Sveiki, gyvi, brolyčiai,

GYVS IR AŠ, o kur man dėtis be jūsų???

Sorry, ilgai čia manęs nebuvo...

beveik visą Vasarą...Nebarkit smarkiai, daug nepraleidau, vis paskaitydavau ir padėtį visą mūsų saito žinau, tik va, komentuot visai nebuvo ūpo...Užgriuvo mane darbai, o ir bėdos...

žmonai stuburą operavo

dabar lyg viskas rimsta - nuo ryt savaitėlė atostogų, o mano antra pusė sveiksta...gydos Palangos reab. centre

na, gal bus viskas gerai.

Na, o jūs šaunuoliai - meetus pravedat tvarkingai, varžybose neatsiliekat.

Tik va, tinklalapy rašyt nebemokat, visai mažokai sakyč, ponai dėmesiaus skiriat.

Na, kita vertus, vasara - nėr ko prie kompų vyst. Reik žuvims žvynus kedent, bet gerai, kai yra saito nenuoramos žvejai kaip - Audrius, Dolcas,baubas su Kaimynu, Chrustik, kad ir vienas, bet štekerį vis kilnoja..na, gal ne visai žuvims, bet vis bicepsas pulsuoja. O kur dar Kėdainių MAfukai...

tiesa, vienam jau teks padėt pištolietą

kuriam laikui, nes įsimylėjas yr ans baisia.

Nu, tas yr pataisoma, ir po kurio laiko Ešerys grįš vėl sveikas ir gyvas, bei toliau žvejos su Mode, ir dubasins savo gentainius.

Galiu tvirtai sakyt, kad reportažų yra ir gausiai.

Kai kas net fotkes išmoko sudėt, nors ir ilgai treniravos.

Na, neapseita ir be pykčių...tik žinot, brolyčiai, visada jų finale matau bendrą nuotaiką vieningą.

Džiugu, kad mokat kolegai išaiškint jo klaidas, kad neperauga diskusijos į visuotinas rietenas.

Išmokome laiku sustot ir tai nenuveda iki rytdienos kartėlio, kai supranti, kad perlenkta lazda, bet jau negali nieko pakeist...

Žodžiu,..

kaip sakė vienas klasikas - Mes lyg dar ir dainuosim...

Visiems nei žvyno, nei

o ypač yyyypač galingiems, nu, - tada SĖĖĖKMĖĖS.