dėkui, Dolcas, kad ne išpeikei. Man jis irgi labai prie dūšios ir dizaino, na, ir šiaip privalumas, kad susilanksto. Akcijų manau šiam dviračiui dar bus ir bus. Aš pirkau portale zemakaina.lt, tai po to du kart buvo akcijatau.lt kone šimtu lt pigiau nei aš mokėjau. Na, kaina jo nėra jau tokia didelė. Ką rašo prieš akciją, tai nelabai tikėk. Reali jo kaina ir yra apie 800lt. Aliuminis rėmas, tikrai nesunkus. Pati kokybė- dažymas galėtų būt ir geresnis. Paruošimas sakyčiau prastas. Matosi visokios duobutės. Siūlės nešpakliuotas, bet sūnus išjuokė...

sako, čia tos suvirinimo siūlės ir yra pats grožis...

Nu, gal toks dizainas. Bėgiai mėtosi lengvai. Gal kiek lengviau galėtų pėdalų žvaigždes mėtyt. Į mažiausią sunkokai meta. Galima aišku reguliuot, bet kol kas naudoju dažniau vidurinę. Kas mėgsta važinėt paleidę vairą, nepavyks, nes dviratis iškart nestabilus darosi. Gal dėl to, kad rėmas susilanksto. Na, bet užtat nėra pagundos sprando nusisukt.

Kai ieškojau dviračio labai buvo sunku apsispręst, nes pasiūla iš tikrųjų milžiniška. Nuo paprasto iki mašinos rimtos kainą viršijančio. Plius jau yra ir elektrinių dviračių. Pastarasis labai domino, bet pamačiau kiek kainuoja ir atšoko fantazija. Gali variklį ir akumą atskirai nupirkt. Nu, bet dar štukytę lt tektų paklot. Amortikai,anglies pluošto rėmas, lieti ratlankiai, stabdžių diskai, rato stebulėje greičio dėžės...net negalvojau, kad galima taip dviratį patobulinti.

Mano tikras "plūgas"

, kai tokius pamatai šedevrus.

Kai geras oras, ir atstumas nedidelis, prasilėkt su dviračiu tikrai malonumas. Aišku galima pirkt naudotą. Kartais gal net geriau nei naują kinų g-bos. Paimsi geros firmos, ir kaina nebus kosmosas, plius visi "navarotai". Tik reik žiūrėt, kad nebūtų vogtas, nes dviračiai jau žymimi, ir galima juos patikrinti saituose. Kaip apsaugot, va, dar viena nemenka problema mūsų šaly. Vagys pjauna trosus, spynas net iki durų pardės nespėsi nueit...

Vienas kelias, niekur nepalikt. Yra jau ir spynų rimtų, kurias net bulgarkė sunkiai kanda, bet kaina...

va, žvejot su dviračiu, tai šiais laikais jau sunkokas variantas, nebent kaip Pelekas - tik spiningiuką...