Sveiki ligoniai čia aš dar naujokas noriu ir aš pasidalinti savo įspūdžiais.Susiruošiau šiandien pavelkiauti o karštis baisinis pats pietų metas velkiauju niekas net nepriplaukia pažiūrėti kas čia per žioplys valtyje sėdi

.Pradėjo siutas imti nutariau palei krantus pasiblaškyti mepsa pamėtyti rezultatas iškart pora šaudyklių

jau linksmiau užsidėjau guminuka trečiu metimu užkirtau tikrai kažką rimto iškart nuo kranto į gyli tai tas velnias mane tampė gal pusvalandį vėliau šiaip ne taip prisikėliau prie valties ogi karalius šamas pats nepatikėjau nežinau kiek galėjo sveti bet manyčiau kokiu 10kg.kaip nieko į valtį deja neikėliau paskutiniu momentu atitrūko tiesiog kabliukas isitiesino

beja vanduo buvo skaidrus tad teko dar kelis mažesnius matyti ant dugno echalotas tai pogi juos rodė.Nusivyliau juodai

nutariau plaukt link namų ogi žiūriu kažkas žolėse daužosi užteko keliu metimu jaučiu mase kitam gale ir vėl į gylį na bet jau judesiai kitokie po 10 min.jau valtyje

nežinojau kas do žuvis pasirodo šalvis kuris svėrė 3.90 kg.turiu nuotrauka tik nežinau kaip įkelti gal vėliau pavyks,tai tokie įspūdžiai iš šiandienos žvejybas ryt varysiu ant lynų.
Taip kad nei žvyno nei uodegos jums

.