Dolcas parašė:
aras parašė:
Apie "Žibalo" pilstymą pagalvojau, gal ir netikusi mintis
Gali Aras nesiteisinti.Jei žmogus norės pakenkti ar pripilti kerasos,tai taip ir padarys.Man pavyzdžiui neįdomus būtų tas puslapis,o dabar kas yra parašyta,viską perskaitau.O kad daugelis šį tinklapį tik skaito ir randa naudingos info,tai akivaizdu.Po vieno mano aprašymo apie Bublių telkinio su ešeriais,plaukiojau kitą dieną tose pačiose vietose.Priplaukęs kitas žvejys ir pamatęs mane,sušuko:"Juk čia tu,iš forumo".Pasirodo perskaitęs reportažą neatsilaikė ir atlėkė pabandyti.Matosi,kad šiame tinklapyje informaciją vertina ir priima teigiamai,todėl,kad čia nėra "sakė,girdėjau".Geriausi reportažai būna iliustruoti nuotraukomis.Gal kiti ir nenori dalintis informacija,kad tipo kiti išgaudys,bet man giliai dzin.Kas skirta man,tą aš ir pagausiu,kaip sakoma kiekvienam savas grybas.
Tas pats ir pas mane. Po reportažiukų apie Nemuna žvejų gerokai padaugėjo ir ką ??/ Retai kuris kažką pagavo o pabande nusispjovė ir daugiau neatvažiuoja. Geras Dolcai pasakymas. Kas skirta man tą ir pagausiu

Pas mane iš vis specifinė žvejyba ir nežinant labai tiksliai vietų dugno ir tt. rezultatų nebus. Man atrodo Tadzius su Ziupka jau įsitikino. Ten kur atrodo turėtų kibti net neverta bandytio kitur kur visai neįpatinga atrodo vieta ir visi ją praeina pro šalį pasirodo reikia gerai pašukuoti irliksi ne tuščias. Tad visai negasdina manes tai kad parašysiu kur ir ką pagavau.
O kad yra daug tokių kurie tik skaito ir nesiregistruoja taip pat nieko blogo. Daug blogiau būtų jei niekas net nesidomėtų,niekas neskaitytų, neiškotų info ir tt. Tada jau būtų negerai. O dabar jų valia ir visus manau vienodai reikia gerbti. Prisijunges ar ne, registruotas ar ne. Juk registruotų taip pat labai daug (salyginai) turime, o rašančių mažiau kaip per pusę, bet jie su mumis jie dalyvauja tinklalapio veikloje, domisi, skaito ir yra kažkur šalia mūsų tik gal truputi tylesni nei mes balbatūnai

Tas pats ir su svečiais. Jie ir skaito ir domisi kas vyksta tinklapyje, tad ir jie kažkur visai šalia mūsų visų. O kad nesiregistruoja tai nebūtina manau registruotis tam kad tyliai paskaitinėti, rasti info ir tt.Tokia jų valia ir ją reikia gerbti.
Mano manymu visi vienodai verti pagarbos registruoti ar ne kurie lankotės kurie kartu su mumis. Visi esate