• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-11 03:57 #22607

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
Smagu, gražu, šaunu :yes: Lietuvaičiai pademonstravo gražų krepšinį :sokis: Žiūrėjau visas varžybas - jausmas tikrai smagus ir nepakartojamas :bye:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-11 19:00 #22689

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
Nu ir orelis sendien, saule is koju verte.Jauciu bus skvalas,ko tai vejukas pakilo stiprus ir kazkokie juodi debesukai dangumi plaukia,beto girdet kaip kazkas armatura i vagonus krauna :cheer: nu turetu biski duot lietucio,bent gaiviau butu :cooll:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-11 19:16 #22694

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 576
  • Gauta padėkų: 417
Pas mane kilo mintis. Manau tinklapyje naršo ir daugiau neprisiregisravusių svečių. Manau temoje galima sukurti "Svečių knyga" kurioje užklydę lankytojai paliktų atsiliepimus ar komentarus apie tinklapį. Gal tai tinklapiui duotų kokios naudos. Kokia Jūsų nuomonė :unsure: :yes: :no:
8-)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-11 23:21 #22706

• ZIUPKA
  • ZIUPKA avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • SPYGA TAUKUOTA:D
  • Žinutės: 961
  • Gauta padėkų: 575
aras parašė:
Pas mane kilo mintis. Manau tinklapyje naršo ir daugiau neprisiregisravusių svečių. Manau temoje galima sukurti "Svečių knyga" kurioje užklydę lankytojai paliktų atsiliepimus ar komentarus apie tinklapį. Gal tai tinklapiui duotų kokios naudos. Kokia Jūsų nuomonė :unsure: :yes: :no:

MANAU LABAI PUIKI MINTIS :yes: :yes: , ka kiti mano???, manau kad gerai but tokia mintis kur galetu pasisakyt anonimai(neprisiregistrave dalyviai).
Kibo ir kibs - jei zvejosi:)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 03:16 #22707

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Manau nieko gero tik tie anonimai gali buti ir savi kurie papils zibalo i ugni o gali buti ir is kitu portalu mus sukirsins ir juoksis , jiems bus ydomu skaititi musu rietenas.
Jums padėkojo šie nariai: chrustik, aras

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 03:22 #22708

• fox
  • fox avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
  • Žinutės: 521
  • Gauta padėkų: 257
Isvarau prie juros gal ir iSventaja pasiimsiu keturiuke gal nueisim prie Sventosios upelio su vaiku pazvejoti.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 04:44 #22715

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
Meistras parašė:
Dėl anoniminių manau ir nieko gero , bus dar vienos blevyzgų skyrius, manau kam patinka šis tinklapis tas nepatingės prisiregistruoti :)
Pritariu, prisiregistruot nėra sudėtinga, kam slėptis... :good:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 04:53 #22716

• Lydeka
  • Lydeka avataras
  • Moderatorius
  • Žinutės: 2333
  • Gauta padėkų: 940
fox parašė:
Isvarau prie juros gal ir iSventaja pasiimsiu keturiuke gal nueisim prie Sventosios upelio su vaiku pazvejoti.

Anksti ryte nevalytame uoste gali gerų Lynų, Karosų pagauti. Mepamiršk pasiimti graibštą, nes kitaip rimtesnės žuvies neiškelsi ant betoninio pylimo. Gali kruopų įsidėt, karosai mėgsta. Šiaip tai masalas kurūzas su dziku :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 06:26 #22720

• nėra
  • nėra avataras
  • User is blocked
  • Žinutės: 3485
  • Gauta padėkų: 622
fox parašė:
Manau nieko gero tik tie anonimai gali buti ir savi kurie papils zibalo i ugni o gali buti ir is kitu portalu mus sukirsins ir juoksis , jiems bus ydomu skaititi musu rietenas.

Visiškai pritariu - kam daryti dar vienas blevyzgas.Kuo mažiau potemių tuo lengviau ir papraščiau.Kas nori gali ir dabar "atsiliepimus" į blevyzgas rašyti :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 06:31 #22721

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6131
  • Gauta padėkų: 8980
Ne vienas man pažįstamas žvejukas čia taip pat lankosi skaito ieško info ir tt, bet nesiregistruoja. Yra kaip yra bet gerai ir tai, kad lankosi, kad nepraeina pro šalį. Manau, kad vis tiek vienas kitas neiškentes prisiregistruos ;) :lol: Kiek pasitaiko žvejojant susitikti nepažįstamų žvejų tai beveik visi jau yra ne kartą čia lankesi ir tinklapį žino :good:
Vadinasi einam teisinga linkme :blush: ;)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 09:59 #22738

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Apie "Žibalo" pilstymą pagalvojau, gal ir netikusi mintis
8-)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 10:51 #22743

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
aras parašė:
Gali Aras nesiteisinti.Jei žmogus norės pakenkti ar pripilti kerasos,tai taip ir padarys.Man pavyzdžiui neįdomus būtų tas puslapis,o dabar kas yra parašyta,viską perskaitau.O kad daugelis šį tinklapį tik skaito ir randa naudingos info,tai akivaizdu.Po vieno mano aprašymo apie Bublių telkinio su ešeriais,plaukiojau kitą dieną tose pačiose vietose.Priplaukęs kitas žvejys ir pamatęs mane,sušuko:"Juk čia tu,iš forumo".Pasirodo perskaitęs reportažą neatsilaikė ir atlėkė pabandyti.Matosi,kad šiame tinklapyje informaciją vertina ir priima teigiamai,todėl,kad čia nėra "sakė,girdėjau".Geriausi reportažai būna iliustruoti nuotraukomis.Gal kiti ir nenori dalintis informacija,kad tipo kiti išgaudys,bet man giliai dzin.Kas skirta man,tą aš ir pagausiu,kaip sakoma kiekvienam savas grybas.
Žvejoju,nes nemoku dirbti
Jums padėkojo šie nariai: aras

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 13:43 #22752

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Dolcas parašė:
aras parašė:
Gali Aras nesiteisinti.Jei žmogus norės pakenkti ar pripilti kerasos,tai taip ir padarys.Man pavyzdžiui neįdomus būtų tas puslapis,o dabar kas yra parašyta,viską perskaitau.O kad daugelis šį tinklapį tik skaito ir randa naudingos info,tai akivaizdu.Po vieno mano aprašymo apie Bublių telkinio su ešeriais,plaukiojau kitą dieną tose pačiose vietose.Priplaukęs kitas žvejys ir pamatęs mane,sušuko:"Juk čia tu,iš forumo".Pasirodo perskaitęs reportažą neatsilaikė ir atlėkė pabandyti.Matosi,kad šiame tinklapyje informaciją vertina ir priima teigiamai,todėl,kad čia nėra "sakė,girdėjau".Geriausi reportažai būna iliustruoti nuotraukomis.Gal kiti ir nenori dalintis informacija,kad tipo kiti išgaudys,bet man giliai dzin.Kas skirta man,tą aš ir pagausiu,kaip sakoma kiekvienam savas grybas.

Tas pats ir pas mane. Po reportažiukų apie Nemuna žvejų gerokai padaugėjo ir ką ??/ Retai kuris kažką pagavo o pabande nusispjovė ir daugiau neatvažiuoja. Geras Dolcai pasakymas. Kas skirta man tą ir pagausiu :good: Pas mane iš vis specifinė žvejyba ir nežinant labai tiksliai vietų dugno ir tt. rezultatų nebus. Man atrodo Tadzius su Ziupka jau įsitikino. Ten kur atrodo turėtų kibti net neverta bandytio kitur kur visai neįpatinga atrodo vieta ir visi ją praeina pro šalį pasirodo reikia gerai pašukuoti irliksi ne tuščias. Tad visai negasdina manes tai kad parašysiu kur ir ką pagavau.
O kad yra daug tokių kurie tik skaito ir nesiregistruoja taip pat nieko blogo. Daug blogiau būtų jei niekas net nesidomėtų,niekas neskaitytų, neiškotų info ir tt. Tada jau būtų negerai. O dabar jų valia ir visus manau vienodai reikia gerbti. Prisijunges ar ne, registruotas ar ne. Juk registruotų taip pat labai daug (salyginai) turime, o rašančių mažiau kaip per pusę, bet jie su mumis jie dalyvauja tinklalapio veikloje, domisi, skaito ir yra kažkur šalia mūsų tik gal truputi tylesni nei mes balbatūnai :blush: :P :lol: Tas pats ir su svečiais. Jie ir skaito ir domisi kas vyksta tinklapyje, tad ir jie kažkur visai šalia mūsų visų. O kad nesiregistruoja tai nebūtina manau registruotis tam kad tyliai paskaitinėti, rasti info ir tt.Tokia jų valia ir ją reikia gerbti.
Mano manymu visi vienodai verti pagarbos registruoti ar ne kurie lankotės kurie kartu su mumis. Visi esate :good:
Jums padėkojo šie nariai: ZIUPKA, aras

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 16:17 #22764

• aras
  • aras avataras
  • Mėgstantis pažvejoti
Audriau, rašai šventą tiesą. Kai gyvenau Plungėje prie užtvankos, vietinių vadinama "Plungės jūra" žvejodavau ne mažiau kaip 3 kartus per savaitę. Ežero reljefas buvo atmintinai išmoktas. Žinojau kur sėklius, duobės, povandeniniai skardžiai... kur žvejyba tinkama plūdinei, kur spiningavimui, kur ungurių praėjimo vietos... Ir nemanau, kad kuris žvejodamas pirmą kartą šiame vandens telkinyje būtų apgaudęs.Buvau sukųręs posakį; kiek pašarų, tiek žuvies. Pašarų ypatingų irgi nereikėdavo, užtekdavo prisišutint perlinių kruopų, kokių džiuvėsų, dribsnių ir :good: Taip pat juokas ima kai žvejoji su kolegomis ir kokį gerą pusvalandį nekimba, tuoj prasideda pasiūlymai pakeisti ežerą, vietoj to , kad paeksperimentuoti tam pačiam.
8-)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 17:42 #22768

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Žvejojant nemune spiningu tenka daug braidyti tad Nemunas kartais netikžuveliokais apdovanoja bet ir radybomis :clap:
Skelbiu aukciona :uj: surastiems Nemune masalams :good: . Kai kurie jau "gero" išlaikymo,trys iš jų su lydekų dantų žymėmis :good: :f: .(vadinasi tikrai kibūs) Paskubėkite, nes kaina kyla kas minutę :uj: .

Paskutinis taisymas: 2011-07-12 17:42 nuo AudriusM.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 17:47 #22770

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Iš tų masalų tik vienas tikrai vertas dėmesio,tai Nr.10,nes tai meps aglia longet,tikrai superinis masalas :yes: .Deja nepirksiu :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 17:54 #22772

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Gaila nei vieno mano nera :cheer: Audriau,o tu pajieskok,gal mano rasi tose sakose,jei rasi tai tau juos dovanoju :lol:
tik nebandyk ju pardavineti,juk visai dar nauji :lol:,o kur 1ir 2 dingo galvakabliai,daug uz juos negausi,juk ne komplekte :cooll:
Paskutinis taisymas: 2011-07-12 18:18 nuo AudriusM.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 18:18 #22775

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
TADZIUS parašė:
Gaila nei vieno mano nera :cheer: Audriau,o tu pajieskok,gal mano rasi tose sakose,jei rasi tai tau juos dovanoju :lol:
tik nebandyk ju pardavineti,juk visai dar nauji :lol:,o kur 1ir 2 dingo galvakabliai,daug uz juos negausi,juk ne komplekte :cooll:

O tie radiniai nr 1 ir 2 patys brangiausi nes sugebėjo net kabliai nurūdyti vadinasi laaaabi ilgo išlaikymo :lol:

Na ant to krūmo nei tavo nei savo masaliukų neradau nes vanduo pakiles ir niekaip ten nenubristi, bet kai nubrisiu tai mano arsenalas pasipildys labai ženkliai :cha: :lol:
Paskutinis taisymas: 2011-07-12 18:21 nuo AudriusM.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 18:28 #22777

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
Nu kad guminukai su laiku verte igauna,tai nezinojau,zinojau,tik du dalykus,kas su laiku igauna verte,
1 tai vynas
2 tai vyras :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2011-07-12 18:44 #22779

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
AudriusM parašė:
Žvejojant nemune spiningu tenka daug braidyti tad Nemunas kartais netikžuveliokais apdovanoja bet ir radybomis :clap:
Skelbiu aukciona :uj: surastiems Nemune masalams :good: . Kai kurie jau "gero" išlaikymo,trys iš jų su lydekų dantų žymėmis :good: :f: .(vadinasi tikrai kibūs) Paskubėkite, nes kaina kyla kas minutę :uj: .

4 tumerio savininka pazystu,reikes manau ispirkt jai nebrangia kastuos
Moderatoriai: Lydeka, Dolcas, Čebas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.220 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top