Šios dainos pirmi žodžiai beveik tapo mūsų saito bet kurio meet'o, ir sukurto klipo pabaigos akcentu.
Man HIPERBOLĖ - JĖGA, todėl - Aš dar dainuosiu...
Na manau zodis- Nirvana, ne tik man, bet ir daugumai kitu asocijuojasi su skandalinga, daug ka pakeitusia muzikos pasaulyje, grunge stiliaus pradininke, grupe, nei su budizmu, kuriame sis zodelis reikstu atbudima.
Nors jau kita savaitgali, per velykas, balandzio 8d (oficiali deklaruojama data, taciau pagal visus kitus saltinius reali mirties data balandzio 5d) sukaks 18metu, kai muzikos pasaulis ir milijonai gerbeju, neteko Nirvanos lyderio, vokalisto Kurt Cobain. Nors is esmes, kas domisi sia grupe ir paciu Kurt'u, kas gerai moka angliskai ir klausosi jo dainu tekstu, supranta, jog viskas sio atlikejo kuryboje kuriama is skausmo, pagiezos, nusivylimo, jog Kurt'as buvo stipriai depresuojanti persona, kur visa tai atsispindi jo kuriniuose. Sunkus charakteris, sunki paauglyste..kiekvienas turi problemu, taciau tikrai ne kiekvienas savo problemas sugeba isreiksti tokia forma ir palikti dalele saves visam pasauliui. Tad kartais tikrai yra malonu paklausyti jo dainu, pasiskaityti biografija. Turbut ir didziausias Nirvanos skeptikas, turi megstama daina ar bent jau paniuniuoja girdedami albuma nirvana- mtv unplugged in new york