• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 12:30 #3053

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
Čebas parašė:
be sansu iki meeto :D jau siandien pese paruosta veztis ir stintom paaukoti :ice:
pasisekė stintom :lol: daug šansų likti nepagautom :balius:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 13:34 #3055

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Dolcas rašė:

Kažkaip įdomiai jūsų žūklės rezultatai.O ką kitų tvenkinių nėra kaip tik minija,gal kiti ir kitur pagavo

Pastebėjau ir aš kad žinios apie žūklės rezultatus rašomi tik iš Minijos. O juk žvejojate ne vien Minijoje bet ir ežeruose tvenkiniuose, upėse :cha: . Kurkit naujas temas, joms skirtose vietose ir aprašykit savo žūklės rezultatus iš kitų vandens telkinių :good: . Juk tikrai pagaunate ir tikrai visiems būtų įdomu sužinoti kaip kimba kitur. :clap:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 14:26 #3059

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
nu sakiau kad neislaikys :uj: :uj: :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 19:31 #3086

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
  • Kojas nukares svajojau nakcia
  • Žinutės: 2720
  • Gauta padėkų: 2231
Labai jau skaniai susivalge siandien pagauta stinta :) tad ryt bandysiu strumuoti poligona :ice:
Tikrame žvejy slypi vaikas, kuris mėgsta žaisti.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 19:44 #3092

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Na atrodo viskas susitvarkė.Nebūna namų be dūmų.Iš tikro tai žmonės visoj Lietuvoj gaudo o dabar tik Mingė ir marios.Na šaunu,kad žmonės ten žvejoja,bet man pvz.dėl kuojų lėkti 250km.tikrai nesinori juo labiau kad ir vidury Lietuvos panašios kimba.Kas kita liečia dėl stintų,čia jau nieko nepadarysi,tik gaila kad nei sykio nesu jų gaudęs,o draugų tokių neturiu kurie parodytų kaip ir kur o važiuot ant durniaus tai patys suprantat :unsure:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 19:52 #3099

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
Dolcas parašė:
Na atrodo viskas susitvarkė.Nebūna namų be dūmų.Iš tikro tai žmonės visoj Lietuvoj gaudo o dabar tik Mingė ir marios.Na šaunu,kad žmonės ten žvejoja,bet man pvz.dėl kuojų lėkti 250km.tikrai nesinori juo labiau kad ir vidury Lietuvos panašios kimba.Kas kita liečia dėl stintų,čia jau nieko nepadarysi,tik gaila kad nei sykio nesu jų gaudęs,o draugų tokių neturiu kurie parodytų kaip ir kur o važiuot ant durniaus tai patys suprantat :unsure:
Na zinok, ka galiu pasakyti, kad ir siandien, draugas 4 pagavo ,nors aplink mane eketes greziojo, as pagavau desimt kart daugiau.viena valanda gali stinta eiti, kad nespeji suktis..paskui gali visa diena buti stilius. pats zinai kaip su zvejyba yra ;) o siaip, jei tik turi noro, tai gali su draugais susiorganizuoti ekipaza, o kur ir kaip, pamacysiu ;) ispudingiausia buna per nakti,jei tik oras normalus buna. ryt imesiu foto kaip atrodo gyvenimas ant ledo. kas su palapinem, su sviesomis, sedi po kelias paras. be to, toki kelia nuvaziavus, galima keleta valandu skirti ir aplankyti nida, pasivaikscioti ten ne tik vasara kai pilna zmoniu, bet ir ziema..

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 20:13 #3100

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Jei tik Čebai sumastysiu būtinai su tavimi susisieksiu nes man tos žuvies nafik reik man tik pats procesas,o šiaip tikrai įdomu būtų stintą pagaudyti,bent jau motinai džiaugsmas būtų nes mes patys namuose žuvies nevalgom,nors ir žvejoju kiekvieną laisvą akimirką.Motina dažnai ant manęs rėkia kam paleidinėju žuvį,bet kai pasakau kiek ant kuro ir įrangos išleidžiu ir kad už tuos pinigus kiekvieną dieną lašišą valgytų,tai apsiramina,nors piktumą vis tiek ant manęs laiko o man pofik.Jei tik ledas bus ir stintos daugiau pasirodys pranešk,būtinai atvarysiu.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 20:18 #3101

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
Dolcas parašė:
Jei tik Čebai sumastysiu būtinai su tavimi susisieksiu nes man tos žuvies nafik reik man tik pats procesas,o šiaip tikrai įdomu būtų stintą pagaudyti,bent jau motinai džiaugsmas būtų nes mes patys namuose žuvies nevalgom,nors ir žvejoju kiekvieną laisvą akimirką.Motina dažnai ant manęs rėkia kam paleidinėju žuvį,bet kai pasakau kiek ant kuro ir įrangos išleidžiu ir kad už tuos pinigus kiekvieną dieną lašišą valgytų,tai apsiramina,nors piktumą vis tiek ant manęs laiko o man pofik.Jei tik ledas bus ir stintos daugiau pasirodys pranešk,būtinai atvarysiu.
Stinta yra stinta ;) kazkada buvo sodyboje katinas, kuris net virtos zuvies neesdavo...viena karta palikau kuprine su stinta..tai jis sugebejo ilysti i kuprine ir visa sviezia stinta suede :lol: o siaip as zuvies ir nlb megejas, bet stinta..uj kaip skanu buna gryzus sviezia pasikepti ir kaip cipsus sutriauksti prie :alus: ir su gera draugu kompanija :balius:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 20:23 #3102

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Čebai nemink ant mazoliaus kalbėdamas apie stintas kaip čipsus prie alaus. Mano silpna širdis gali neatlaikyti šios pagundos....Žiauriai skanu. :uj:
Viskas, einu alaus skardine atsidaryti... nors ir be stintos :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 20:29 #3103

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
AudriusM parašė:
Čebai nemink ant mazoliaus kalbėdamas apie stintas kaip čipsus prie alaus. Mano silpna širdis gali neatlaikyti šios pagundos....Žiauriai skanu. :uj:
:cha: as jau stinta suvalgiau ir aluti isgeriau :uj: ryt jei iseis bus dar stintos.. siaip dabar berasant pasistojo klausimas, kazi kokia zuviene iseitu is stintos :unsure:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 20:32 #3104

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
AudriusM parašė:
Na manau kažkas prisikalbėjo,paimsim,susitarsim ir nuvarysim ir man vienodai koks ten jo ūgis užtat aš greitai bėgu :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 20:38 #3105

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Išgėrus alaučio pasistojo toks techninis klausimas :lol: . Internetu galima siusti nuotraukas filmus muzika, ar ne laikas ispresti technine problema su Čebo keptų stintų persiuntimu internetu man :cooll: Taigi Čebai nors pora atsiūsk, kol skardinėje dar turiu laučio :cooll:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 20:51 #3107

• Čebas
  • Čebas avataras
  • Moderatorius
AudriusM parašė:
Išgėrus alaučio pasistojo toks techninis klausimas :lol: . Internetu galima siusti nuotraukas filmus muzika, ar ne laikas ispresti technine problema su Čebo keptų stintų persiuntimu internetu man :cooll: Taigi Čebai nors pora atsiūsk, kol skardinėje dar turiu laučio :cooll:
siandien tai jau neimanoma, nes visos stintos sutriausktos :cha: siulau pas mane i svecius atlekti...tada i stintu siusti nereiks, ir :alus: kartu atsigertume :)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-08 20:52 #3108

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
AudriusM parašė:
siunta ateina per 48 val. taip kad gali baigt gert tą alutį :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-09 09:42 #3133

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Nesulaukiau Čebo stintu :cha: , teks lipti ant stogo ir sniego sluoksni ploninti :P

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-09 10:08 #3135

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
AudriusM parašė:
Nesulaukiau Čebo stintu :cha: , teks lipti ant stogo ir sniego sluoksni ploninti :P
Matyt kurjeris bus visas Čebo stinteles sukirtęs...;)Čia iš širdgėlos ant stogo tave "patraukė"?
Audriau, tai kad atodrėkis...palei kraštą kastuvu tik sujudink ir...priimk stoikę "Smirno". :cooll: Kepurę tik tipo "sombrero" užsidėk. Mačiau turi kolekcijoj. :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-09 10:40 #3138

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Tai kad pas mane Daliau tik viena namo puse su staciu stogo slaitu, o kitoje puseje yra sujungtos dvi buvusios verandos po vienu stogu. Ten nuolydis labai mazas. Noriu to ar ne bet tenka kasti. Na jau puse nukrapsciau. Svarbiausia paciam nenusikrapštyti žemyn, nes tada meeto man jau nereiketu :P

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-09 10:53 #3139

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
O tu Audriau pagalvę pasidėk apačioj, kad ir nepataikysi ant jos nukristi, bet vis drasiau ant stogo, kai žinai kad apsauga yra :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-09 11:36 #3143

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Va ėmiau ir nenukritau, net pagalvių nereikėji :cha: tik dabar kur sniego kalnus dėti. Jau iki langų :unsure: Gal kam reikia. Papigiai parduodu :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-01-09 12:08 #3144

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Nepergyvenk, dienom, bent savaitėlę rodo +,sumažės greitai. Iš vėgėlių gryžęs buvau ragatkę įsmeigęs,įšalo, apsigo , nesimatė, dabar jau žiūriu galiukas kyšo. taip kad gali net į šaldiklį sniego prisminimui pasidėti :lol:
Paskutinis taisymas: 2011-01-09 12:09 nuo baubas.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.067 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top