nu, va, nors taip reitingus forume pakėlėm...

tik kur čia tas mano įžeidimas, nelabai ir aišku.
Fanas, tai kad tu pats rašei, kad dulkes vis nuo fyderių nuvalai, iš vietos į vietą perdedi, o pažvejot vis dar negalima. Tai ir pavadinau tai kuti, kuti, o kas čia tokio?

Dabar dėl mano reportažų žvejybinių...tai vargintis nereikėjo, tikrai jų forume nėra, nes jau koks 10 metų nežvejoju. Anksčiau buvo laikas, kai keldavaus žvejot prieš darbą, ir kiekvieną savaitgalį nuo gegužės iki rugsėjo pabaigos parai su a.a švogeriu
paaarai imdavom tvenkinuką. Žiemą tabu, todėl ir man buvo žvejybos "lomkės"

Pavasario laukdavau kaip šuo kaulo...

Tik va, ėmė kažkas ir nutrūko...paaiškint negaliu - gal darbas, gal amžius, gal žuvys nuo įvairiausių masalų išpaiko nebekimba. Ko gero švogerio "išėjimas" padėjo tašką žvejybai...Dabar tik žiūriu kaip jūs žvejojat ir patikėk - man tai atgaiva.

Aš kaip gyvas niekada tokių laimikių nepagaudavau ir gal būt tai dar kažkiek mane stabdo žvejot. Vis tik profai, yra profai...

gėda meškerę prieš juos traukt.

Ką aš tau Henrikai galiu pasakyt, jei tokiu savo elgesiu tave įžeidžiau?? Pasakysiu, seną tiesą - eteryje išsakytas mintis reik kitaip suprast, nes žmogaus nuotaikos neperduosi...gyvai bendraujant tai būtum praleidęs kaip paprastą juokelį. Nesupyk, kad priverčiau pasijust nemaloniai, to tikrai nesiekiau...

ir apskritai nebūk toks "pažeidžiamas". Ateis ir tavo kieme šventė, kai ant stalo "kvėpuos" rūkyti karšiai ir geras alus kutens lūpas. Pavasaris viiisai ne už kalnų.