• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-15 19:09 #26568

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Man vakar dar kinkos truputi drebėjo ir labai jau buvo lanksčios per kelėnus :blush: :lol: o šiandieną net saulė akyse šviesti pradėjo. Gyvensiu :uj: :vooo:
Paskutinis taisymas: 2011-08-15 19:10 nuo AudriusM.
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-16 08:46 #26591

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
Labas dienas. Visi gyvi visi sveiki - net ir Kupstas gyvas gryzo namo :lol:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-16 14:32 #26632

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Atsidarau tinklapį,o ten viskas žaliuoja.Nutariau neskaityti,o einu medžiagą montuoti,o tai kai kas ramybės neduoda :cha: Galėčiau ir aš padainuoti KAIP MAN SUNKU.................. :lol:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-16 17:02 #26643

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Kokie visi ramūs po šamų žūklės :zip: Net pati populiariausia tema "blevyzgos" tyli jau kelinta valanda :cha: Visi tikriausiai laukia Dolco remportažo :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-16 17:07 #26646

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Baik tu Audriau,visi po narkomanu sventes,oi tai yra po zoliniu pavarge :cha: :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 05:24 #26721

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
Nu Jūs čia ir prirašėt. Pusdienį tik nebuvau, dabar visą pusdienį darbe gausiu skaityti :uj:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 06:17 #26729

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Iškilo ir man klausimas į kurį dar niekas netsakė :unsure: Susitikimas iš foto matosi kad :good: :good: :good: Sauliaus67 vėliava(spėju ta mėlyna jo kūrinys)super, o koks čia "proto bokštas" (juokauju) pakabino šalia tą juodą piratų skudurą :lalk: Abejoju ar tai forumiečių bendras sprendimas, o gal aš ko nesupratau, bet man atrodo jei ten ne vieta nes ji net į kolektyvo vėliavą nepanaši :lol: Daugiau negadinkite vaizdo :no: :no: :no:
Gerai, gana pliurpti - einu gydytis sveikatą :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-08-17 06:18 nuo nėra.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 07:33 #26733

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
jei ka tai ir tu buvai,uz ta piratu veleva,o ta virsutine,pasidarem mes su ziupka,tai ka i tai atsakysi,o uz ta pirato veleva,tamsta tamsta sauliui toreso butelaiti skoloingas :cha: vargo saulius,niekam neuzkliuvo,tik tau vienam,negrazu kazkaip :tut:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 07:33 #26734

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
SIGUTIS parašė:
Iškilo ir man klausimas į kurį dar niekas netsakė :unsure: Susitikimas iš foto matosi kad :good: :good: :good: Sauliaus67 vėliava(spėju ta mėlyna jo kūrinys)super, o koks čia "proto bokštas" (juokauju) pakabino šalia tą juodą piratų skudurą :lalk: Abejoju ar tai forumiečių bendras sprendimas, o gal aš ko nesupratau, bet man atrodo jei ten ne vieta nes ji net į kolektyvo vėliavą nepanaši :lol: Daugiau negadinkite vaizdo :no: :no: :no:
Gerai, gana pliurpti - einu gydytis sveikatą :bye:
siguti tas kaip tu isireiskei juodas skuduras piratu ir ira visu nuspresta veliava ,melinas fonas ir baltas logotipas ir nereik cia apsimest kvaileliu na nebent tave jau skleroze ziaurei uzpuole tai ira nuo to vaistu :cha: ir prasau neatsakik i sia blevyzga nes niekam neidomu
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, TADZIUS, simka

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 08:11 #26738

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
Kas dėl vėliavų tai pirmoji (ziuokos ir tadziaus), joje nėra tinklapio atributikos. Vėliava turi sudaryti fonas ir logotipas viskas. Plius 99 procentai, kad jūsų vėliavos visas paveiksliukas yra skolintas ir kažkur naudojamas. Tai dar viena priežastis, kodėl negalima būtų jos viešai rodyti. Reikia nustatyti vieną vėliavą amžiams, juk Lietuva neturi dvejų vėliavu. Sauliaus vėliava labai gera, ir logotipas ir viskas, tik ar neturėjo fonas baltas būt, o logotipas juodas? Bet šiaip šaunuolis, pasakei, kad padarysi ir padarei, dabar visi turim lenkti žemai galvą :ty: :uj: :good:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 08:22 #26739

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
TADZIUS parašė:
jei ka tai ir tu buvai,uz ta piratu veleva,o ta virsutine,pasidarem mes su ziupka,tai ka i tai atsakysi,o uz ta pirato veleva,tamsta tamsta sauliui toreso butelaiti skoloingas :cha: vargo saulius,niekam neuzkliuvo,tik tau vienam,negrazu kazkaip :tut:

Aš turiu mintyje, kad jei taip tada melsva priimtina dėl fono, o juoda dėl minties..Tik tą melsvą kaip rašo Crustikas reikia kiek patobulinti nebent arba juodai suteikti melsvą foną ir bus :good: O juodą spalvą kas sukūrė tikrai nepamąstė - sorry :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-08-17 08:28 nuo nėra.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 08:32 #26741

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
ten ne juoda.o melyna,ir ji forumieciu sprendimas omelsva sukure ziupka

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 09:16 #26742

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
chrustik parašė:
Kas dėl vėliavų tai pirmoji (ziuokos ir tadziaus), joje nėra tinklapio atributikos. Vėliava turi sudaryti fonas ir logotipas viskas. Plius 99 procentai, kad jūsų vėliavos visas paveiksliukas yra skolintas ir kažkur naudojamas. Tai dar viena priežastis, kodėl negalima būtų jos viešai rodyti. Reikia nustatyti vieną vėliavą amžiams, juk Lietuva neturi dvejų vėliavu. Sauliaus vėliava labai gera, ir logotipas ir viskas, tik ar neturėjo fonas baltas būt, o logotipas juodas? Bet šiaip šaunuolis, pasakei, kad padarysi ir padarei, dabar visi turim lenkti žemai galvą :ty: :uj: :good:

Nelabai suprantu Chrustik pacio - patis sugalvojot, kad veliava melynam fone baltas uzrasas, dabar kalbi, kad uzrasas geriau but melynas o fonas baltas - taip kaip ja but galima rodyt viesumoj jei visai neatitiktu spalvos logotipo (tinklapi vienaip veliavoj kitaip) Lietuvos veliavos nieks nekabina raudona spalva i virsu, o musu su Tadzium kurinys yra ne veliava (jei jau negali but veliava), o paveiksliukas reklamuojantis tinklapi, o kadangi mes visi esame viesi asmenys tai apsisiaute tikrai galim ja naudoti kaip skarele. :cha:
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)
Jums padėkojo šie nariai: saulius67

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 09:21 #26743

• chrustik
  • chrustik avataras
  • Administratorius
  • Forumo technikas
  • Žinutės: 3552
  • Gauta padėkų: 1756
ZIUPKA parašė:
chrustik parašė:

Nelabai suprantu Chrustik pacio - patis sugalvojot, kad veliava melynam fone baltas uzrasas, dabar kalbi, kad uzrasas geriau but melynas o fonas baltas - taip kaip ja but galima rodyt viesumoj jei visai neatitiktu spalvos logotipo (tinklapi vienaip veliavoj kitaip) Lietuvos veliavos nieks nekabina raudona spalva i virsu, o musu su Tadzium kurinys yra ne veliava (jei jau negali but veliava), o paveiksliukas reklamuojantis tinklapi, o kadangi mes visi esame viesi asmenys tai apsisiaute tikrai galim ja naudoti kaip skarele. :cha:
Logotipai daromi png formatu, jų spalvas galima derintis prie fonų. Aš nesakau, kad vėliava bloga, kurią padarė Saulius, anaiptol. Tačiau ar nebūtų gražiau žiūrėjasi, su apkeistom spalvom. Viskas gerai, nereikia iš to daryti problemos. Vėliava gera. :ikio:
Visada duokit žmonėms antrą šansą ir niekada trečio!

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 09:37 #26746

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Viskas gerai su ta veliava :yes:
Jums padėkojo šie nariai: saulius67

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 09:40 #26747

• Dalius. Kaunas
  • Dalius. Kaunas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2242
  • Gauta padėkų: 1456
Brolyčiai, :cooll: mano nuomone, ne vėliavoje yra esmė, o kas po ja stovi... :) O spalvos, na šviesesnis fonas nuotraukose gal kiek geriau žiūrisi, bet Sauliaus, kiek prisimenu, balsavom, kad būt tamsesnis fonas, kad nesiteptų taip greit... nu,:cheer: svarbu ne žydras. Tai žmogus ir padarė tamsiai mėlyną. Nu, ir liuks. :good: Ačiū jam ir ranką bučiuokit :present: o Taduks kaip Meet'ų griovėjas... :kkk: :oo: blyn, kūrėjas, žodis ne tas įlindo...pilnai turi teisę savo "veidą" :nerd: virš masių išsikelt. Jau gal nesipjaus tos vėliavos...svarbu būtų jas kam kelt. :10: Sigučiui - foto objektyvas nėra toks tobulas kaip akis, todėl tamsiai mėlyna nuotraukoje tampa juoda. :blush: Reikėjo dalyvaut meet'e ir nebūtų čia dabar jokių debatų ir piratų. :cha:
Jums padėkojo šie nariai: AudriusM, TADZIUS, saulius67

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 14:01 #26754

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Kas dažniau fotografuojate ar filmuojate,turėtumėte žinoti,kad prieš šviesą objektyvas iškraipo spalvas,nes kaip bebūtų,tai ne žmogaus akis.Viskas su ta spalva gerai,o kadangi buvo fotografuota prieš šviesą(kitaip nebuvo galimybės)tai ir gavosi vėliava tamsaus atspalvio.Žinoma ji nėra šviesi,bet tikrai labai gražiai ir dailiai padaryta.Kas liečia dėl kitos vėliavos,ar kaip ten ją pavadinsime,niekas neuždraus jos pasigaminti.Gal paveiksliukas ir matytas,bet užrašas tai KIBKIT.LT.Na nežinau,ko jūs čia jūs norite rietis,bet nematau tikslo.Saulius padarė vėliavą pagal mūsų norus ir tai yra :good: Pabandykit patys padaryti,kam netinka ir turėsit savo pagal savo norus.Kadangi aš jas mačiau natūroj,viskas pagal mane tvarkoje.Be to,pas piratus irgi Vėliava o ne skarelė vadinosi :ikio: :cheer:
Jums padėkojo šie nariai: TADZIUS

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 15:03 #26757

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
Aš vėliau irgi pamaniau, kad gali būti ir spalvos kiek iškreiptos nes naturaliai nemačiau.Taigi abiejų Dalių pastabos tikslios :good: Na, o vėliava aišku turi būti kaip sako adminas priartinta maksimum prie mūsų logtopo ar kaip jis ten.Kita vertus Ziupka irgi sako, kad tai dar ne vėliava, o tiesiog toks jų sukurtas produktas.Na nematau bėdos - yra viena, reikės padarysime tokią kokia turėtų būti iš tikro.Visgi tai pirmas blynas.Čia tikrai niekas nesirieja, o tik diskutuoja.Manau nuomones tegul kaip šį karto mano ir klaidingas, bet rašyti ir reikšti juk galima.Na, o Toresas tikrai nepabėgs.Tiesiog išlaikytas skanesnis bus.Sauliau67, manau esam suaugę ir diskusijų metu tikrai problemų nesudarysime.Tiesiog kaip minėjo ne vienas iš mūsų tos nuotraukos truputį suklaidino, o virtualus bendravimas irgi ne tiesioginis dialogas natur......Manau viskas gerai :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 15:30 #26761

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius

Nelabai matau prie ko čia kibti.Gal vėliava apačioje galėjo būti šiek tiek šviesesnė,bet tikrai ji nėra juoda,be to,buvo sušlapusi,tai žinoma dar patamsėjo.Tikrai natūroj atrodo :good: Ziupkos vėliava daug šviesesnė,bet ir žaismingesnė.Man tai jos abi gražios ir gerai pagamintos.Vienintelis dalykas,tai nėra logotipo,bet į temą atitinka.Žuvis,užrašai.Gal kaip Mode sako paveiksliukas ir skolintas,bet aš to nežinau,nes nemačiau.Kaip bebūtų,abi vėliavos reklamuoja tinklapį :) Be to,abi vėliavos juk ir kainavo,kas beje už jas nieko neprašė.
Paskutinis taisymas: 2011-08-17 15:31 nuo Dolcas.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-08-17 15:30 #26762

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Na va, - vakarienė suvartota, griebiu spiningėlį ir Nemunan. Pabraidysiu pavalkiosiu mikriuką, gal kas ims ir susigundys ;) :f: :bye:

P.s Kol neišėjau galėtumėt ko nors palinkėt :cha:

Ups. Per skubėjima ne toje temoje buvau parašes :P :blush: :lol: . Teks tikriausiai eit žvejot be palinkėjimų :S :bye:
Paskutinis taisymas: 2011-08-17 15:36 nuo AudriusM.
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.218 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top