• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 14:15 #27360

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Pribrendo.Oi kaip pribrendo.Tinklapis atrodo jaunas,o kiek priešų.Dėl ko?Net pasakyti sunku.Kiekvienas esame individai ir kiekvienas norime save išsireikšti.Nenoriu sureikšminti kiekvieno konkrečiai,bet pagalvokime apie mus visus.Kodėl mes čia?Ko mums čia reikia?Kodėl taip ir ne anaip?Yra tų tinklapių žvejams sukurta daugelis,bet mes ČIA.Kodėl?Jei Jūs skaitote mano rašliavą,tai dar vienas klausimas kodėl Jūs čia?Atsakymas paprastas-Jums čia patinka.Taip ir patiks.Čia niekas niekada nelinki blogio ir niekada stengsis Jūsų neįskaudinti,kol Jūs patys savyje tai neatrasite.Kodėl aš čia?O kur man dar?Pažįstų daugelį žvejų,žmonių,bet bendrauti per atstumą nėra taip paprasta.Jūs pasakysit ADMINAS kaltas ir tt.Atsakysiu jums paprastai,koks skirtumas,koks adminas,be MŪSŲ ŽVEJŲ? Bet koks adminas yra riebus nulis.Noriu pasakyti,kad žvejams nesvarbu tinklapio pavadinimas ir nesvarbu kas jam vadovauja,mums svarbiau tarpusavio bendravimas.Aš ŽMOGUS.Ir JŪS ŽMONĖS.Ginčuose gimsta tiesa.Man apmaudu skaityti,kai kiti savo nepasitenkinimą išreiškia su nepagarba kitam asmeniui.Nejau taip sunku susilaikyti?Klystame mes visi.Pasižiūrėkime į save iš šalies.Tai dar sykį įrodo,kokie mes netobuli.Pagieža,pyktis,pavydas žmogų varo į neviltį,o kodėl Mes tai turime išreikšti?Ogi todėl,kad kažkas randasi aukščiau Mūsų nei norėtųsi.Pabaigai norėčiau pasakyti,kad kiekvienas save išreiškiame kaip sugebame,bet nepamirškime,kad čia lankosi tiek vaikai,tiek suaugusieji,todėl reikia laikytis tolerancijos,suprantamumo vieni kitiems.Nesvarbu ar Jūs vaikas,ar senjoras,bet šis tinklapis remiasi draugiškumu ir supratimu vienas kitam.Vaikai,gyvenkime draugiškai :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: baubas, mekas, EdisJ

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 14:17 #27361

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
a kak skazal, vo :good: :clap:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 14:38 #27364

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Ale tikras Maironis :clap:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 14:47 #27366

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
joo,turi ir tokia gysla,netik paparacint :joint:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 17:52 #27397

• Grafas
  • Grafas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 209
  • Gauta padėkų: 122
chrustik parašė:
dainiuška parašė:
Jau čia kaip meksikietiškas serialas - tas tam parašė, anam pasakė, trečiam perdavė :zip: Kada muilo operos pabaiga? :hub:

Tą laišką gavom visi, kas domėjosi Meistru.
NENUSISNEKEK :tut:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 18:02 #27398

• Grafas
  • Grafas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 209
  • Gauta padėkų: 122
Nu ir kurvu lizdas cia chrustik .......... ryt sukursiu savo mazeikiu vandenis grafovardu :vooo: :clap: :good: :cha: :cha: :cha: :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 18:05 #27399

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
grafas viskas gerai nesik .. cia,bet Meistras pats prase ji isvis istrint,tai automatiskai issitryne ir jo sukurtos temos ir visi komentarai,gaila aisku mazeikiu temos,todel gali kurt ,kad ir dabar,delto manau niekas nepyks :good:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 18:59 #27404

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Grafas parašė:
Nu ir kurvu lizdas cia chrustik .......... ryt sukursiu savo mazeikiu vandenis grafovardu :vooo: :clap: :good: :cha: :cha: :cha: :cha:
Nesupratau?
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 19:25 #27408

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
chrustik parašė:
Grafas parašė:
Nesupratau?

ko cia nesuprast - uz keiskmazodzius ispejimas arba bananas :cha: , o jei rimtai tai zmogus pasigedo Mazeikiu vandenu temos, tik biski pereborscyl aisku su pasisakymais....
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 19:36 #27410

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 980
  • Gauta padėkų: 1332
O tai idomu Meistras sugris kada pieno ar kraujo puta :P ar cia bananai amziams subinej kyso :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 20:12 #27416

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
matau reiks vaikai man ysikist :joint: ,keikiates spjaudotes ar blet kulturos pamoku neturejot , :evil: del kokio tai meistro as menesi laiko normaliai pabendraut su jumis negaliu,ko cia ant to meistro taip pykstat ,isvijom ir pamirsom,o jis juokiasi kad va koki aziotaza sukeliau ,gal dar metus mane mines,amunjakas kazkoks :kkk: .tai gal sakau pamirstam viska ir toliau bendraujam be isteriju ir pan,kaip sakai Grafas,turbut susitarem, :good: .taip kad vaikai gyvenkim ne vakar o siandiena,ir labai malonu kad visas bendravimas vyktu be jokiu aroganciju,o narmalia zvejuku kalba bl,,nu ir prirasiau as cia :joint
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 20:30 #27419

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Kas čia jums abiems su Dolcu, Girinuk? :clap: Nu, Dolcas, tai rami dūšia, pratrūko, nu bet tu tai dėėjai. :good: Privarei, vos ne A4 formato lapą, bet svarbiausia kaip teisingai. :cooll: Nu, jo sureikšminom per daug tą meistriuką. eina jis š...kt. Per didelė garbė žmogeliukui, kad tokie debatai dėl jo vyktų...tpfu į jo pusę, :cha: , jei jis čia bangas drįsta kelt. Ištintas iš visur, kaip ciuckis išvarytas ir vsio. Jo atminty nebėra, vadinas ir šnekos nereik jo tema vest. Siuntinėja visokias žinutes iš ano saito...nu ir trinkit jas, jų darbas toks niekingas mus destabilizuot. :tut: Gyvenam sau, o ne jiems. Susitelkiam, susivienijam ir nesiveliam į tokias diskusijas daugiau. :vooo:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 20:42 #27421

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
juk sakiau be keiksmazodziu ,o cia s,,,kt :uj: ,tai kad Daliuks jau uzkniso ,kiek vienoj temoj zodis meistras ,jai tiek meistro gerbeju ,lai sukuria nauja tema MEISTRAS ir ten rasineja apie ta psichopata,gaila man jo zmonos , :zip:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 20:48 #27423

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
girinis37 parašė:
juk sakiau be keiksmazodziu ,o cia s,,,kt :uj: ,tai kad Daliuks jau uzkniso ,kiek vienoj temoj zodis meistras ,jai tiek meistro gerbeju ,lai sukuri
a nauja tema MEISTRAS ir ten rasineja apie ta psichopata,gaila man jo zmonos , :zip:

Aik gult neprastaburni
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 20:50 #27425

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
einu jau nes ryt Purviskiu bala anksti noreciau pajamt,ir nerek cia ant manes,jau pamirsai kaip begai nuo manes su savo saika :ikio:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 20:51 #27426

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Gerai tik, Dievs :cha: keiktis mat jis man neleis...atsirado kultūra jomajo Lietuvos... ;) pats savo va ką tik Metų Kalboje nusikeikei... :uj: a gal dievs gali? A? :evil: O tą nevidoną pamirštam. Jau dabar jam bananas kaip gerai pasakė Pelekas "kyyšo" ilgam. Lai anam saite linksmina mūsų brolius. A jo :tut: žmonos negailėk, negailėk. Namie tokie būna kačiukai... :hub:
Paskutinis taisymas: 2011-08-21 20:53 nuo Dalius. Kaunas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-21 22:34 #27427

• dumiukas
  • dumiukas avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 320
  • Gauta padėkų: 78
nu vyrai reikia man biski informacijos ar patarimu nu vienu zodziu kuo daugiau tuo geriau :) planuojam kast pruda 5aru kazkur gal kas yra susidure su kasybom ir galit patart reik tokiam leidimu projektu ir t.t ar nereik, kokios mazdaug kainos kasimo ir gal zinot kas kedainiuose usijiema tokiais darbais arba nuomoja ekskavatoriu tinkanti tokiom kasybom, turim ekskovatorininka ir turim ekskovatoriu bet turbut jis bus per slabnas tokiam darbui tai reik rimtesnio, nu supratot apie ka as cia reik man kuo daugiau info apie viska :) :ty:
ne viskas kas ryte pakyla yra saule :)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-22 04:27 #27431

• nerijus
  • nerijus avataras
  • Rimtas žvejys
  • žveju netampama o gimstama
  • Žinutės: 1025
  • Gauta padėkų: 467
labas litras pabudome ir kelkemes :fishinggg: :bye:
vakar kibo ir kibs ritoi...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-22 05:13 #27433

• Vaidas48
  • Vaidas48 avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Jochaidi..... pabego.
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 193
dumiukas parašė:
nu vyrai reikia man biski informacijos ar patarimu nu vienu zodziu kuo daugiau tuo geriau :) planuojam kast pruda 5aru kazkur gal kas yra susidure su kasybom ir galit patart reik tokiam leidimu projektu ir t.t ar nereik, kokios mazdaug kainos kasimo ir gal zinot kas kedainiuose usijiema tokiais darbais arba nuomoja ekskavatoriu tinkanti tokiom kasybom, turim ekskovatorininka ir turim ekskovatoriu bet turbut jis bus per slabnas tokiam darbui tai reik rimtesnio, nu supratot apie ka as cia reik man kuo daugiau info apie viska :) :ty:
Sveikas,as pernai pavasari kasiau dvieju aru.Man kase su slaitiniu eskavatorium,skustis negaliu.I gyli gali iskasti iki 6 m.Uz ara ima iki 120 lt.Iki 10 aru leidimo nereikia.Jei sudomino parasyk sms atsiusiu nr.Mano nr 8-672-00758.
Jums padėkojo šie nariai: dumiukas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-22 11:18 #27454

• Pelekas
  • Pelekas avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 980
  • Gauta padėkų: 1332
nerijus parašė:
labas litras pabudome ir kelkemes :fishinggg: :bye:

Ne, pabudome ir keikimes :cooll:
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.247 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top