Sveiki, trumpai apie išvyką į Šventają (nu ne tokia ji ten šventa atrodo.
Sekadienis, skubu į priekį
Pakeliui, prieš Palangos oro uostą, kažkoks idiotas bandė kažką lenkti ir kaktomuša susidūrė su priešpriešais važiavusiu kitu auto. Pasekmes turbūt girdėjote per TV ar radiją. Nufotkinau tik vieną, nes vairavau ir kitos nespėjau.
Na toliau apžiūrėjau išplautus milijonus, Šventosios uoste. Įdomu koks kaušas sugalvojo pilti iškastą smėlį ten kur bangos jį plauna atgal į krantą, dar didesnis kaušas tą projektą pasirašė, matyt abiem užteko. Deje Baltija KYŠIO nepriėmė, ir iškastą Šventosios vagos smėlį grąžino atgal. Vandens santakoje su Baltijos Jūra tik iki kelių.
Bevaikščiodamas po Šventają pamačiau štai ką
Pamaniau, kad sutikau pažįstamą,

bet už vairo Modesto nebuvo

Mode, kam paskolinai savo auto
Oras nuo sekmadienio iki trečiadienio buvo nelabai tikęs nei poilsiui, nei žvejybai. Lietaus nei lašo, Saulutės šiek tiek, gal ir pakankamai, jei ne vėjas, kuris kartais net smėlį pustė. Pailsėti buvo galima
Dukra šeria gulbes
Na ir pabaigai, blevyzgose apie laimikius. Buvau ant molo, kabaliojosi plekšnytės, byčiokai, ešeriukai, pagavau vieną gyvavedę vėgėlytę.
Na o tie kas netingėjo, ar kam sveikata leido ryte anksti atsikelti, apleistame Šventosios uoste pagavo karosų, lynų. Karosai apie 500-600 gramų, kuriuos aš mačiau, Lynus pasvėriau kuriuos pagavo šiandien ryte namelio kaimynas- 800-900 gr.
Aišku kaip visada tradiciškai užsukau pas Juozapą į HBH
Tai tiek iš mano pirmujų atostogų dienų