aš, Antanai, nieko nenurašau, tegul kas nors atsuka istorijos ratą ir būna kaip buvo, aš visada už tvirtą kolektyvą ir stabilų, nuotaikingą forumą, bet šiuo metu realybė juk matosi...tikrai mažas aktyvumas forume. Gal susikurs kolektyvas pamažu, ir man tikrai keista, kad per metus laiko niekas tam nesiėmė iniciatyvos. Pagarba, kas palaiko forumą savo reportažais, kad karts nuo karto nutraukia tylą forume fanas, jūs ANRI, Arta777, Ramas02, Pokštas, dar kartais Chrustikas, IvanTek, Vtalijus, FanaticFlyer, Vuobleris...yra ir visai naujų narių. Tikiuos, kad jie bus aktyvesni ir įsijungs į diskusijas. Nežinau, kodėl visai dulkėmis nusėdo AudriausM žvejybos dienoraštis...matyt dėl tos pačios priežasties, kad kolektyvas skilo...

Na, o kad būtų kaip jūs rašot "atvirkščiai", manau tikėtis sunku. Čia daug kas iš Klubo narių grįžt neketina...Žinoma, niekada negali žinot, kas laukia už netikėto posūkio, bet kol kas realybė tokia. Apskritai, gal nereiktų kažko laukt, tikėtis, pagaliau kažką kaltinti, geriau tegul viskas vyksta natūraliai, tačiau kol nebus aktyvios diskusijos, nebus ir užmazgos naujam kolektyvo sukūrimui. Kartais jo pradžiai užtenka paprasto mini meeto, o ten kamuolys jau su pagreičiu pajudės nuo kalno.