• R1
  • R2
  • R3
  • R4

TEMA: Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-12 22:02 #97947

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 2785
  • Gauta padėkų: 3193
baubas parašė:
Ankščiau tikras LIETUVIS privalėjo turėti Audi ir nokia. O dabar pasipylė visokie samsungai ir opel :cha: :cha:

Turbūt nereikia priminti OPEL dviejų pliusų? :lol:
Administratorius uždraudė viešą pranešimų rašymą.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 06:09 #97950

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894
fanas parašė:
:vooo:

:labas: rytas

Ruošios rytdienos dugninių uždarymui,gaudysiu balčiausia žuvį.
Jeigu nebus kibimo,pamėtisiu spiningėlį,aišku?

:uj:

Nebuvau vakar žvejoti,nes sugedo mano FERARI,pradėjo dingti stabdžiu skystis.
Reks remontuoti,nes artėja GIMTADIENIS.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 07:27 #97951

• TADZIUS
  • TADZIUS avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 8760
  • Gauta padėkų: 2341
dainiuška parašė:
baubas parašė:
Ankščiau tikras LIETUVIS privalėjo turėti Audi ir nokia. O dabar pasipylė visokie samsungai ir opel :cha: :cha:

Turbūt nereikia priminti OPEL dviejų pliusų? :lol:

TAIGI DA 3 ATRADOM,SIGNALKE ANT RAKTELIO,KO NE PAS VISUS GAIDELIUS(GOLFUKUS 4) YRA :cha: :cha: :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 07:47 #97953

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
  • žuvys kaip ir moterys,jų nesuprasi
  • Žinutės: 8388
  • Gauta padėkų: 5932
Turėjau siemens, tai po mėnesio atidaviau vaikams, nors ir veikė puikiai, bet valdymas tai eina na.Turėjau ir sony ericson.Tas šiek tiek geriau atlaikė, bet po metų pradėjo grybą pjauti, o štai kiek turėjau nokia tiek aš, tiek žmona, mums po 2 metus visada atlaikydavo(praėjus šiam laikui iš omnitel gerom sąlygom gaunam įsigyti naujus telefonus).Nors dabartinis maniškis nokia c-601 veikia ir dabar be priekaištų, bet jei yra galimybė, tai kodėl ja nepasinaudoti.Anksčiau neturėjau nokios su windaus sistema, bet pasinaudojus žmonos telefonu likau patenkintas tiek jo veikimo sklandumu, tiek visokiausių įrankių gausa.Kas liečia programėlių, tai jų atsisiųsti žinoma neperdaugiausiai, bet nelabai man jų ir reikia.Internetas veikia užtikrintai, ekranas lengvai įskaitomas.Dėl baterijos laikymo tai iš tikro, jei dažnai naudosi, krausi kiekvieną dieną(žmona savo kas antrą, trečią dieną krauna, bet dažnai skaito laikraščius ir tuos savo torentus+ dar filmuką kokį pasižiūri), be to, dabar yra visokiausių papildomų įkroviklių naudojamų lauke kur nėra elektros tinklo.Be to, beterija žymiai ilgiau laiko, jei krausi per kompiuterį o ne per elektros lizdą.Šiaip kiekvienas renkasi modelį ir gamintoją pagal savo įsitikinimus ar norus.Jei dar kas prieš nokia, aš prie Tadziaus prisidėsiu :cheer:
Žvejoju,nes nemoku dirbti

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 07:59 #97954

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Čia truputėlis video, nors jų begalės.Tik čia neparodo, bet yra specialus dangtelis su integruota baterija.Jį uždėjus, telefonas gaunasi kaip fotoaparatas.Gaila, bet Lietuvoje jo kol kas nėra pirkti.

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 08:41 #97955

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Dolcas parašė:
... o štai kiek turėjau nokia tiek aš, tiek žmona, mums po 2 metus visada atlaikydavo

Jokiu būdu nesakau, kad NOKIA buvo blogi telefonai. Jie buvo tuo metu geriausi. Šiuo metu juos lenkia ne vienas gamintojas. Ypač svarbi operacinė sistema. Tavo norimame pirkti telefone esanti WINDOWS PHONE 8 operacinė sistema šiuo metu pasaulyje užima vos 3 proc. rinkos :(

www.lrytas.lt/verslas/it-ir-technologijos/kuri-telefono-operacine-sistema-geriausia.htm?p=3

JAV duomenys:

www.ekonomika.lt/naujiena/mobiliuju-rinka-lyderis-android-blackberry-toliau-smunka-27787.html

Ir, beje, OMNITEL'is truputį pagražina, kad suteikia net 600 lt nuolaidą telefonui :( Pas juos LUMIA 1020 kainuoja 2300 Lt, kitur galima nusipirkti už ~1900 Lt, tad realiai suteikiama nuolaida yra vos pora šimtų lt :oo:

www.emobiles.lt/telefonas-Nokia-Lumia-1020.html

www.gsmarena.lt/telefonai/nokia/lumia-1020/kaina

www.kmobiles.lt/lt/666/nokia-lumia-1020.html
Paskutinis taisymas: 2013-11-13 09:00 nuo dainiuška.
Jums padėkojo šie nariai: baubas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 11:05 #97956

• Megėjas
  • Megėjas avataras
  • Žuvų siaubas
  • ARGI ŽUVIS SVARBIAUSIA
  • Žinutės: 4576
  • Gauta padėkų: 3632
Kažkaip kai dar buvo NOKIA numeris vienas tai ir imdavau aš jas bet na kažkuo manęs jos nelabai traukdavo :unsure: vis kažko norėdavau kitokio tai pagrinde pas mane SAMSUNGAI aišku jų valdymas būdavo sudėtingesnis nei noškiu bet gal mane tas ir žavėdavo :) Nežinau kaip dabar su tais valdymais ir kokį telefoną reiktu pasirinkt nes pasirinkimas didelis išmanieji ir taip toliau na manau kiekvienam pagal poreiki,asmeniškai rinkčiausi pagal šiuos kriterijus kad galėčiau paskambinti,atsiliepti ir dėl foto pikseliu :) daugiau kad būtų,daugiau kaip ir nereikia man jo.Foto dar pavyksta padaryt šiokias tokias todėl vis dar atidėlioju naujo telefono pirkimą ir vis naudojuosi šitais senukais :blush:

Šitas man labai patogus mažiukas visur telpa limpa prie rankos,laiko baterija neblogai.Tai jis mano pagrindinis darbinis SGH-X630 :)

O šitas kaip irgi naudoju kitais darbo reikalais plius padarau viena kita foto baterija tai pat laiko neblogai SGH-J800 :)

Kiek kartu numesti ant žemės kaip sakant pasitaškę :cheer: susirenki ir vėl eina,kiek ekstremalių situacijų žvejybose turėjęs ir saulė ir lietus ir šaltis ir sniegas vis dar eina kaip šveicariški laikrodžiai.Gal dėl to jų dar vis nedrįstu pakeist,nors manau jau neužilgo laikas bus nes technologijos nestovi vietoj ir reiks su jomis susitaikyt.
Nieko nereklamuoju :tut: tiesiog pasidalinau savo įspūdžiais ir tiek :)
Jums padėkojo šie nariai: saulius67

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 12:28 #97958

• AudriusM
  • AudriusM avataras
  • Administratorius
  • Žinutės: 6133
  • Gauta padėkų: 8980
Jei butu nelieciamu ekranu tai butau saviskiu SONY XPERIA visai patenkiintas. Fotografuoja neblogai, nebijo vandens ir netgi susikalbeti kai paskambina galima :good: :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 13:27 #97963

• fanas
  • fanas avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1547
  • Gauta padėkų: 1894

Papildžiau žvejybos arsenalą :balius:

Jums padėkojo šie nariai: saulius67, Ramas02

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 13:35 #97965

• Arutis
  • Arutis avataras
  • Žuvų siaubas
  • Jei kažkas trukdo žvejybai – kažką reikia keist...
  • Žinutės: 3742
  • Gauta padėkų: 1519
O aš turiu tokį "čiudą-judą" Sony Ericsson 750i, kuriuo naudojuosi jau apie 10 metų... :unsure:

Vis dar puikiai veikia, akumuliatorių kraunu kartą per savaitę, tik fotkina jau prastokai - linzė susibraižius... :oo: Kiek kartų kritęs, kiek skendęs... :oo:
Jei kažkas trukdo žvejybai - ...

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 15:29 #97966

• IvanTek
  • IvanTek avataras
  • Pradedantysis
  • Žinutės: 263
  • Gauta padėkų: 1222
Šitą Sony Ericsson 750i turėjau ir aš, kol nesuskaldžiau ekrano. Legendinis telefonas. Iki šiol gailiuos jo :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 15:43 #97970

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
fanas parašė:

O kur dingo vienas čerkiukas?Ae ne rankoj laikai?KOmplekte būna 5 vnt. :)

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 15:49 #97971

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
www.kmobiles.lt/lt/392/samsung-b2710.html va telefas,neskesta,isbandyta 4 kartus,fotkint net nebandziau :lol: ,bet baterija 35 dienas islaike,klausydavau radijo per ausines,prozektoriu naudodavau retsykiais,nu zodziu tikras zvejybinis-statybinis ,sukurtas NASA mokslininku telefas :kul:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 15:50 #97972

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
dainiuška parašė:
Dolcas parašė:
... o štai kiek turėjau nokia tiek aš, tiek žmona, mums po 2 metus visada atlaikydavo

Jokiu būdu nesakau, kad NOKIA buvo blogi telefonai. Jie buvo tuo metu geriausi. Šiuo metu juos lenkia ne vienas gamintojas. Ypač svarbi operacinė sistema. Tavo norimame pirkti telefone esanti WINDOWS PHONE 8 operacinė sistema šiuo metu pasaulyje užima vos 3 proc. rinkos :(

www.lrytas.lt/verslas/it-ir-technologijos/kuri-telefono-operacine-sistema-geriausia.htm?p=3

JAV duomenys:

www.ekonomika.lt/naujiena/mobiliuju-rinka-lyderis-android-blackberry-toliau-smunka-27787.html

Ir, beje, OMNITEL'is truputį pagražina, kad suteikia net 600 lt nuolaidą telefonui :( Pas juos LUMIA 1020 kainuoja 2300 Lt, kitur galima nusipirkti už ~1900 Lt, tad realiai suteikiama nuolaida yra vos pora šimtų lt :oo:

www.emobiles.lt/telefonas-Nokia-Lumia-1020.html

www.kmobiles.lt/lt/666/nokia-lumia-1020.html

Galima nusipirkti ir už 1600lt. per skelbimus, bet skelbimais nepasitikiu.Kitur siūlo 1900lt., bet jei mokant iš karto.Jei išsimokėjimui, tai gaunasi 2500lt.Domėjausi, skaičiavau.Kadangi visos sumos negaliu mokėti, tenka pirkti išsimokėtinai, o šiuo atveju man omnitelis duoda geriausią pasiūlymą.Žmona nuo 1000lt. sutaupė 400lt, o jei pirktų išsimokėtinai, tai gautųsi 1300lt.Nemanau, kad verta toliau veltis į ginčus pas ką kuris geresnis ir ištvermingesnis.Tegul moterys dėl to ginčijasi :cheer:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 16:42 #97979

• dainiuška
  • dainiuška avataras
  • Rimtas žvejys
Dolcas parašė:
Jei išsimokėjimui, tai gaunasi 2500lt. Domėjausi, skaičiavau.Kadangi visos sumos negaliu mokėti, tenka pirkti išsimokėtinai, o šiuo atveju man omnitelis duoda geriausią pasiūlymą.

Šitoj mano prieš tai pateiktoj nuorodoj

telefonas kainuoja 1920 Lt. Pasinaudojus Snoro lizingo akcija, kai reikia mokėti tik sutarties mokestį

www.gsmarena.lt/naujienos/snoro_lizingas_lz

telefonas gautųsi ne 2500, o 1920+8,5%=2084 Lt :)

Šiaip, jeigu telefoną pirksi pagrinde tik interneto naršymui - gal labiau verta imti planšetę? :unsure:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 17:09 #97980

• Dolcas
  • Dolcas avataras
  • Moderatorius
Tame ir bėda, kad internetas telefone paskutintoj vietoj, nors juo tikrai naudosiuos, nes gala davė nemokamą internetinį Wifi ryšį kur jis tik yra.Dažnai mėgstu pafilmuoti žvejybas bei pafotografuoti.Reiškiasi nebereiks tampytis nei video kameros, nei fotoaparato.Nors maniškis dabartinis telefonas ir daro gana kokybiškas nuotraukas, bet su filmavimu susidoroja tik gana normaliai.Be to, manau, kad turėdamas normalesnį telefoną galėsiu ir žvejyboje pasižiūrėti forumus, o galbūt ir įkelti nuotraukas neprieinant prie kompiuterio.www.gsmarena.lt/telefonai/nokia/lumia-1020/kaina.
telefonas kainuoja 1920 Lt. Pasinaudojus Snoro lizingo akcija, kai reikia mokėti tik sutarties mokestį Jei taip yra, kaip Dainiuška rašai, (nors man gaunasi žymiai ženkliau), tai man vis tiek neapsimoka.Su omniteliu man gaunasi žymiai pigiau, nes kaip minėjau, esu auksinis klientas, + 4 abonentai vienu vardu ir visi virš 10 metų, tai mums siūlo išskirtines nuolaidas. :) O dėl telefono manęs nebeperkalbėsit :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 17:27 #97981

• saulius67
  • saulius67 avataras
  • Žuvų siaubas
  • Žinutės: 3019
  • Gauta padėkų: 850
Dolcai nepasiduok provokacijai :uj:
Jums padėkojo šie nariai: dainiuška

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 20:26 #97993

• mode
  • mode avataras
  • Rimtas žvejys
  • Žinutės: 1272
  • Gauta padėkų: 755
fanas parašė:

prie minus 30 buciuokle gali prisalt :lol: ,cia daugiau vasarinis komplektukas :good:
Jums padėkojo šie nariai: Dalius. Kaunas

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 21:09 #97996

• baubas
  • baubas avataras
  • Žvejybos profas
  • Žinutės: 6189
  • Gauta padėkų: 4356
mode parašė:
fanas parašė:

[
prie minus 30 buciuokle gali prisalt :lol: ,cia daugiau vasarinis komplektukas :good:

Bet čia dar ir vaikiškas variantas. Talpa gal 10 g. :cha:

Blevyzgos apie viską ir nieko rimtai 2013-11-13 22:12 #97998

• girinis37
  • girinis37 avataras
  • Žvejybos profas
  • nu ka galiu pasakyt
  • Žinutės: 5762
  • Gauta padėkų: 1035
jooooo,nu Fanas duodi,pats geriausias stikliukas,uz karosa,uz lyna,uz lydeka :good: pirma jami uz lyna ,o galia jau ir ziu,lydi jami :good: ,nu po to jau nieko nejami,guli
Moderatoriai: Čebas, Lydeka, Dolcas
Puslapio sukūrimo laikas: 0.228 sekundžių

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Template Settings
Select color sample for all parameters
Red Green Blue Gray
Background Color
Text Color
Google Font
Body Font-size
Body Font-family
Scroll to top