Dolcas parašė:
Meistras parašė:
Dolcas parašė:
girinis37 parašė:
a kak skazal

,maladec Daliuks,pastatyk y vieta nepraustaburnius,matai as dirbu tai negaliu gazdint savo atvaziavimais ir savaitiniais baliais pas tuos nepraustaburnius

Aš Girini tik noriu,kad visi gyentume draugiškai.Piktumai,rietenos prie gero nepriveda.Suprantama,kad visiems geras nebūsi,bet kitą kartą verta ir patylėti
Tai va Dolcai imena gyvenkime draugiškai, pasižiūrėk kiek aš rašiau , kad gyvenam draugiškai, deja galiu taippat tiesiai pasakyti , kad administracija, o būtent Chrustikas žiauriai sėdi man ant sprando ir jis tik jis skleidžia nesutarimo bangas tarp mano minčių, todėl dabar jau jūs teiskit ir tildykit mane, patys kažkada pabėgot iš tinklapio kuris neatsižvelgė į jūsų nuomonę, tai lygiai taspats šūdas dabar vyksta susikūrėt savo tinklapį ir tik savo rato žmonių mintis toliarojat ir gerbiat, deja visiškai nepykstu ir darkarta sakau mane čia traukia tik draugai, o ne administracijos politika, eilini kartą užgaunat mano ambicijas, patys pabėgot nuo vilko , kad vilkais taptumėt, ne visi žinoma

Na ne visur spėju

Aš tik noriu pasakyti,kad jokiam tinklapyje anksčiau nebuvau

Bitėje esu,bet ten aš nesuprantu jų mąstymo,nes ten vien pavydas ir pagieža,o jei galvoji,kad aš šiam tinklapyje būnu dėl to,kad pažįstų Chrustiką asmeniškai,tai labai klysti.Tinklapis nuo asmens nepriklauso.Paprasčiausiai man čia patinka,mane supranta.Pasakyk Meistras atvirai,ar tu bitėje nebuvai nesuprastas?Duodu 100proc.kad taip.O jūs su Chrustiku be reikalo pykstatės,juk nėra būtinybės ir nematau tikslo,kad viena nuotrauka tiek nesantarvės paskleistų.Mes ne tokių nuotraukų dar įkeliam,be to jau buvo šnekėta,kad be tokių vaizdų tinklapis yra neįmanomas.
Dolcai sakau atvirai, Bitėje aš tik pasisakau Žemaitijos vandenų temoje , jai rasi kažkur kitose temose mano komentarų išgersiu 200 gramų dektinės

, beto atsakau atvirai , kad nesantaika kilo dar prieš meetą Bubliose ir iki šios dienos niekas nesikeičia , o kad jums sunku suprasti tai ir sakau kad yra žmogus dviems veidais , asmeninemis žinutemis šneką vieną , prie jūsu akių dedasi nekaltu avinėliu, todel nepyk aš prieš tave nieko neturiu , bet netoliarosiu savo ižeidinėjimu ir ginsiuos kol turiu kojas ir rankas , o jai reikės atvažiuosiu ir į snukį duosiu, todėl baikim kalbas nes jūs nesuprasite kol asmeninės žinutės nebus viešos, ar dabar aišku visiems kodė nesuprantate, na tai puiku gyvenam toliau, aš viską užmiršau ir einu ruoštis žūklei , reportažai bus tol kol mane užsimanes neišmes viešpats , viskas jokiu komentarų

Ne nu Mestrai tu apsimetinėji kvailiu, ar esi toks? Tu man parodyk vietą, kur aš tave įžeidžiau, tu paviešink visas mano asmenines žinutes, nes nusišneki juodai. Darželyje vaikai protingesni, nei tu su savo nesamonėm. Aš tau nei žodžio nesakau, o tu čia šokinėji, kaip nesakysiu kas.