Vienintelis dalykas, kas nereikalinga TEO, tai laidinis telefonas.Deja, jis privalomas.Nors aš juo net nesinaudoju, bet mokėti vis tiek reikia.Visa kita tik teigiamai.Įsirašai laidas jei nesi namuose, be to, jei pavėlavai grįžti namo ant laidos sr filmo pradžios, gali padaryti, kad galėtum žiūrėti nuo pradžių.Plius pilna papildomų mokamų kanalų, nors sočiai ir tai, kas įveina į paketą.Draugas turėjo VIASAT auksinį, tai metė.Sudarant sutartį, buvo vieni kanalai, o po kiek laiko, tie reikalingi kanalai pasidarė mokomi.Nėra ko ir norėti.Svarbu pritraukti klientą, o po to kaip dievas duos.Jau ne vienas skundėsi tiek dėl VIASAT, tiek dėl ERDVIŲ.Viasato neturėjau ir nesiruošiu jo turėti, o štai ERDVĖS išdūrė konkrečiai.Sudarant sutartį, buvo žadėtas greitas internetas pasirinkus brangesnį planą, ką aš ir pasirašiau.Deja...........Jei skaitydavau laikraščius, tai dar dar įmanoma, bet jei norėdavai pasižiūrėti video, tai kol užkraus, galėdavai ne tik parūkyti, bet ir alaus buteliuką išmaukti

Atsisakyti buvo ne taip lengva kaip pasirašyti sutartį.Teko visokius laiškus siųsti su įvairiomis priežastimis kodėl aš atsisakau jų paslaugų.gal dabar ir moku brangokai už GALĄ, bet jokių problemų neturiu, taip pat kaip ir už OMNITEL.Planas IŠMANUSIS 25(25lt. į mėnesį), bet užtat nei skambučiai, nei SMS, nei internetas nieko nekainuoja.Man asmeniškai tinka, juo labiau, kad OMNITELIS vienintelis, kuris daug investuoja į ryšio kokybę.Aš nereklamuoju, paprasčiausiai parašau tai, kuom naudojuosi ir tikrai neieškau nei kur pigiau ar kas daugiau pasiūlys.Paprasčiausiai man tinka tai, kas yra