Tai ko tu nori, girinuk, prancūzas vynelį, taurę brendžio ir laiko ją visą vakarą..

bo reik kalbint dielcus visokius, damai rodyt, kad sparną rėži. Nėra kaip įmušt, o rus liaudis

pirma įmuša, po to tik "bazaras i vsio takoje", ko tuščiai atsidarinėt dūšią.

O tiek įliuobus rytas tai jau ne per rūką. Va, ir ranka pati ieško gėrimuko, nes per metrą nieks nepaeina. Kai randa, vsio

duotum luitą aukso, kažin ar mainytų. Nu, yra ir Lietuvoj to gėrimo galiūnų. Buvau patekęs į kompaniją - dirbo šalia chebrytė garažuos. Susipažinimui nutarėm pasidaryti

Ateina vyrai - ūgio pagal 2 metrus, kiekvienoj rankoj po 0,7. Mes irgi panašiai - po 0,5

brač, sakau gal per daug būt..."nipirgyvenk, žiūrėk, kad tik netrūktų...bet turim, jeigu ką...

" Blyn, amen,

pagalvojau...koma garantuota.

Įpusėjus šventei, mūsiškiai jau sunkiai taikė į sakinių kokybę, bet laikėmės ir net bandė kai kas gudraut - "po pusę"...Man taip nesigauna tai ėmiau lygiai...

staiga įvyko lūžis.

Kontrolė dingo...

prisimenu kad grįžo anie iš garažo su rankom užimtom iš naujo...

ir

Kambarys apsivertė prabudus, o mano "kompiuteris" galvojau tuoj tuoj nutruks nuo kaklo.

Ligoniams net reanimacijoj ko gero rojus, ką teko man patirt tą dieną. Tai, jei paxmielui dar porcija tokia, tuomet galima suprast prancūzą.

Būkit sveiki, brolyčiai.