikai ginčijatės vat žvėri jau pardaviau ;) o už ta bėmsa gaučiau kaip minimum kokias 3,5 štukes ;) kaip sakant eta dėla tehniki bet matau kaip žmogus ja pateikias :no: koks aprašimas jei gaus 1300 -1500 tai bus laimingas :blush: ,bet pagal jo visa skelbima kaip dabar pateiktas kažin ar 1 štuke duočiau :S taip kad žmonės daugiau reikia pamastymo kaip pateikti preke sėkmės pardavime ;) :bye:

: Mano auto 2012-01-05 13:50 #39032

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
tai tu Megejau pasiulik jam 2000 o pats parduosi uz 3500 :hub: ka ne biznis? :unsure: :cheer: juk 1500 ant kelio nesimeto? :lol:
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))

: Mano auto 2012-01-05 14:36 #39045

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
tukas parašė:
tai tu Megejau pasiulik jam 2000 o pats parduosi uz 3500 :hub: ka ne biznis? :unsure: :cheer: juk 1500 ant kelio nesimeto? :lol:
tokie auto ne mano stilius ;) ta prasme nemėgstu automobiliu kurie varomi galu :blush: ir dar reikia atsižvelgt kad žiema jie nepaklausus kaip vasara paprastas palyginimas žiema pardavimuose bmw rasi kiekvienam puslapi o vasara tik kas antrame ar trečiame ;) :joint:

: Mano auto 2012-01-05 15:26 #39059

• Žeimiškis1992
  • Žeimiškis1992 avataras
Megėjas parašė:
tukas parašė:
tokie auto ne mano stilius ;) ta prasme nemėgstu automobiliu kurie varomi galu :blush: ir dar reikia atsižvelgt kad žiema jie nepaklausus kaip vasara paprastas palyginimas žiema pardavimuose bmw rasi kiekvienam puslapi o vasara tik kas antrame ar trečiame ;) :joint:
pirmas dalykas ash jo nekisu niekam, jai niekas nenupirks, tai ash ji po biskeli padarysiu, nes kebulas labai geras jo. paliksiu kaime, ir isleksiu i uk. gryzes planuoju deti 1,8is 103kw variklis, vienetai tik sedanu buna su tokiu varikliu, ir be to kaina tokia vien tik del ta kad baiginejasi, pravarius TA, kaina ir susidomejimas zmoniu ishauktu automatiskai.. tie nemegsta galu varomu auto kurie nera vazineja arba yra tokie flegmatiski kurie reakcijos neturi, nors tokiem visi auto yra beda. ziema tai tik su galu vazineju varomu, ir stabilesnis auto ir valdomas daug smagiau... zmogaus asmeninis reikalas ar pirkti koki vagina ar gyvenimo buda, tai tiek...

: Mano auto 2012-01-05 15:27 #39060

• Žeimiškis1992
  • Žeimiškis1992 avataras
ir nesiruosiu as jo maziau uz 2000lt parduoti uz tiek nieks nepirks pats laikysiuosi sau ;)

: Mano auto 2012-01-05 15:42 #39061

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Žeimiškis1992 parašė:
Megėjas parašė:
tukas parašė:
pirmas dalykas ash jo nekisu niekam, jai niekas nenupirks, tai ash ji po biskeli padarysiu, nes kebulas labai geras jo. paliksiu kaime, ir isleksiu i uk. gryzes planuoju deti 1,8is 103kw variklis, vienetai tik sedanu buna su tokiu varikliu, ir be to kaina tokia vien tik del ta kad baiginejasi, pravarius TA, kaina ir susidomejimas zmoniu ishauktu automatiskai.. tie nemegsta galu varomu auto kurie nera vazineja arba yra tokie flegmatiski kurie reakcijos neturi, nors tokiem visi auto yra beda. ziema tai tik su galu vazineju varomu, ir stabilesnis auto ir valdomas daug smagiau... zmogaus asmeninis reikalas ar pirkti koki vagina ar gyvenimo buda, tai tiek...
Na šiam versle jau nevieną dešimti metų esu manau vaikeli išaugsi iš to amžiaus ir paminėsi mano žodžius o šiai dienai linkiu gero kelio ir būt atidžiam kelį sėmkmės :bye:

: Mano auto 2012-01-05 15:47 #39062

• Žeimiškis1992
  • Žeimiškis1992 avataras
Megėjas parašė:
Žeimiškis1992 parašė:
Megėjas parašė:
tukas parašė:
Na šiam versle jau nevieną dešimti metų esu manau vaikeli išaugsi iš to amžiaus ir paminėsi mano žodžius o šiai dienai linkiu gero kelio ir būt atidžiam kelį sėmkmės :bye:
na kazkiek irgi pirikupinau, turejau ~20 auto poer pusantru metu, tiesiog sita noriu parduoti ir tuo paciu nenoriu, nes gaila.

: Mano auto 2012-01-05 15:51 #39063

• Žeimiškis1992
  • Žeimiškis1992 avataras
Megėjas parašė:
Žeimiškis1992 parašė:
Megėjas parašė:
tukas parašė:
nu seip ne viena pazystu kuris jau yra tikrai metuose ir vis su galu varomu vaziuoja, nes auto tikrai galu varomas kelyja yra stabilesnis ;) ir seip BMW yra gyvenimo budas ;)

: Mano auto 2012-01-05 15:52 #39064

• Kabliukas
  • Kabliukas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Zvejojau fyderiu,dar pludine..atsirado spiningas:)
  • Žinutės: 1038
  • Gauta padėkų: 634
Nu tik nepradekit matuotis,pas kuri ilgesnis :)
Abu :yes: perekupai ,tai gal tuo ir uzbaikim.
Astrus....

: Mano auto 2012-01-05 15:59 #39066

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Kabliukas parašė:
Nu tik nepradekit matuotis,pas kuri ilgesnis :)
Abu :yes: perekupai ,tai gal tuo ir uzbaikim.
Nepergyvenk bičiulį viskas ok ;) tik pasidalinom savo nuomonėm o kai kiekvienas žmogus yra skirtinga asmenybė tai ir turi savo nuomonę ir ją išreiškia tai yra gerai :good:

: Mano auto 2012-01-05 15:59 #39067

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
gyvenimo budas,sutinku,tik ne 1,8motoruku,o kad mssina varoma galu stabilesne,tai cia tik tu taop galvoji,turejau kazkada kregzde,tai nu ir na,gaudziu gaidys buvo,o jieskant iso linkiu sekmes,ir ar verta tokia auto,kad i ja pinigus kist,paauksi suprasi ka dedes sako

: Mano auto 2012-01-05 16:00 #39068

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Jo , pasiginčiojot jūs čia :cheer: .Man tai mašina gera ta , kuri nuveža iš taško A , į tašką B :) Vairuoju virš 20 metų ir važinėjau tiek su rusiškom tiek su užsienietiškom mašinom ir galiu pasakyti , kad visos jos geros jei tik tarpinė tarp sėdynės ir vairo normaliai veikia.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

: Mano auto 2012-01-05 16:09 #39069

• Žeimiškis1992
  • Žeimiškis1992 avataras
TADZIUS parašė:
gyvenimo budas,sutinku,tik ne 1,8motoruku,o kad mssina varoma galu stabilesne,tai cia tik tu taop galvoji,turejau kazkada kregzde,tai nu ir na,gaudziu gaidys buvo,o jieskant iso linkiu sekmes,ir ar verta tokia auto,kad i ja pinigus kist,paauksi suprasi ka dedes sako
priklausomai kokios bukles turejai ;) nu man paciam gruzas su 1,8 bet cia yra ekonomija. o IS tik variklio ieskociau ish kokio dauzto LT nevazineto. nu va ikeliau video ish pavasario, cia bmw kregzde 1,8 85kw ant duju vaziuota pries ta mazda, mazda ta 1,8 taip pat ,bet be duju, manau kaip 1,8 ant duju tai tikrai puikei. bet po to du variklius pakeiciau ir ishkisau taip pat su uzkaltu varikliu i panevezi i mazda 626 94m 1,8 hecbeka kure pardaviau 2750lt ;)

: Mano auto 2012-01-05 16:15 #39070

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
Dolcas parašė:
Jo , pasiginčiojot jūs čia :cheer: .Man tai mašina gera ta , kuri nuveža iš taško A , į tašką B :) Vairuoju virš 20 metų ir važinėjau tiek su rusiškom tiek su užsienietiškom mašinom ir galiu pasakyti , kad visos jos geros jei tik tarpinė tarp sėdynės ir vairo normaliai veikia.
Tai kad labai trumpas atstumas is tasko A i taska B.Man reikalinga tokia kuri veza is tasko A i taska Z.O kas liecia del stabilumo,tai cia reikia ziureti kaip sutvarkyta vaziuokle,ar visi vienodai veikia amortikai,ar vienodai nusedusios spiruokles ir pats svarbiausias ar vienodai oro padangose.O kad galu varoma masina yra minkstesne tai cia faktas.

: Mano auto 2012-01-05 16:18 #39071

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
ne nu tu duodi,is tavo rssto ir nusimanymo apie bmw,matau koks tu ekonomistas,jei taip tai pasakyk,koks variklis ekomomiskiausias 1,6 ar 1,8 ar 2,0,o beto ir kalbejau apie iso varikliuka,o ne apie visa masina,ir aplamai reiks ir kardana keist ir galini tilta ir deze,zinau,nes xebrike taip keite vienam

: Mano auto 2012-01-05 16:44 #39082

• Žeimiškis1992
  • Žeimiškis1992 avataras
TADZIUS parašė:
ne nu tu duodi,is tavo rssto ir nusimanymo apie bmw,matau koks tu ekonomistas,jei taip tai pasakyk,koks variklis ekomomiskiausias 1,6 ar 1,8 ar 2,0,o beto ir kalbejau apie iso varikliuka,o ne apie visa masina,ir aplamai reiks ir kardana keist ir galini tilta ir deze,zinau,nes xebrike taip keite vienam
nebent dejo i chuliganke, nes kregzdes nuo 1.6-18 dezes nesiskyre tai ir visa kita atitinka, nes ne viena diena duomiuosi tai. apskritai 320i bmw vaziuoja taip pat kaip ir 1.8is tik kuro sanaudos skiresi labai, o traukimas nelabai. 320 turejau tai ji maziausei ime 10, o su 1.8is tilpdavau i 8 drasei, nors toks pats vazevimas buvo ;) dabar sakyk kuo dezes skyres nuo 1.8 paprasto ir 1.8is, dezes yra VIENODOS kaip ir KARDANAS ir REDUKTORIUS!
Paskutinis taisymas: 2012-01-05 16:45 nuo Žeimiškis1992.

: Mano auto 2012-01-05 16:49 #39087

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
chebra jus neisikertat ar 1L. ar 5L.manau svarbiausia yra tarpinė tarp sėdinės ir vairo ir labai svarbus dalykas kas ta tarpine valdo didžioji galva ar mažoji kai pamato kelkrašti miniaką

: Mano auto 2012-01-05 16:52 #39088

• tukas
  • tukas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 868
  • Gauta padėkų: 484
0 man tai BMW 730 E32 kebule pati ekonomiskiausia ir plauki kaip su laivu ir i Vilniu sulakstydavau uz 150 lt ant duju turejau dvi tokias ir buvau patenkintas!!!
Kaip sakama OT Y DO... tur viskas but :-)))
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.079 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top