Dolcas parašė:
simka parašė:
Ypac rimti diedai prisizada palikti foruma o paskui gryzta. Ypac tai budinga Kedainiu mafijai

Tik nepradedam

Aplamai, tai daugiausiai tinklapis kenčia nuo asmeninių ambicijų o ne bendravimo ar pažadų.Kiekvienas esame atskiras individas su savais užsispyrimais, tik va vieni moka prisitaikyti, o kiti kaip ožiai užsispyrę.Jei tikėti žmona, tai su manim gyventi irgi nelengva, bet nieko, prisitaikė

Suprantu, kad iš didelio būrio žmonių vis tiek atsiras kam netinka tas ar anas, bet kita vertus pažiūrėkime kam kas netinka.AudriuiM tinka viskas.Netgi kritiką ir tą jis mielai priima.Aš kartais pasikarščiuoju, bet trumpam, tai man kaip ir viskas tinka.Giriniui aplamai viskas gyliai........... išskyrus susitikimus.Visas kipišas, tai Tadzius, Megėjas, Chrustikas.Ir ne todėl, kad jie problematiški.Anaiptol, su jais malonu bendrauti, bet su savo užsispyrimu ir nuomonėm nenuginčijami, ir tai jau nervina

Kiekvienas nori įrodyti savo tiesą.Reikia kažkuriam automatą įgrūsti, liks vienas teisus

Mane Daliau jau iki gyvo kaulo užpypino tos nuolatinės nesamones. Aprimsta kelioms dienos ar mėnesiui ir vėl iš naujo. Tyliu, nors dauguma tų pypintojų kiaurai permatau.
Suprantu vieną. Yra žmonių kurie, bet kokiomis priemonėmis visada vaikščios peilio ašmenimis, vis tikrindami kitų kantrybę. Paskui verkiam kad forume kivirčai. Kaip jų gali nebūti kai kažkam tai ir niešti rankas, kažką padaryti kad sukiršinti.
Nebus lankomumo,-aktyvumo kol tokie diedai neišmoks mandagiai bendraut, patys palaikyt tvarką ir neprovokuos,- nevaikščios peilio ašmenimis.
Nuo kai kurių, tokio piemeniško elgesio, nesinori net čia lankytis... ir ne todėl kad tokie visi. Visi kažkodėl sugeba moka ir gali kokybiškai bendraut forume, bet keletai, tas niekaip neišeina.
Lengviausia pasitraukt,- nesitrauksiu, bet.....Siūlyčiau kai kam pasidaryt viena kartą išvadas.

P.S
Jei labai nusikalbu, mane patį baninkit kokiems metams. Pailsėčiau