Kažkaip kai dar buvo NOKIA numeris vienas tai ir imdavau aš jas bet na kažkuo manęs jos nelabai traukdavo

vis kažko norėdavau kitokio tai pagrinde pas mane SAMSUNGAI aišku jų valdymas būdavo sudėtingesnis nei noškiu bet gal mane tas ir žavėdavo

Nežinau kaip dabar su tais valdymais ir kokį telefoną reiktu pasirinkt nes pasirinkimas didelis išmanieji ir taip toliau na manau kiekvienam pagal poreiki,asmeniškai rinkčiausi pagal šiuos kriterijus kad galėčiau paskambinti,atsiliepti ir dėl foto pikseliu

daugiau kad būtų,daugiau kaip ir nereikia man jo.Foto dar pavyksta padaryt šiokias tokias todėl vis dar atidėlioju naujo telefono pirkimą ir vis naudojuosi šitais senukais
Šitas man labai patogus mažiukas visur telpa limpa prie rankos,laiko baterija neblogai.Tai jis mano pagrindinis darbinis SGH-X630
O šitas kaip irgi naudoju kitais darbo reikalais plius padarau viena kita foto baterija tai pat laiko neblogai SGH-J800
Kiek kartu numesti ant žemės kaip sakant pasitaškę

susirenki ir vėl eina,kiek ekstremalių situacijų žvejybose turėjęs ir saulė ir lietus ir šaltis ir sniegas vis dar eina kaip šveicariški laikrodžiai.Gal dėl to jų dar vis nedrįstu pakeist,nors manau jau neužilgo laikas bus nes technologijos nestovi vietoj ir reiks su jomis susitaikyt.
Nieko nereklamuoju

tiesiog pasidalinau savo įspūdžiais ir tiek