• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Mano auto

Mano auto 2013-04-06 00:06 #84569

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Na jei jau apie auto tai ir aš nuo savęs dadėsiu,tik apie šios dienos mano pirkinį :P

auto.plius.lt/skelbimai/peugeot-807-2-2-l-vienaturis-2003-dyzelinas-2674555.html

Auto,aišku ne pati jauniausia,bet man iš po 4 golfo :good: vietos jame :yes: varikliukas įkeltas iš 607 pežiuko iš žinomo asmens,o prabėgas 154000km,prieš pirkdamas teh kontrolinę prasivariau uhhhhh :clap: ;pora lempučių pakeisti ir valytuvą vieną :cheer: .tas 2.2 problematiškas tik su purkštukų išėmimu,o daugiau kaip ir pas visas auto-žodžiu į :fishing: patys tie nagai.
Paskutinis taisymas: 2013-04-06 00:07 nuo donatasx3.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Mano auto 2013-04-06 00:20 #84570

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
:clap: :good: oho, Donatai, bet čia jau pusė mūsų chebrytės į tavo bolidą tilps. :ty: Piežiukas tokio dydžio kaip Grand Voyager ko gero. :hub: Jaučiu po golfo, reiks šturmano, kol kampus išimsi? :uj: Ale, užtat dantys nebarškės. :good: Sveikinu. :cooll:
:unsure: kaži, koks paskutinis valst. numerio skaičiuks? :blush: ;) :drink: :drink:
Paskutinis taisymas: 2013-04-06 00:22 nuo Dalius. Kaunas.
Jums padėkojo šie nariai: donatasx3

Mano auto 2013-04-06 00:25 #84571

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
Dalius. Kaunas parašė:
:clap: :good: oho, Donatai, bet čia jau pusė mūsų chebrytės į tavo bolidą tilps. :ty: Piežiukas tokio dydžio kaip Grand Voyager ko gero. :hub: Jaučiu po golfo, reiks šturmano, kol kampus išimsi? :uj: Ale, užtat dantys nebarškės. :good: Sveikinu. :unsure: kaži, kokie tie galiniai valst. numeriukai? :blush: ;) :drink: :drink:

Daliuk,šiandien nespėjau prie regitros dasibrauti,nes teh 5 val pralaukiau,o rytoj tai jau bus valstybiniai :cheer: na auto modelis 807,tai manau ir numeriukas toks bus :lol: ,o jei dėl paskutinio skaičiaus,kaip suprantu :lol: ,tai ne bėda,arba karšio meete,arba kai pas mus į Balskus atlėksit,va tada jau ir :daina:
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Mano auto 2013-04-06 00:38 #84572

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
;) Na, ne problema su tais numeriais, bus vienu mažiau ar daugiau :drink: Svarbu, kad ratai suktųsi ir po mašina nereiktų meistrams gulėt, ko ir linkiu. :good: Brač, smagu važiuotiems...jau noriu ir aš ratų...reiks užsiimt,kai sniegs nutirps. :bye: :zip: Labanakt.
Jums padėkojo šie nariai: donatasx3

Mano auto 2013-04-06 05:55 #84573

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
jo pasiskaicius,kai kuriu ale profu komentarus,tai :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: ,opelis pagal vaziuokle neuzmusama masina,isskyrus stabilizatoriaus traukutes reik keist ,2 litru sitas dyzeliukas stovi netgi kiek zinau saab modeliuose,kad 2.2litro stovi tai tikrai,Siurblio elektros remonats kainuoja nuo 300-700,o tai nepasakyciau,kad daxuje (BEJE SITOS ASTROS IURBLYS PRIES PUSMETI BERODS REMONTUOTAS)privalumas,kad nereik kaitaliot dirzo,nes vietoj paskyrstymo dirzo turi but grandine .bet seippatiko stano pastebejimas del kainu :lol: :lol: :lol: :lol: visai,visai nesiskiore,nu nebent keli tukstantukai ievriku :hub:

jo visos masinos sudas iskyrus......

nu sako,kad vokieciai gamina masinas,o prie to pacio is neturejimo ka veikt OPELIUS :lol: :lol: :lol: ,bet musu seima perejus prie opeliu ir nesigailim,pvz pas tevuka tojota,tai jau dizei fize,o masinukui tik 5 metukai

pvz savo zafyrai per 4 o gaL daugiau metu is vaziuokles keiciau tik viena sarnyra ir viena vairo traukes antgali,o zinant,kad vazineju po kauna,su lyginama su marsu,sakyciau tai mizeris

Mano auto 2013-04-06 08:23 #84576

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 284
  • Gauta padėkų: 168
Megėjas parašė:
Na Simka galiu tau pasiūlyt geresni varijanta :unsure: galima ir lizingų ;)

auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-2-2-l-universalas-2007-dyzelinas-2853878.html?mano_skelbimas

sita masiniuke kur man tenka vazineti greit mirs :cheer:

Mano auto 2013-04-06 08:30 #84578

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Jo,kaip visada aleprezidentas pavarys kaip visada ant kitų :unsure: na o profas ar ne profas čia jums spręst pagal svo išprusimo lygi ;) buvo klausimas atsakiau nes turiu pažįstama kuris drožia tokį tai ir žinau jų pagrindinęs bėdas ;) ir pats esu kelias turėjas (Jei domins Simka galėsiu telefona duot jis tau smulkiau papasakos vžiuoja kelis metus su ja ) ir niekam neperšu savo nuomonės ;) aš bent jau pasakiau į ką atkreipt dėmesį o neblevyzgoju ne kai kurie kad varyk pirk ir nesuk galvos ;)
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas, Dolcas

Mano auto 2013-04-06 08:32 #84579

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Iš tikro, tai labai daug kas reiškia kas prieš tai važinėjo, kaip važinėjo, kaip prižiūrėjo.Pažįstu vieną pedantą, kurio mašinytė 20 metų senumo, o atrodo kaip išriedėjus iš salono.Tiesa, jis su ja į metus gal 10 kartų išvažiuoja :cheer: , bet iš tokio galima būtų užsimerkus pirkti, nes viskas prižiūrėta iki menkiausio varžtelio.Deja, Lietuvoje tokių mažai.Nors aš savo auto iš techninės pusės prižiūriu, bet vidui :( , teks sušilus orui kaip reikiant padirbėti.O nenaujo auto pirkimas tai taip, čia jau loterija, nesvarbu kokia markė.Ta pati Dacia gali ilgiau laikyti už kokią Toyotą.Daug kas priklausys nuo žmogaus.
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Mano auto 2013-04-06 08:33 #84580

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
simka parašė:
Megėjas parašė:

auto.plius.lt/skelbimai/toyota-avensis-2-2-l-universalas-2007-dyzelinas-2853878.html?mano_skelbimas

Aš pajuokavau Simka ;) beja šitas opelis yra man užkliuvęs su savo gan žemoka kaina anksčiau jis žinok daugiau ar mažiau pardavinėjamas internete kažkur mėnesį tad buki atidus geros mašinos ilgai neužsibūna.
Paskutinis taisymas: 2013-04-06 08:33 nuo Megėjas.

Mano auto 2013-04-06 08:34 #84581

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
DROZIU TOKI VARIKLI 5 METAI IR BEDU NETURIU ,SYSTRA TOKIA DROZE TIK NE KARAVANA N METU IR BEDU NERA

Mano auto 2013-04-06 08:37 #84582

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
sita masina pardavineja mano draugas. Taip ja ankstesnis savininkas pardavinejo daug brangiau, bet jis buvo skolingas mano draugeliuj stuka euru tai teko atsisveikinti su astrike :cheer:
Paskutinis taisymas: 2013-04-06 08:37 nuo simka.

Mano auto 2013-04-06 08:43 #84585

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Šiaip ne veltui sakoma."Sėdžiu namie, pietūs valgau ir girdžiu, kaip kartu su manim rūdys mano opeliu užkandžiauja."Kad jos labai sėkmingai pūna, tai tikrai(nešneku apie naujesnes).
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Mano auto 2013-04-06 08:44 #84587

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Na bet Simka ar gaila 50 lt. a taip a taip TA baigesi bandyk prieš pirkdamas nuvaryt TA ir žinosi ir apsidraudęs būsi ką imi,bent vizualiai o varikli ir užmeti aki garas neina ir t.t. eiliniai dalykai.

Mano auto 2013-04-06 08:44 #84588

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Dolcas parašė:
Šiaip ne veltui sakoma."Sėdžiu namie, pietūs valgau ir girdžiu, kaip kartu su manim rūdys mano opeliu užkandžiauja."Kad jos labai sėkmingai pūna, tai tikrai(nešneku apie naujesnes).

dolcai,o tipo kitos masinos nepuva ?

Mano auto 2013-04-06 08:45 #84589

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
Dolcas parašė:

Daliau pamirš tuos dalykus jau apie opelius ;)

Mano auto 2013-04-06 08:45 #84590

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Na tai čiupk ją, jei tau patiko. ;) Pamėginsi, nepatiks - parduosi. :unsure: :bye:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Mano auto 2013-04-06 08:46 #84592

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
simka parašė:
sita masina pardavineja mano draugas. Taip ja ankstesnis savininkas pardavinejo daug brangiau, bet jis buvo skolingas mano draugeliuj stuka euru tai teko atsisveikinti su astrike :cheer:

ka tu ta sudina masina ziuri,va del galios ir kilovatu F1 imk,o del prabangos bentli

Mano auto 2013-04-06 08:47 #84594

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Arutis parašė:
Na tai čiupk ją, jei tau patiko. ;) Pamėginsi, nepatiks - parduosi. :unsure: :bye:

va gerai Arunas sako :good: :good:

Mano auto 2013-04-06 08:49 #84595

• simka
  • simka avataras
  • Pradedantysis
Kas liecia masinu rida tai galiu pasakyti kad daugelio lietuvoje pardavinejamu masinu rida atsukta maziausiai 80000. Pirkom vienu metu dvi Opel Vectras 2005 metu, abi buvo pirktos is savininku olandijoje vienos rida 260000 kitos 270000. O paskaicius skelbimus lietuvoje daugelio tokiu metu rida buvo 180000-190000.

Mano auto 2013-04-06 08:51 #84598

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Megėjas parašė:
simka parašė:
Megėjas parašė:

Aš pajuokavau Simka ;) beja šitas opelis yra man užkliuvęs su savo gan žemoka kaina anksčiau jis žinok daugiau ar mažiau pardavinėjamas internete kažkur mėnesį tad buki atidus geros mašinos ilgai neužsibūna.
O užsibūna dėl paprastų priežasčių. Dėl didelės ridos ir dėl to kad važinėta LT. Būtu ji gryžusi iš fricų senai nebebūtų :cha: . Toks jau to lietuvio požiūris :lol:
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.050 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top