• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 10:50 #104252

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
baubas parašė:
donatasx3 parašė:
baubas parašė:
mode parašė:
............................ :cha: ,dar Cesiukui rapalos grezta skoloj :unsure:

Va , va. Man graštas reikalingas, o tai neradau su kuo sulos į klevą įgrežti :cha: :cha: .

Reikėjo Česiuk, iš kokio karabino dėt pora zalpų,tai sula bėgtų kaip iš krano :pop: eh kaip dabar būtų skanu sulos kokį uzboną :pop:
Kada būsi namuose?? :lol: , užvešiu. Bet sulos klevinės :good: , alaus pats gausi nusipirkti :cha:

Vajetau Česiuk,aš jau ir pats su alum pas tave galiu prilėkti,o jei dar klevinė tai visai jėgeli :10:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.
Jums padėkojo šie nariai: baubas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 11:57 #104254

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Pagaliau gal turėsiu normalesnį internetą. Šiandien galutinai pasikeičiau tiekėją :evil: Gal nebūsiu bėgęs nuo vilko o užskridęs ant meškos :box: :cheer:
Tylu čia šiandien. Atvirą sezoną visi atidarinėja :fishing: :batas: :cheer:
Aš gal ryt Nemune mėginsiu :batas: :cheer:
Paskutinis taisymas: 2014-03-01 12:12 nuo AudriusM.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 12:14 #104257

• mynde
  • mynde avataras
  • Naujokas
  • Žinutės: 90
  • Gauta padėkų: 278
baubas parašė:
mynde parašė:
baubas parašė:
Dolcas parašė:
Nu ką, visus su pavasariu :uj: Trauksim plūdines :uj:
:cooll: Jėga, aš jau ištraukiau :cooll: , einu pagalasti kablius , nusiperku kokį kylą matilių, pinkų, dzikų ir dar visokio ŠŠŠ ir prie upės :cooll: :cha: imsiu :batas: :lol: .
Neuzmirsk ir azuolines baubai nes nekibs, juk reik aplaistit :balius: pavasarinio zvejybos sezono atidarima :lol:
Aplaistymo procedūra vakare, ąžuolinės neturiu :lol: , sueis ir klevinė :lol: :lol: . O gal prie Nemuno buvai nulėkęs, kaip ten padėtis :unsure: . Lygtai po Panemune tarp tiltais, kaip ir ledo nėra. gal žinai???
nu kad, siuo momentu nebuvau nulekes nes dirbu kai nuleksiu apziuresiu tada ir parasysiu
kibkit zuveles dideles ir mazos
Jums padėkojo šie nariai: baubas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 12:33 #104258

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
AudriusM parašė:
Pagaliau gal turėsiu normalesnį internetą. Šiandien galutinai pasikeičiau tiekėją :evil: Gal nebūsiu bėgęs nuo vilko o užskridęs ant meškos :box: :cheer:

Na, papasakok... B)
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 12:36 #104259

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Aš naudojuosi GALA.Jolių problemų niekada neturėjau.Mobiliajame arba GALA, arba OMNITEL.Problemų taip pat nėra :)
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 12:41 #104260

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Aš kybojau ant vietinio tinklo ( Veliuonos Junigeda tinklo) per kurį ir įšeidavau į išorę. Pradžioje prieš kokius 7 metus veikė gerai, o dabar visai nudvėsė :box: Net svetaines vartyti jau buvo problema.
Pasirinkimo nelabai kas čia yra, laidinio turėti iš vis negaliu, nors pro namus net optika patiesta bet ji niekam nepriklauso :evil: :angry: , Belaidžiu nuo bokšto galiu tik erdves pasijungti, tai taip ir padariau. Ne geriausias pasirinkimas bet kol kas veikia :cheer: , galiu ir filmus normaliai žiūrėti ir aplamai kol kas visai neblogai. Kiek tas gerumas tęsis bus matyt ;)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 13:40 #104261

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Turėjau ERDVES :evil: Tegul eina jie :box: , bet jei pasirinkimo nėra, tai geriau nei nieko

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 13:43 #104262

• Ramas02
  • Ramas02 avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1134
  • Gauta padėkų: 1084
Na aš nuo rugsėjo mėnesio erdves naudoju, tai visai neblogai, skųstis negaliu. Na aišku pasirinkimo tikrai čia pas mus nėr :joint:
Linkiu, kad pas Jus visko būtų, ir už tai Jums nieko nebūtų :)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 14:09 #104263

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
AudriusM parašė:
nors pro namus net optika patiesta bet ji niekam nepriklauso :evil: :angry:

Šito dalyko nesuprantu - negali niekam nepriklausyt, Iš esmės visas šviesolaidis turėtų priklausyti TEO. Tavo vietoje būčiau įlindęs į TEO svetainę, ir nusiuntęs užklausą dėl interneto įvedimo (buvau taip pasielgęs) - paskambino, ir visus klausimus išsprendėm, mano atveju neigiamai :evil: - nėra arti namų linijos... :bye:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 14:32 #104265

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Vienintelis dalykas, kas nereikalinga TEO, tai laidinis telefonas.Deja, jis privalomas.Nors aš juo net nesinaudoju, bet mokėti vis tiek reikia.Visa kita tik teigiamai.Įsirašai laidas jei nesi namuose, be to, jei pavėlavai grįžti namo ant laidos sr filmo pradžios, gali padaryti, kad galėtum žiūrėti nuo pradžių.Plius pilna papildomų mokamų kanalų, nors sočiai ir tai, kas įveina į paketą.Draugas turėjo VIASAT auksinį, tai metė.Sudarant sutartį, buvo vieni kanalai, o po kiek laiko, tie reikalingi kanalai pasidarė mokomi.Nėra ko ir norėti.Svarbu pritraukti klientą, o po to kaip dievas duos.Jau ne vienas skundėsi tiek dėl VIASAT, tiek dėl ERDVIŲ.Viasato neturėjau ir nesiruošiu jo turėti, o štai ERDVĖS išdūrė konkrečiai.Sudarant sutartį, buvo žadėtas greitas internetas pasirinkus brangesnį planą, ką aš ir pasirašiau.Deja...........Jei skaitydavau laikraščius, tai dar dar įmanoma, bet jei norėdavai pasižiūrėti video, tai kol užkraus, galėdavai ne tik parūkyti, bet ir alaus buteliuką išmaukti :) Atsisakyti buvo ne taip lengva kaip pasirašyti sutartį.Teko visokius laiškus siųsti su įvairiomis priežastimis kodėl aš atsisakau jų paslaugų.gal dabar ir moku brangokai už GALĄ, bet jokių problemų neturiu, taip pat kaip ir už OMNITEL.Planas IŠMANUSIS 25(25lt. į mėnesį), bet užtat nei skambučiai, nei SMS, nei internetas nieko nekainuoja.Man asmeniškai tinka, juo labiau, kad OMNITELIS vienintelis, kuris daug investuoja į ryšio kokybę.Aš nereklamuoju, paprasčiausiai parašau tai, kuom naudojuosi ir tikrai neieškau nei kur pigiau ar kas daugiau pasiūlys.Paprasčiausiai man tinka tai, kas yra :)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 14:43 #104267

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
dabar stacionarus telefas neprivalu,ysivedziau sviesolaidini

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 14:47 #104268

• donatasx3
  • donatasx3 avataras
  • Rimtas žvejys
  • pameškerioju
  • Žinutės: 1307
  • Gauta padėkų: 1753
girinis37 parašė:
dabar stacionarus telefas neprivalu,ysivedziau sviesolaidini

Kam Dariau Tau šviesolaidis kai pas Tave net du pikseliai :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 14:56 #104269

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
Dolcas parašė:
juo labiau, kad OMNITELIS vienintelis, kuris daug investuoja į ryšio kokybę

Daliau, o ką turi bendro TEO šviesolaidis ( per kurį tu turi GALA ), ir Omnitelis?... :unsure: :sokis:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 15:01 #104271

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
Arutis parašė:
AudriusM parašė:
nors pro namus net optika patiesta bet ji niekam nepriklauso :evil: :angry:

Šito dalyko nesuprantu - negali niekam nepriklausyt, Iš esmės visas šviesolaidis turėtų priklausyti TEO. Tavo vietoje būčiau įlindęs į TEO svetainę, ir nusiuntęs užklausą dėl interneto įvedimo (buvau taip pasielgęs) - paskambino, ir visus klausimus išsprendėm, mano atveju neigiamai :evil: - nėra arti namų linijos... :bye:

Deja taip yra. Nepriklauso niekam :box: .
Aiškinausi per visas įmanomas instancijas. Pasirodo buvo skirta Europos parama, atokesnių vietų pajungimui prie interneto. (Neatsimenu jau projekto pav.) Tad šviesolaidį kažkokia neaiški fimelė už tas Europos monetas šviesolaidį patiesė, o interneto tiekėjo nėra. Tų Europinių linijų kratosi ir TEO ir visi kiti. Niekas jų kažkodėl nenori aptarnauti ir jomis tiekti savo paslaugas. Kodėl?,- nežinau bet ten jau kažkokie vidiniai jų pačių nesutarimai.
Piningėliai iš EU išplauti, o naudos kaip visada jokios. Blogiausia tai kad pro namus ėjo ir paprasta laidinė linija (seniau turėjom ir laidinį tel.), bet kai paklojo optiką, sudrąskė su savo žemkasėm visus tuos laidinius kabelius o ant viršaus paklojo asfaltą ir dabar ramu. Nė vieni, nė kiti negali niekuo padėti. Jei nori viską darykis savo lėšomis. Pasidaryčiau jei mano gatvės gale būtų daugiau naudotojų, bet jų nėra, tai ir liko tokia alternatyva :angry:
Gal ne stebūklai tos erdvės bet kol kas veikia gerai.
Paskutinis taisymas: 2014-03-01 15:03 nuo AudriusM.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 15:08 #104273

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Arutis parašė:
Dolcas parašė:
juo labiau, kad OMNITELIS vienintelis, kuris daug investuoja į ryšio kokybę

Daliau, o ką turi bendro TEO šviesolaidis ( per kurį tu turi GALA ), ir Omnitelis?... :unsure: :sokis:

Kol kas bendro nieko :) Paprasčiausiai naudojuosi šių dviejų tiekėjų paslaugomis ir nesiskundžiu nei dėl kokybės, nei dėl kainų, o lakstyti dėl 5 litų(tipo pigiau, kaip daugelis ir daro) aš nesiruošiu
Jums padėkojo šie nariai: Arutis

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 15:12 #104275

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
Dolcai, turbūt esi vienas iš paskutinių OMNITEL abonentų :clap: :lol:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 15:15 #104276

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
dainiuška parašė:

Nesuprantu, kas ten blogai?Tegul Bitė su Tele2 pjaunasi dėl tų klientų, o man asmeniškai ir Omnitelis gerai :)
Jums padėkojo šie nariai: simka

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 15:19 #104277

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
AudriusM parašė:
Pasirodo buvo skirta Europos parama, atokesnių vietų pajungimui prie interneto. (Neatsimenu jau projekto pav.) Tad šviesolaidį kažkokia neaiški fimelė už tas Europos monetas šviesolaidį patiesė, o interneto tiekėjo nėra. Tų Europinių linijų kratosi ir TEO ir visi kiti. Niekas jų kažkodėl nenori aptarnauti ir jomis tiekti savo paslaugas. Kodėl?,- nežinau bet ten jau kažkokie vidiniai jų pačių nesutarimai.

Jei gerai suprantu - pas tave darbavosi VšĮ "Plačiajuostis internetas", Veliuona pajungta į RAIN tinklą:

www.placiajuostis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=33&lang=lt

Ši viešoji įstaiga išvedžioja kabelius, o dėl interneto tiekimo - skelbia konkursus:

www.placiajuostis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=5&lang=lt

Manau, pačiam reikia pasiaiškinti su jais, kodėl niekas iš šviesolaidinio interneto tiekėjų nenori ateiti į Veliuoną :unsure:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 15:23 #104278

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Dolcas parašė:
dainiuška parašė:

Nesuprantu, kas ten blogai?Tegul Bitė su Tele2 pjaunasi dėl tų klientų, o man asmeniškai ir Omnitelis gerai :)

Viskas ten labai gerai, ypač planas ASMENINIS bei sąskaitos už nenaudojamus dalykus :) Pamenu, su žmona iškeliavom į 2 savaičių trukmės kelionę į Balkanų šalis. Iš Omnitel'io išsinuomavau mobilų modemą - dėl viso pikto, jeigu kur nors strigsime atokioje vietovėje ir reikės interneto pagalbos. Kelionėje jo taip ir neprireikė, saugiai tašėj pragulėjo. Grįžus į Lietuvą Omnite'is pateikė sąskaitą gal ~30 lt sumai už išnaudotus Mb :cooll: Neturėjau laiko ir noro ginčytis... :zip:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2014-03-01 15:26 #104279

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
dainiuška parašė:
AudriusM parašė:
Pasirodo buvo skirta Europos parama, atokesnių vietų pajungimui prie interneto. (Neatsimenu jau projekto pav.) Tad šviesolaidį kažkokia neaiški fimelė už tas Europos monetas šviesolaidį patiesė, o interneto tiekėjo nėra. Tų Europinių linijų kratosi ir TEO ir visi kiti. Niekas jų kažkodėl nenori aptarnauti ir jomis tiekti savo paslaugas. Kodėl?,- nežinau bet ten jau kažkokie vidiniai jų pačių nesutarimai.

Jei gerai suprantu - pas tave darbavosi VšĮ "Plačiajuostis internetas", Veliuona pajungta į RAIN tinklą:

www.placiajuostis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=49&Itemid=33&lang=lt

Ši viešoji įstaiga išvedžioja kabelius, o dėl interneto tiekimo - skelbia konkursus:

www.placiajuostis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=7&Itemid=5&lang=lt

Manau, pačiam reikia pasiaiškinti su jais, kodėl niekas iš šviesolaidinio interneto tiekėjų nenori ateiti į Veliuoną :unsure:

Jau atsibodo Dainiuk aiškintis. Visi kratosi kaip raupsuotuojų :box:
Atsakymai visur panašūs. Šios optinės lininjos ne mums priklauso. Ieškokit paslaugos tiekėjo patys.
Gal dar kažkas pajudėtų jei būtų mano gatvės galė koks pusšimtis potencialių vartotojų, o dabar esu praktiškai vienas, tai tas vienas niekam neįdomus. :angry:
Paskutinis taisymas: 2014-03-01 15:27 nuo AudriusM.
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.176 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top